Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-02-11 19:18:13
(#629) Én meg előhívom z öt méter hosszú másfélméter széles huge-big-ass enemy slayer buster-dumbass-swordot és szétaprítalk vele
Meg elharapom a nyakad...
Hogy ne legyen OFF: Változtattam az aláírásomat, a két kedvenc Akatsukisom vitájára alapozva
Meg elharapom a nyakad...
Hogy ne legyen OFF: Változtattam az aláírásomat, a két kedvenc Akatsukisom vitájára alapozva
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-11 19:19:58
Te olyan szánalmas vagy, hogy még a földön fekve is belédrúgna..szóóóóval..
ezt még megkapod..te!!...áááá...a szivedet fogom felszolgálni saját magadnak..majd pedig egy körfűrésszel levágom a koponyád felső részét és megsütök egy darabot az agyvelődből és azt is megkaphatod..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
jó ne legyetek már ilyenek vlem....légyszííííí!!!!!
így is tök xar napom van!! tnap este hajnal 2ig olvastam a kötelezőt erre bejelentette h nem is írjuk meg a dogát azt hittem lerugom a fejét és a belével akasztom föl a neoncsőre és addig várok míg az utoolsó leheletével nem könyörög bocsánatomért (milyen kedves vagyok nem?!! )
így is tök xar napom van!! tnap este hajnal 2ig olvastam a kötelezőt erre bejelentette h nem is írjuk meg a dogát azt hittem lerugom a fejét és a belével akasztom föl a neoncsőre és addig várok míg az utoolsó leheletével nem könyörög bocsánatomért (milyen kedves vagyok nem?!! )
Te olyan szánalmas vagy, hogy még a földön fekve is belédrúgna..szóóóóval..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-11 18:58:55
(#626) jó ne legyetek már ilyenek vlem....légyszííííí!!!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hajrá Lanwell x3 *szinténgonosz*. Áá, nem is.
De a "külömbséget" még mindig 'n' betűvel el írják...8)
Szintén zenész? Hmm... ismerlek már jómadár, régóta itt kísértesz!
N betű, óhh kicsire (vagy pöttömre?!) nem adunk a nagy meg nem számít! [bakaaaaaa]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-11 17:10:39
(#624) Hajrá Lanwell x3 *szinténgonosz*. Áá, nem is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Aha gésa a ködben! Csudaszép!
Amúgy mi lett veled szintet vesztettél vagy csak simán beszorultál mosógépbe, hogy piciből pöttöm lett?!
Amúgy mi lett veled szintet vesztettél vagy csak simán beszorultál mosógépbe, hogy piciből pöttöm lett?!
még gonoszabb vagy.. és az volt a nevem "angyal aki ha feláll sem látunk külömbséget"/by kopper bence tanár úr(fizikát tanít)
beküldve: 2008-02-11 16:32:34
(#622) Aha gésa a ködben! Csudaszép!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hogy nem jöttünk rá?!?!
Pedig olyan szépen és tisztán kivehető színes paca izének tűnik!
ez gonosz mellesleg ha jó a szemed akor láthatodd h ez egy gésa akinek "dísztök"(olyan mint gaaranak)van a hátán..
nos hát látom senkit nem érdekel de mivel 4 nap alatt nem jött rá senki h mi az avám elárulom: kurt wiscomb.....akit érdekel h a sensei kicsoda is pontosan annak majd elmondom..
Hogy nem jöttünk rá?!?!
Pedig olyan szépen és tisztán kivehető színes paca izének tűnik!
beküldve: 2008-02-11 16:25:55
(#619) nos hát látom senkit nem érdekel de mivel 4 nap alatt nem jött rá senki h mi az avám elárulom: kurt wiscomb.....akit érdekel h a sensei kicsoda is pontosan annak majd elmondom..
beküldve: 2008-02-11 13:24:08
(#618) Ez duma topic gyerlőcök. Jut eszembe megint új aláírás, sokaknak ismerős.
Friss? Hát, nem tom... Nekem ő már vhogy nem számít frissnek. Talán azért, mert a saját regényéből ezerszer jobb sztorikat költenek mások XD Ez pedig elég vicces, sztem.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Mi az, hogy "ma már"? Nem túlzás ez egy csöppet? JK azért elég frissnek mondható még, ezzel a pár évvel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát nem tom, de ha az ember 14 évesen ien szintű kritikát kap, azt illik megbecsülni, sztem Az már más történet, ha ma már JK nevét nem ismerik el, az ő baja, nem az enyém.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?