Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Ráuntam Szandora (ez gyors volt ^^°) most Asuka az áldozat az NGE-ből.
figyi én még nem olvastam de nem úgy van h ő és shinji ? na mind 1 lehet hogy keverem vmi mással?
felvilágosítanál..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-03 19:01:18
(#568)
Szerk: miyu 2008-02-03 19:01:40
Jokó Kurama vagy Suicsi Minaminó
Pontosan.
Az én avim amúgy ugyanaz a vegyes, ami régóta az animax fórumon is van, a szokások rabja vagyok.
Az aláírás pedig magáért beszél.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-02-03 17:10:59
és youko kurama vagy suichi minamino
Jokó Kurama vagy Suicsi Minaminó
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nya, ShotaCardról váltunk ShotaWalterre.
Én csináltm é'! *üvölt, veri a mellkasát* Én színeztem ki PSP9-el. Ebből lett ^.^ Kyaaah *igencsak kellemes érzés fut végig egész testén* *shotacon-scream*
Én csináltm é'! *üvölt, veri a mellkasát* Én színeztem ki PSP9-el. Ebből lett ^.^ Kyaaah *igencsak kellemes érzés fut végig egész testén* *shotacon-scream*
ügyi vagy..és tök jó lett..
én is változtattam.."yoko kurama"na ki nem tudja miből van?!(sztem nincs olyan aki nem tudná de lehet..)
yu yu hakusho......Kurama A FAVORITOM
iwiwen én vagyok Suuichi Minamino ha érdekel vkit.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
én is változtattam.."yoko kurama"na ki nem tudja miből van?!(sztem nincs olyan aki nem tudná de lehet..)
yu yu hakusho......Kurama A FAVORITOM
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-02 20:53:10
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-02 19:51:01
beküldve: 2008-02-02 13:03:55
(#562) jeah, újonnan kiujult blícs mániámnak köszönhető eme nyú avatár
ZARAKI KENPACHI!!!!!!!!!!!
ZARAKI KENPACHI!!!!!!!!!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-01 17:34:30
(#561) Nya, ShotaCardról váltunk ShotaWalterre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-23 23:22:11
(#560) Új aláírás. Csapatmunka . A poén George R. R. Martin Királyok csatája című könyvéből van, a körítés saját (az eredeti túl hosszú volt )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Most volt ava/szövegcserém, lenne egy kérdésem: Ki tudja honnan van az avám és az aláírásom?
az avád One Pice Luffy/Ruffy ki, hogy szereti, az aláírás meg Anastasia meg még valaki - Everithing burns c. számának a refrén egy része.
Nálam egyébként mindekettő One piece
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Szerk: Sen17 2008-01-06 23:36:08
beküldve: 2008-01-06 22:11:09
(#557) eehh, ideje volt már kicsit beujítanom...
Ava: Desznóóóóót L
aláírás mega szokásos baromság
Ava: Desznóóóóót L
aláírás mega szokásos baromság
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Alairas.. Hellsing!!
Jha es miert nem tok avatart betenni?
Nha vegre sikerult.
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!
beküldve: 2008-01-06 21:56:04
(#555) Alairas.. Hellsing!!
In the name of God, impure souls of the Living Dead shall be banished in to eternal damnation. AMEN!