Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
az avát mindenki ismeri
Én nem x) Kijaz?
Én sem, de lehet egy tippem? Samurai Champloo?
az avát mindenki ismeri
Én nem x) Kijaz?
Asszem ez az a hombre a Cowboy Bebopból..vagy Monkey D Luffy is lehetne iylen profilból..hmmm...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
az avát mindenki ismeri
Én nem x) Kijaz?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-07 17:45:48
(#581) Hát ez eléggé... érdekes választás De valahogy még passzol is
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-07 08:20:32
(#580) Új ava, új idézet, az avát mindenki ismeri, az idézetet nem valószínű, de illik rám XD, lehet találgatni, hogy honnan van.
Nézd meg a szöveget, vagy csak hallgasd meg. Pontos az idézet.
beküldve: 2008-02-05 20:31:00
(#578) De úgy van benne hogy ami nem lehet a tiéd, nem tied!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Engem a T.A.T.U./ Rammstein: Od no it című száma csábított el pár hónapja De az naon.
beküldve: 2008-02-05 19:15:59
(#576) ez volt az a szövegrészlet amivel elcsábítottak ..mellesleg yoko-nak annyi van helyette más törjétek buksitokat mi és ki ez...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Jaja, "sajnos" megszerettem
Hát, egy tőlem kissé (nagyon) szokatlan avatárt választottam...
Az aláírásom egyenlőre marad, amíg le nem cseng ez a rockos korszakom, vagy, amíg nem találok egy még jobbat.
Az aláírásom egyenlőre marad, amíg le nem cseng ez a rockos korszakom, vagy, amíg nem találok egy még jobbat.
Király..Depresszió: Nem akarok elszakadni
beküldve: 2008-02-04 20:39:40
(#573) Hát, egy tőlem kissé (nagyon) szokatlan avatárt választottam...
beküldve: 2008-02-03 19:40:18
(#571) igen erre gondoltam.. de arra igazság szereint hogy nincsenek együtt és hogy jól tom-e... érthető vok?
köszönöm édesem h szántál rám időt és az agymenésemre.. arigatou..!
köszönöm édesem h szántál rám időt és az agymenésemre.. arigatou..!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-03 19:49:14
felvilágosítanál..
Pontosan miről is? Shinji is ebben a mangában van de nem vannak együtt úgy. Vagy mire gondoltál?
Szerk: miyu 2008-02-03 19:28:59