Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-02-12 19:14:04
(#644) Úgy döntöttem, lecserélem a Naruto-s avámat valamire, ami most jobban illik a hangulatomhoz. Íme Alicia, a Bullet Witch című RPG főszereplője.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-12 15:24:40
(#643) igen csak fecsegni tudunk..és még senkit nem érdekelt h én szerény személye már kb 4 napja feltettem egy találós kérdést melyre saját magamnak kellet válaszolnom és még azt is lefikázták.. mellesleg ti is offoltok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-12 14:19:09
(#642) [SPOILER]Húú,Lanwell,szépet írtál ide...
De még ebből is sértődés lesz itten,igaza van Gegének...mutassunk példát,hogy mi legalább nem offoljuk szét a topikot,ok? [SPOILER]
Wáá,ez is ellenem van,nem akarja bespoilerezni
De még ebből is sértődés lesz itten,igaza van Gegének...mutassunk példát,hogy mi legalább nem offoljuk szét a topikot,ok? [SPOILER]
Wáá,ez is ellenem van,nem akarja bespoilerezni
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-02-12 14:21:48
beküldve: 2008-02-12 13:43:25
(#641) Nos, aki sokat fecseg, az rendszerint bajba kerül, lelövik, megverik, stb., ahonnan én jövök, ott általában lezúzzák.
beküldve: 2008-02-12 13:07:49
(#640) tök feleslegesen hajtod ám itt magad mert csak ahhoz értenek h besértőggyenek de ahhoz má nem h kicsit megrendszabájozzák magukat...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ez az, offoljuk már szét ezt a topicot is, nehogy egy is tiszta legyen, ráadásul full hülyeséggel. Idióták...
Ez minden fórum életében megesik... hisz emberek vagyunk.
"A fecsegõkrõl
A fecsegés kényszere a legtöbb ember számára egyértelmû az élet törvényével; fecsegnek, amíg élnek; addig fecsegnek, amíg élnek; nem gondolkoznak, hanem fecsegnek, tehát úgy érzik, vannak. De a valóságban nincsenek, abban az értelemben, mint ahogy van az, aki gondolkozik; csak fecsegnek; s aki fecseg, nem gondolkozik. Gondolkozó ember, amikor csak lehet, hallgat; s mikor már nem lehet hallgatnia többé, akkor beszél, vagy ír. De ezt csak végsõ szükségben cselekszi. Nem, a fecsegõ számára a szapora beszéd, mellyel világgá kelepeli mindazt a zagyva értesülést, lúgos vágyat, otromba megfigyelést, felületes észlelést, melyet érzékelõ szervei közvetítenek tudata számára, életszükséglet. Talán megrepedne, ha nem fecsegne. A világ anyagát nem emészti meg; rögtön kiköpi és kihányja, azon nyersen, ahogyan befogadta. Nincs az a parancs, fenyegetés, mely lakatot tud tenni nyelvére. Õ fecsegi tele a világot, mely aztán elviselhetetlen lesz: a fogalmak eltûnnek, mikor a fecsegõ megszólal, s a világ megtelik szavakkal."
Márai Sándor
És, hogy ne offoljak, újítottam az aláíráson.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-12 11:48:17
(#638) Ez az, offoljuk már szét ezt a topicot is, nehogy egy is tiszta legyen, ráadásul full hülyeséggel. Idióták...
Te olyan szánalmas vagy, hogy még a földön fekve is belédrúgna..szóóóóval..
ezt még megkapod..te!!...áááá...a szivedet fogom felszolgálni saját magadnak..majd pedig egy körfűrésszel levágom a koponyád felső részét és megsütök egy darabot az agyvelődből és azt is megkaphatod..
"-Gyere vissza, még nem győztél!!! -Dehát levágtam a karjaidat és a lábaidat is!!! -Na és??? Leharapom a fejedet!!! -Ne csináld már!!! -Mi van??? Fut a gyáva!!! -Na jó... egyezzünk ki egy döntetlenben!!!" (Fekete Lovag vs. Arthur - Gyaloggalopp)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akkuttya mindenit micsoda munkamegosztás! Rendben! Alister kísért, Hanon őrködik én addig figyelek és toporgok mint a sz@ró galamb, aztán néha lecsapok a sötétből!
Csak nehogy összekeverd... mármint hogy előbb lecsapsz, aztán sz*ró galamb-effekt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-12 08:28:11
(#635) Akkuttya mindenit micsoda munkamegosztás! Rendben! Alister kísért, Hanon őrködik én addig figyelek és toporgok mint a sz@ró galamb, aztán néha lecsapok a sötétből!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-11 21:37:42
(#634) Én csak őrködöm, a kísértést alisterre hagyom
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hmm... ismerlek már jómadár, régóta itt kísértesz!
Hé, a kísértés az én asztalom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én meg előhívom z öt méter hosszú másfélméter széles huge-big-ass enemy slayer buster-dumbass-swordot és szétaprítalk vele
Meg elharapom a nyakad...
Hogy ne legyen OFF: Változtattam az aláírásomat, a két kedvenc Akatsukisom vitájára alapozva
Hogy ne legyen OFF: Változtattam az aláírásomat, a két kedvenc Akatsukisom vitájára alapozva
Az aláírásodhoz:nem beauty?...Nem kötözködm,csak gondoltam szólok... Helyesen vitatkozzon már az én 2 kedvenc Akatsukisom.
dede...mellesleg a te két kedvenc akatsukisod is, avyg mi?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én meg előhívom z öt méter hosszú másfélméter széles huge-big-ass enemy slayer buster-dumbass-swordot és szétaprítalk vele
Az aláírásodhoz:nem beauty?...Nem kötözködm,csak gondoltam szólok... Helyesen vitatkozzon már az én 2 kedvenc Akatsukisom.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-11 19:27:03
(#630) viszon én meg leharapom a leggyengébb testrészedet amely csak izomból áll ( a leggyengébb jelzőért bocsi még nem tom menyire erőss 9
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-11 19:39:07