Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Szerk: Zsolti 2008-02-10 13:27:10
beküldve: 2008-02-10 13:15:18
(#598) akkor majd megkapjátok jó?!!! és igen hát fűt minket az erotika..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
mi ilyen darkos szerelmes sztorikat szoktunk írni..pl: "-a férfi megkívánta a nő vérét végigcsókolta testét és kiharapta a vállát a nő édes vére végigcsurgott egész testén amit a férfi lenyalt törékeny testéről"
meg hasonlókat..
meg hasonlókat..
Ejj, micsoda vérgőzös erotikus történetek... Elolvasnám szívesen.
beküldve: 2008-02-10 12:49:08
(#596) ezekről a társszerzőt kell megkérdezni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-10 10:19:46
(#595) Érdekes történet, de nekem tetszik. Valahova felrakjátok majd őket? Én szívesen olvasgatnám őket.
Én magamtól... Regényt, novellát, ami jön. És igen, a Harry Pottert értettem alatta, csak megszoktam, h elég rövidítenem Most én is belevágtam Vadóccal egy közös sztoriba, aminek földön fetrengés a vége (a röhögéstől, persze xD)
mi ilyen darkos szerelmes sztorikat szoktunk írni..pl: "-a férfi megkívánta a nő vérét végigcsókolta testét és kiharapta a vállát a nő édes vére végigcsurgott egész testén amit a férfi lenyalt törékeny testéről"
meg hasonlókat..
Én magamtól... Regényt, novellát, ami jön. És igen, a Harry Pottert értettem alatta, csak megszoktam, h elég rövidítenem Most én is belevágtam Vadóccal egy közös sztoriba, aminek földön fetrengés a vége (a röhögéstől, persze xD)
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-09 21:54:46
beküldve: 2008-02-09 21:49:42
(#592) vagy a HP-t.
nos ha hp alatt harry pottert érted édesem akkor igen és akkor ezek szerint nem vok oan hülye..köcce és amúgy meg tök jó én necroval szoktam írogatni novellákat..
nos ha hp alatt harry pottert érted édesem akkor igen és akkor ezek szerint nem vok oan hülye..köcce és amúgy meg tök jó én necroval szoktam írogatni novellákat..
Ennek két oka lehet: vagy olvastad az egyik könyvet, amiben az a srác szerepel, vagy a HP-t. Esetleg mindkettőt, bár ezt nem tartom túl valószínűnek. Amúgy nincs semmi gond, de sajnos ez a mondat saját kreálmány Azért hangzik ien.. h úgy mondjam, érdekesen xD
beküldve: 2008-02-09 21:34:37
(#590) seera gondolkodtam(ritkán megesik vlem)és én vmi hasonló gondolatmenetet már hallottam most nem jut eszembe hol de naon hasonlít.. bocs..
beküldve: 2008-02-09 21:02:41
(#589) Íme, megváltoztattam az aláírásomat
Ez a mondat írói (akarom mondani fanfiction-írói) pályafutásom csúcsa, az egyik legjobban eltalált szöveg a részemről. Akit érdekel, hogy ez a pár sor egyáltalán mit jelent, kérdezzen rá, feleslegesen nem sok kedvem van koptatni az ujjaimat
Ez a mondat írói (akarom mondani fanfiction-írói) pályafutásom csúcsa, az egyik legjobban eltalált szöveg a részemről. Akit érdekel, hogy ez a pár sor egyáltalán mit jelent, kérdezzen rá, feleslegesen nem sok kedvem van koptatni az ujjaimat
Ismer? Nem tom, h én ezt elmondhatom-e magamrólxD Sztem nem éppen
Hát aki egy kicsit is ismer...XD A többieknek pedig: emberek az avám Mugen a Samurai Champloo-ból aki nem ismeri, azonnal pótolja.
Egy húron pendülünk!
Akár így is aláírhatnánk:
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hát ez eléggé... érdekes választás De valahogy még passzol is
Hát aki egy kicsit is ismer...XD A többieknek pedig: emberek az avám Mugen a Samurai Champloo-ból aki nem ismeri, azonnal pótolja.
az avát mindenki ismeri
Én nem x) Kijaz?
Én sem, de lehet egy tippem? Samurai Champloo?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."