Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-02-10 20:46:19
(#614) Úgy ír mint JK? Biztos pozitív kritika volt ez? x)
Vicceltem, nincs baj vele. De nehogymár csak ti offoljátok szét szegény ava topicot ;]
Vicceltem, nincs baj vele. De nehogymár csak ti offoljátok szét szegény ava topicot ;]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Stílus? Inkább stílus mix... Van benne enyhe Wilbur Smith, JK Rowlinggal és jó öreg Anthony Horowitzzal párosítva, és íme a nyerő stílus 3 éve már megkaptam, h úgy írok, mint JK, ideje ehhez méltónak lennem, asszem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-10 20:42:06
(#612) ha már a nyolcadiknál tartasz biztos fejlődtél vmit.. és biztos jó kritikákat kaptál ahogy az aláírásodról olvastam jó a stílusod..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Az rám is... De ő minden diákjára büszke szinte, szval ez nem új Viszont haladok... Egyik sztorimmal, 8 fejezet van fent eddig az egyik oldalon, és 56 kritikát kaptam rá Esküszöm, fejlődöm
Én meg midnen novellámat félbehagyok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Az rám is... De ő minden diákjára büszke szinte, szval ez nem új Viszont haladok... Egyik sztorimmal, 8 fejezet van fent eddig az egyik oldalon, és 56 kritikát kaptam rá Esküszöm, fejlődöm
beküldve: 2008-02-10 20:22:58
(#609) édes vagy..rám az irodalomtanárom büszke..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Pontos a kultúrtöris tudásod, picilány:) a latintanárom büszke lenne rád
beküldve: 2008-02-10 20:17:47
(#607) odi et amo = szeretem és gyűlölöm ugyi nem catullus véletlenül?!hmmm nkem így rémlik..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-10 20:18:04
Oh, ját az enyémek ha HP, akkor általában a kedvenc latin mondásomon alapulnak: Odi et amo Ha saját, akkor van ott minden... impotens miniszterelnök, bérgyilkosok, vámpírok, csakh néhányat említsek... xD
azt elvileg nekünk kéne írni [/QUOTE]
tőlem írhatjuk..
tőlem írhatjuk..
Picilány msn?
mi van vle én fenn vok és írok.. vagy írja néked novellát?
azt elvileg nekünk kéne írni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-10 16:39:49
(#603) változtattam az aláírásomon..sztem tök cuki de az én harmatospestisbúgócsigám a kit imádok nem rajong érte..
beküldve: 2008-02-10 13:57:09
(#602) az a legszebb h az én avámra még senki nem jött rá..örök titok marad..
beküldve: 2008-02-10 13:37:00
(#601) Új ava. Igen, ez az a (Hellsinges körökben) sokat emlegetett ujjnyalós jelenet a 4. kötetből. Meganimálva. I_hate_this_scene -.-" Retkes fanszervíz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Picilány msn?
mi van vle én fenn vok és írok.. vagy írja néked novellát?