Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
változtattam avát mert *itt lanwell szavaival él* a "mosógépben kimosott dísztökös gésa" nem igazán jött be a népnek..
Nem baj örülök, hogy sikerült megújulnod, ezzel sápadt, elvonóról szakadt, bágyadt tekintetű, élettől megtört fiatalember formával...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ezek szerint megéri, h az egyik kedvenc mangám
Amúgy nem vérszerinti nagybácsi, szval nem perverz. Vannak ennél perverzebbek is
Tok ajánlani egyet-kettőt.
Amúgy nem vérszerinti nagybácsi, szval nem perverz. Vannak ennél perverzebbek is
Tok ajánlani egyet-kettőt.Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-19 21:06:31
beküldve: 2008-02-19 21:03:00
(#667) és eltaláltad!! tiéd a csillagszóró.. tényleg abban van...
ő a perverz nagybácsi(perverz = én szótáramban , unokahugijával.. van..)
ő a perverz nagybácsi(perverz = én szótáramban , unokahugijával.. van..)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-19 21:05:03
Az Ai Hime-ben láttam már naon hasonló grafikát, azért tippelnék arra, de sztem úgyis tévedés.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az avára lenne egy tippem, de mivel valszeg úgy sem az, inkább hallgatok szépen
Nem akarok hülyeséget mondani.
Nem akarok hülyeséget mondani.mondd nyugottan legfeljebb nem az..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Az avára lenne egy tippem, de mivel valszeg úgy sem az, inkább hallgatok szépen
Nem akarok hülyeséget mondani.
Nem akarok hülyeséget mondani.Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-02-19 20:58:56
beküldve: 2008-02-19 19:49:19
(#663) és pöttömötök változtatott aláírásán.. ki ismeri?? anyit segítek h dalszöveg....és avát is...
Szerk: PICILÁNY 2008-02-19 20:34:07
beküldve: 2008-02-18 18:58:49
(#661) Tankcsapda: Egyszerű Dal, igaz?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-18 18:52:47
(#660) Egy újabb dalszövegrészlet, mint aláírás
Pont a minak hallgattam megint, és most úgy döntöttem, ki is teszem
Pont a minak hallgattam megint, és most úgy döntöttem, ki is teszem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-02-13 22:26:58
(#659) beküldve: 2008-02-13 07:12:12
(#658) alister cukik az egérkéid...anyám meglátta hányingerkerülgetve futott ki a szobámból(fél tőlük mert egyszer egy döglött egér landolt a pofijában..
)
és h ne legyen teljesen off én is változtatam avát...
)
és h ne legyen teljesen off én is változtatam avát..."-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-13 07:27:22
Új avatár: Terry Pratchett és három fehéregér
Wááá!!!
Respekt ember, ez nagyon nagy! Ha a nyomodba akarnék lépni kéne szereznem egy Douglas Adams képet (mondjuk teknőssel)!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-12 23:18:08
(#656) Új avatár: Terry Pratchett és három fehéregér
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-12 19:50:45
(#651) msn címem ugyan az mint mailom..ha megnézed profilomat láthatod..és jöhet többi is... és h ne legyen teljesen off én is változtattam avát mert *itt lanwell szavaival él* a "mosógépben kimosott dísztökös gésa" nem igazán jött be a népnek..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-12 19:54:09