Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Két szó: zöld-ezüst Ebből már ki lehet sütni, sztem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az egyik valóban egy nő (akarom mondani, inkább csaj ), a másik meg... ha látnád teszem azt a srác nyakkendőjét, elég egyértelmű lenne
Nem lááátooom a nyakkendőjéééét!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Az egyik valóban egy nő (akarom mondani, inkább csaj ), a másik meg... ha látnád teszem azt a srác nyakkendőjét, elég egyértelmű lenne
beküldve: 2008-03-07 17:43:33
(#695) arishima édesem.. én nem látok belőle semmit.. (lehet h azért mert van szemüvegem.. de minek...) de látom h van egy nőalak benne.. ugyi?!!(mondd h nem vok ennyire vak)
2. én is változtattam avát..
2. én is változtattam avát..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Azt hiszem ez az avatár nem szorul magyarázatra, sztem sokan felismerhetik a karaktereket
Naná!!! Korda Gyuri és Klááárika... hmmm, vagy nézzem meg még egyszer?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-06 20:28:34
(#693) Azt hiszem ez az avatár nem szorul magyarázatra, sztem sokan felismerhetik a karaktereket
beküldve: 2008-02-29 21:04:56
(#692) Aláírásom származási helye: nem teljesen értelmes emberek agya. Remélem felvidítottam néhányotokat.
beküldve: 2008-02-28 19:38:20
(#691) beküldve: 2008-02-27 20:24:50
(#690) nos chika kérésére aláírásom.. találdd ki egyetlenem melyik órán szenvedtem a dogával??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-27 20:21:36
(#689) Én se régen kezdtem az angolt, de azt a minimális tudásomat, amit össze tudtam kapargatni sem a tanárnak köszönhetem, hanem annak, hogy tele vagyok angol nyelvű számokkal, és amelyiknek érdekel a szövege, azt lefordítom. Néha jól, néha kevésbé, de ez már csak a fejlődés kérdése
beküldve: 2008-02-27 19:45:17
(#688) kérdés és bocsi az offért de ez érdekelne.. miért jó szívni a vérem.. tom h finom meg minden de kéne hagyni egy kicsit h éljek is.. és tok én írni magyarul csak fáradt vok és nem látok!! értem!!?
beküldve: 2008-02-27 19:32:02
(#687) Fél éve angolul tanulok, és az alapfokút se tudnám letenni. Mondjuk talán meg lehet tanulni középfokra 1 év alatt, ha valaki csak az angolt tanulja, mást nem.
Manapság már mindenki tud angolul. XD
Vagy nem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."