Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
de már volt d.n.-es avád nem..?
De volt már, egy másik Darkos és egy Daiki-s, legközelebb Risa, vagy Rika lesz. Vagy valami másik kedvenc animéből. Majd meglátjuk.
Esetleg Kurz Weber???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerintem az első név neked nem fog mondani semmit, de nem bánom: részemről a kedvenc az Alex/Hermione páros marad
Igazad van... de most aztán felcsigáztál... who is Alex???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
de már volt d.n.-es avád nem..?
De volt már, egy másik Darkos és egy Daiki-s, legközelebb Risa, vagy Rika lesz. Vagy valami másik kedvenc animéből. Majd meglátjuk.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerintem az első név neked nem fog mondani semmit, de nem bánom: részemről a kedvenc az Alex/Hermione páros marad
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Hát, pedig nem tévedtél A kedvenc párosításom az után, amit én találtam ki magamnak
Ezek után félve kérdezem meg, h milyen párost találtál ki???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hát, pedig nem tévedtél A kedvenc párosításom az után, amit én találtam ki magamnak
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Draco Lucius Malfoy
Köcce... már csak az lenne a naon furi, ha a lányzó Hermione lenne...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 16:28:22
(#707) és én is változtattam igaz csak aláírást.. anyummal beszélgettem vmelyik nap..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én nem ismerek sok animét, ezért nem tudtam volna kitalálni, hogy D. N. Angel-ből van az avatárod, és még Arishima avatárjáról sem tudom, hogy honnan van.
13 éves vagy.. én ilyenkor még DBZ ről tudtam meg inuyasháról.. szoal nem vagy lemaradva.. én meg nem látok valszeg ezzel van a baj.. a tiédet viszont azonnal felismertem.. nkem ryuk naon bejön.. ő a kedvencem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-08 13:23:07
(#704) Én nem ismerek sok animét, ezért nem tudtam volna kitalálni, hogy D. N. Angel-ből van az avatárod, és még Arishima avatárjáról sem tudom, hogy honnan van.
Legújabb avatáromon a D.N.Angel című animéből Dark látható, az áláírás meg egyértelmű. Szóval két kedvenc.
nos..ezt nehéz lett volna kitálálni.. még én is (csekély értelemmel rendelkező picilányotok is ) kitaláltam h d.n.angel-ből láthatjuk.. de már volt d.n.-es avád nem..? vagy ennyire rossz a memom.. arishima.. én még az alaokokat is épp h látom nem még hogy van nyakkendője vagy sem.. (kell egy új szemüveg.. )
beküldve: 2008-03-08 11:11:33
(#702) Legújabb avatáromon a D.N.Angel című animéből Dark látható, az áláírás meg egyértelmű. Szóval két kedvenc.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-07 20:44:38
(#701) Legújabb körözhetetlennek látszó favorit animémből szedtem avatárom ás aláírásom egy részét.
Két szó: zöld-ezüst Ebből már ki lehet sütni, sztem
Csak neeem.... Sirius Black??? Jaaa.... nem lehet... neki vörös-arany... akkor.... Regulus??? Vagy inkább... passzolok.... szabad a gazda...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-07 20:29:38