Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2008-08-02 10:44:34
(#954) Ismét beújítottam avatár terén mert a régi nem tetszett annyira Most is D.N.Angeles
Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-07-30 12:30:44
(#953) Új ava az egyik kedvencből ( Kamikaze Kaitou Jeanne ) .
Az aláírás marad.
Az aláírás marad.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-07-28 19:31:46
(#952) Szerintem ezt mindenki tudta.
Elhervadt már az aláírásom. Új kellene, csak nincs meg az az igazi.
Elhervadt már az aláírásom. Új kellene, csak nincs meg az az igazi.
Aláírás a fejemből,az avatar pedig titokxD
(okosabbak rájönnek^^)
Én tom honnan van az avatárod!(okosabbak rájönnek^^)
Ha pl. rámész arra, h profil módosítása, akkor rákattintasz a személyesre ki van írva 1 olyan, h árnybíró avatár kiválasztása és ott van az avatárod.
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 12:57:39
(#950) Aláírás a fejemből,az avatar pedig titokxD
(okosabbak rájönnek^^)
(okosabbak rájönnek^^)
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-28 11:33:09
(#949) beküldve: 2008-07-26 17:03:43
(#948) beküldve: 2008-07-26 14:39:46
(#947) Avatar: Sousoke Sagara-Full metal panic!FUMOFFU!
Aláírás: One Piece - Manga 1kötet fejezet
Aláírás: One Piece - Manga 1kötet fejezet
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 14:02:52
(#946) ava:urahara
Írás: Sithek 1. számú törvénye.(star wars)
Írás: Sithek 1. számú törvénye.(star wars)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-23 15:10:13
(#945) Ava: továbbra is Genjo Sanzo a Saiyukiból
Aláírás: idézet szintén a Saiyukiból a kedvenc karakteremtől, Koumyou Sanzótól, eredetileg egy madaras hasonlat is tartozik hozzá, de túl hosszúnak találtam és csak a végét tettem be.
Aláírás: idézet szintén a Saiyukiból a kedvenc karakteremtől, Koumyou Sanzótól, eredetileg egy madaras hasonlat is tartozik hozzá, de túl hosszúnak találtam és csak a végét tettem be.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-23 14:37:39
(#944) Új aláírás: Byakuya mondta Renjinek, miután paldóra küldte. Nagyon bölcs mondat, érdemes megjegyezni, egyszer még jól jöhet PK/PvP-zés közben
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Játékmaci a Parappa the rapper-ből :) Állandóan ilyen folyton álmos feje van Takonybuborékokkal szokott aludni az órán, járás közben, stb. Azért mindig ilyen álmos, mer dj egy klubban
Neeee, távozz sátán!! Ez nagyon lol volt
Játékmaci a Parappa the rapper-ből :) Állandóan ilyen folyton álmos feje van Takonybuborékokkal szokott aludni az órán, járás közben, stb. Azért mindig ilyen álmos, mer dj egy klubban
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-22 16:07:07
(#941) Avatár : Változatlan
Alásírás...Ömm aláírás : Összemostam egy kicsit a My Boy X My Love-ot a Hoshi No Koe-vel^^!
Alásírás...Ömm aláírás : Összemostam egy kicsit a My Boy X My Love-ot a Hoshi No Koe-vel^^!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Ideje volt egy új avatárnak, legyen akármilyen király is az előző :) Új avatár egy Alphonse art, google.
Az aláírás pedig egy, Boborján bölcsességeiből.
Az aláírás pedig egy, Boborján bölcsességeiből.
Én valahogyan már megszoktam azt a henyélős, enyhén ittas pici macis, világos avádat (vagy milyen állatka, akármilyen bajjal is volt) (nem kell komolyan venni )