Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-02-25 12:10:04
(#990) Egyébként már láttátok az animét???
Minden poénos jelenetet kivágtak belőle
De sztem erre még mindig mondható, h nem rossz....
Minden poénos jelenetet kivágtak belőle
De sztem erre még mindig mondható, h nem rossz....
ツハベエカフ
beküldve: 2008-02-25 12:06:50
(#989) Hát elv ma már lesz új Árnybíró.
Ha belekattintasz a 9.-be, ott ki is írja a várható megjenést.
Ha belekattintasz a 9.-be, ott ki is írja a várható megjenést.
ツハベエカフ
beküldve: 2008-02-25 11:47:53
(#988) Bocsi,nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg az Árnybíró 9,mert elvileg januárra igérték és hát mindejárt vége a feburárnak is!!!
Azt szeretném megkérdezni ha megrendélném itt az Árnybíró 1,2 de szlovákiában lakok, hogy érvényes-e az, hogy a postaikölség elmarad?
Sajnos, a külföldi megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni. A postaköltség több mint 3000 forint küldeményemként.
beküldve: 2008-02-25 08:12:23
(#986) Azt szeretném megkérdezni ha megrendélném itt az Árnybíró 1,2 de szlovákiában lakok, hogy érvényes-e az, hogy a postaikölség elmarad?
Kérem segítsék valaki, ha tud!
Kérem segítsék valaki, ha tud!
beküldve: 2008-02-24 16:14:30
(#985) köszönöm az infót=) ezt a másfél,2 hetet csak kibíromxd
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2008-02-24 13:38:46
(#984) off: Az a jó, hogy Alexandrában mindig vannak a Mangafan kiadványai. Vasárnap mondjuk nem volt Kenshin 2. (biztos elkapkodták), de nem is azért mentem.
on: Jó hír viszont, hogy az Árnybíró 9. két héten belül kijön, mert ezek szerint a Naruto még kevesebb idő múlva jön.
on: Jó hír viszont, hogy az Árnybíró 9. két héten belül kijön, mert ezek szerint a Naruto még kevesebb idő múlva jön.
am, mikorra várható? nagyon kéne már:'( mint a drog kb...xd elvonási tüneteim vannakxd nameg úgy kell félretennem a pénzem ne költsem el más könyvekre amikkel elütöm az időt az árnybíróigxd kis infot a megjelenésről pls...
Már leadtuk, szerintem jövő hét közepe-vége felé jön meg a nyomdából. Előrendelők azonnal megkapják, aztán gyorsan szétszállítjuk, rá következő hét közepe-vége magasságában már lennie kell mindenhol, Alexandrákban legalábbis biztosan.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-02-24 10:12:00
(#982) am, mikorra várható? nagyon kéne már:'( mint a drog kb...xd elvonási tüneteim vannakxd nameg úgy kell félretennem a pénzem ne költsem el más könyvekre amikkel elütöm az időt az árnybíróigxd kis infot a megjelenésről pls...
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2008-02-20 21:49:21
(#981) Csaba is megkérte az angolul olvasókat, hogy ne spoilerezzenek, eddig én is betartottam, sőt 11 kötetnél nem olvastam tovább.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-02-20 21:49:39
Valaki olvastmár ezt esetleg angolul?
Ha netán igen el ne kezdjen spoiler-ezni mert megüt a gutta. Igy is tökvéletlen ráakadtam az angol fan-fordításokra >_<°. Erőnek erejével sikerült csak rávenni magam, hogy végig ne olvassam. De egy-két fejezet a végéből csak becsuszott...uupsz
De-de legalább meggyőzőtt, hogy megéri végig venni a sorozatott ^^°
Remélem hét végén már lehet kapni,mert igen csak várom.Valaki olvastmár ezt esetleg angolul?
Ha a megjelenés napja jövő hétfő, akkor azt, hogy hét végén már kapni lehessen, "kissé" irreálisnak tartom...
beküldve: 2008-02-20 17:15:20
(#978) Remélem hét végén már lehet kapni,mert igen csak várom.Valaki olvastmár ezt esetleg angolul?
Make love not war
Ha nagyon akarok, akkor úgyis eljutok egy könyvesbolthoz.
Ez a lényeg
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kevéssé hiszem, hogy ez a könyvesboltos problémádra megoldást jelentene...
Nem azért írtam, mert megoldás a problémára, hanem mert a féléven belüli 2 költözés elég sok lenne. Amúgy nekem teljesen megfelel ez a hely. Ha nagyon akarok, akkor úgyis eljutok egy könyvesbolthoz.