Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-03-18 21:25:41
(#1050) Nincs az Alexandra-ban 4. Árnybíró kötet T-T No nembaj :P Vszínűleg megveszem máshol, addig meg várok míg megjelenik a Naruto 4 :) Egyénként, várhatólag mikor lesz Árnybíró 4. újból nyomtatva? Con-ra ^^ Vagy mikor?
beküldve: 2008-03-18 20:18:33
(#1049) Nekem a Naruto sokkal jobban tetszett
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Télen telelek; nyáron nyaralok
Kártya nélkül is van asszem 15%, de kártyát ingyenesen kapsz, csak kérned kell, nincs vásárláshoz vagy ilyesmihez kötve.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Valóban, az ÁB 1-3 után lett nyomva. A 4, 5 kötet is kifogyott az Alexandrában, de a többi könyvesboltokban még kapható, így nem tervezzük a közeljövőben az utánnyomását.
Nem magunkat fogom ajánlani... Az Eduárd Képregényboltban most 25 % árengedmény van az összes magyar mangára.
Nem magunkat fogom ajánlani... Az Eduárd Képregényboltban most 25 % árengedmény van az összes magyar mangára.
Értem. Egyébként alexandrán még kinn van az 5-ös. Eduárddal meg csak annyi bajom, hogy törzskártya kell a rendes kedvezményhez, és nekem könyvek is kellnének, több is mint manga. Azért kössz, majd megoldom valahogy.
beküldve: 2008-03-18 15:23:41
(#1046) Valóban, az ÁB 1-3 után lett nyomva. A 4, 5 kötet is kifogyott az Alexandrában, de a többi könyvesboltokban még kapható, így nem tervezzük a közeljövőben az utánnyomását.
4? Ha a 10.-re gondolsz, akkor a válasz nem, kicsit később. De conra biztosan.
Nem a 10.-re gondolok, a 4.-re. Néztem alexon az árnybírót régebben, és több kötetből nem volt, nemrég mindből lett csak az árnybíró 4-ből nem, ebből arra következtettem hogy most nyomják. Azért kérdeztem hogy a naruto 4-el jönh e az árnybíró 4? Ezt mind le is írtam.
beküldve: 2008-03-18 14:14:27
(#1044) Nekem megvan, múlt héten hozta postásbácsi (szerencséjére).
Jóóó vastag x). Jóval mint a Kenshin, pedig az drágább, de végül is mindegy.(nem értek hozzá)
A sztoryt gondolom kiveséztétek már, arról lekéstem .
Jóóó vastag x). Jóval mint a Kenshin, pedig az drágább, de végül is mindegy.(nem értek hozzá)
A sztoryt gondolom kiveséztétek már, arról lekéstem .
Bár még jómúltkor filoztam a fejnélküli-Vonszul túlélési esélyeiről, de ezek szerint egy kis fejetlenség Vonszulnak meg se kotyan
beküldve: 2008-03-18 00:03:22
(#1043) Jajj, ezt is meg kéne venni... Na talán ma vagy holnap...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nincs azzal baj, az eltérés nem olyan nagy. A könyveink 90%-át így is az Alexandra adja el, szóval
Na akkor erről ennyit.
Másik dolog hogy jól gondoltam amit lejjebb is írtam? Naruto 4-el együtt fog jönni árnybíró 4?
4? Ha a 10.-re gondolsz, akkor a válasz nem, kicsit később. De conra biztosan.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-17 21:26:05
(#1041) Ugynazon az áron adják, csak a rendelésnél olcsóbb, viszzon ott van postaköltség is.
beküldve: 2008-03-17 21:20:39
(#1040) Nos, hozzászólva ehhez az "Alexandra"-s témához, nem úgy van, hogy ők is a MangaFan-tól rendelik a mangákat, kifizetik, és úgy adják olcsóbban? Remélem érthető voltam, bár az nem az erősségem XD De ha így van, akkor a kiadónak abból is van nyeresége, ha az "Alexandra" rendel tőlük. Vagy rosszul látom a dolgot?
Nincs azzal baj, az eltérés nem olyan nagy. A könyveink 90%-át így is az Alexandra adja el, szóval
Már ha nem szivatják az embereket. A 9. kötet megjelenése előtt pár nappal bemegyek az egyik üzletükbe és látom a sok Árnybíró mangát, köztük több gerincén is ott van a 9-es felirat. Megörülök, leveszem, majd pofáraesek: ez nekem már megvan... Ja, fordítva tették ki a lányok az üzletben....
Amikor meg megjelent a 9. kötet, mentem be szintén, pont azt a polcot pakolta az egyik eladó. Kérdezem egyből:
- Jött 9. kötet az Árnybíróból?
- Aha, itt is van... HOva tűnt? Ja, fordítva raktam ki, olyan mintha 6. kötet lenne. Bocs...
Szóval megtaláltam a tettest...
Ez már durva. Megbizonyosodhatnának, hogy egy normális munkát kereső lányt vesznek fel, nem egy "vérbeli szőkét". Szőkéknek most nem megsértődni, belsőleg értettem, de itt olyan ember nincs.
Szerk: Rudymester 2008-03-17 17:54:27
Már ha nem szivatják az embereket. A 9. kötet megjelenése előtt pár nappal bemegyek az egyik üzletükbe és látom a sok Árnybíró mangát, köztük több gerincén is ott van a 9-es felirat. Megörülök, leveszem, majd pofáraesek: ez nekem már megvan... Ja, fordítva tették ki a lányok az üzletben....
Amikor meg megjelent a 9. kötet, mentem be szintén, pont azt a polcot pakolta az egyik eladó. Kérdezem egyből:
- Jött 9. kötet az Árnybíróból?
- Aha, itt is van... HOva tűnt? Ja, fordítva raktam ki, olyan mintha 6. kötet lenne. Bocs...
Szóval megtaláltam a tettest...
Szerk: Rudymester 2008-03-17 17:54:39
Na akkor erről ennyit.
Másik dolog hogy jól gondoltam amit lejjebb is írtam? Naruto 4-el együtt fog jönni árnybíró 4?