Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-04-13 21:07:00
(#1110) Csaba: Nem aggódom egyálltalán, csak megkérdeztem =)
Hibák mindenhol előfordulnak, ha csak pár szó stb stb. az szóra sem érdemes szvsz.
Most gondoljátok el, ha egyszerre megveszem a hiányzó 7kötetem mennyit hagyok ott csak az Árnybíró miatt
Bár tökmindegy, mert 1x ígyis-úgyis megveszem, és később sem kerülne kevesebbe, így valszeg megveszem mind a 7et
Hibák mindenhol előfordulnak, ha csak pár szó stb stb. az szóra sem érdemes szvsz.
Most gondoljátok el, ha egyszerre megveszem a hiányzó 7kötetem mennyit hagyok ott csak az Árnybíró miatt
Bár tökmindegy, mert 1x ígyis-úgyis megveszem, és később sem kerülne kevesebbe, így valszeg megveszem mind a 7et
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-13 21:08:50
zóval ha valamikor, most kell beszállni
pedig én pont most gondolkodok azon h abbahagyom. a hellsing, nana, angel sanctuary mellé egy kicsit sok lenne egyszerre. főleg ha a 4. cím a death note lesz... (keserédes)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-13 10:10:05
(#1108) A kilencedik kötet annyira tetszett... Teljesen más hangulatú volt, mint az előzőek, remélem hasonlóképp folytatódik a történet. Akkor nagyon örülni fogok.
Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?
Abból nekünk sincs jobb Az sajnos egy kevéssé sikerült kötet volt, akkor kaptuk meg a NArutót is, és kevesek voltunk annyian annyi munkára. Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Köszönöm a választ. A történetet megértettem, de valahol elgondolkoztam egy pár pillanatig, hogy most miről is vaan szó.
Igen, de tudod miért érdekel ennyire? =D
Mert nekem csak az első 3kötet van meg sajnos, és a mostani Con-on szerzem be vagy mind a maradék 7et vagy kevesebbet...
Még nemtudom...
Mert nekem csak az első 3kötet van meg sajnos, és a mostani Con-on szerzem be vagy mind a maradék 7et vagy kevesebbet...
Még nemtudom...
Azért nem akkora para ez, még senki nem jött, hogy elnézést, nem értem, mi történik és nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb manga ma idehaza A sztori pont most, a 10. kötettel lesz összefüggő és még az eddigieknél is kibajobb Szóval ha valamikor, most kell beszállni
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-04-12 22:01:29
beküldve: 2008-04-12 21:40:58
(#1105) Igen, de tudod miért érdekel ennyire? =D
Még nemtudom...
Még nemtudom...
MIANEVED?!
[QUOTE]Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Későbbi kötetek.. A Mostani Con-on tehát a "Javított" 6os Árnybíró lesz talán? Vagy h kell értelmezni? =)
úgy kell értelmezni h az utána következő kötetekre jobban odafigyeltek.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
[QUOTE]Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Későbbi kötetek.. A Mostani Con-on tehát a "Javított" 6os Árnybíró lesz talán? Vagy h kell értelmezni? =)
MIANEVED?!
Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?
Abból nekünk sincs jobb Az sajnos egy kevéssé sikerült kötet volt, akkor kaptuk meg a NArutót is, és kevesek voltunk annyian annyi munkára. Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Szerk: Csaba 2008-04-12 21:15:33
beküldve: 2008-04-12 21:06:53
(#1101) Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?
beküldve: 2008-04-06 21:32:30
(#1100) A conon majd ki lehet cserélni a "sötét" kötetet? (Ha jól emlékszem a 7. volt...)
Persze.
Riku: Hozd el azt az 1-est, megnézzük.
beküldve: 2008-04-06 06:55:59
(#1098) És a 6.-at, mert abba elég sok volt a helyesírási hiba. Főleg Pjongan és Pjonghe nevét keverték össze-vissza.
És az elsőt ki lehet cserélni eredeti borítósra? Az olyan szép, és nekem el van csúszva az 1.-n a borító.
És az elsőt ki lehet cserélni eredeti borítósra? Az olyan szép, és nekem el van csúszva az 1.-n a borító.
beküldve: 2008-04-06 02:14:35
(#1097) A conon majd ki lehet cserélni a "sötét" kötetet? (Ha jól emlékszem a 7. volt...)
Egy n00b kérdés Csabának vagy aki tudja:
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Az első kiadás borítója, amit egy magyar grafikuslány tervezett. A könyvesboltban kicsit keménynek találták az eredeti borítót. Persze azután, hogy jól fogyott, már mindegy volt, milyen a borító, csak vigyünk Ezért a második kiadáson már a japán borító van.