Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-04-13 21:07:00
(#1110) Csaba: Nem aggódom egyálltalán, csak megkérdeztem =)
Hibák mindenhol előfordulnak, ha csak pár szó stb stb. az szóra sem érdemes szvsz.
Most gondoljátok el, ha egyszerre megveszem a hiányzó 7kötetem mennyit hagyok ott csak az Árnybíró miatt
Bár tökmindegy, mert 1x ígyis-úgyis megveszem, és később sem kerülne kevesebbe, így valszeg megveszem mind a 7et
Hibák mindenhol előfordulnak, ha csak pár szó stb stb. az szóra sem érdemes szvsz.
Most gondoljátok el, ha egyszerre megveszem a hiányzó 7kötetem mennyit hagyok ott csak az Árnybíró miatt

Bár tökmindegy, mert 1x ígyis-úgyis megveszem, és később sem kerülne kevesebbe, így valszeg megveszem mind a 7et

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-13 21:08:50
zóval ha valamikor, most kell beszállni
pedig én pont most gondolkodok azon h abbahagyom. a hellsing, nana, angel sanctuary mellé egy kicsit sok lenne egyszerre. főleg ha a 4. cím a death note lesz... (keserédes)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-13 10:10:05
(#1108) A kilencedik kötet annyira tetszett... Teljesen más hangulatú volt, mint az előzőek, remélem hasonlóképp folytatódik a történet. Akkor nagyon örülni fogok.

Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?

Abból nekünk sincs jobb

Köszönöm a választ. A történetet megértettem, de valahol elgondolkoztam egy pár pillanatig, hogy most miről is vaan szó.

Igen, de tudod miért érdekel ennyire? =D
Mert nekem csak az első 3kötet van meg sajnos, és a mostani Con-on szerzem be vagy mind a maradék 7et vagy kevesebbet...
Még nemtudom...
Mert nekem csak az első 3kötet van meg sajnos, és a mostani Con-on szerzem be vagy mind a maradék 7et vagy kevesebbet...
Még nemtudom...

Azért nem akkora para ez, még senki nem jött, hogy elnézést, nem értem, mi történik

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-04-12 22:01:29
beküldve: 2008-04-12 21:40:58
(#1105) Igen, de tudod miért érdekel ennyire? =D
Még nemtudom...
Még nemtudom...

MIANEVED?!
[QUOTE]Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Későbbi kötetek.. A Mostani Con-on tehát a "Javított" 6os Árnybíró lesz talán? Vagy h kell értelmezni? =)
úgy kell értelmezni h az utána következő kötetekre jobban odafigyeltek.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
[QUOTE]Mindkettő (ÁB6, Naru1) eléggé összecsapott lett, de a későbbi köteteket már rendesen összeraktuk.
Későbbi kötetek.. A Mostani Con-on tehát a "Javított" 6os Árnybíró lesz talán? Vagy h kell értelmezni? =)
MIANEVED?!
Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?

Abból nekünk sincs jobb

Szerk: Csaba 2008-04-12 21:15:33
beküldve: 2008-04-12 21:06:53
(#1101) Nem kaptam választ, ezért megint megkérdezem. A helyesírási hibával és névcserével bőven ellátott 6. kötetet be lehet váltani jóra?

beküldve: 2008-04-06 21:32:30
(#1100) A conon majd ki lehet cserélni a "sötét" kötetet? (Ha jól emlékszem a 7. volt...)
Persze.
Riku: Hozd el azt az 1-est, megnézzük.
beküldve: 2008-04-06 06:55:59
(#1098) És a 6.-at, mert abba elég sok volt a helyesírási hiba. Főleg Pjongan és Pjonghe nevét keverték össze-vissza.
És az elsőt ki lehet cserélni eredeti borítósra? Az olyan szép, és nekem el van csúszva az 1.-n a borító.
És az elsőt ki lehet cserélni eredeti borítósra? Az olyan szép, és nekem el van csúszva az 1.-n a borító.

beküldve: 2008-04-06 02:14:35
(#1097) A conon majd ki lehet cserélni a "sötét" kötetet? (Ha jól emlékszem a 7. volt...)
Egy n00b kérdés Csabának vagy aki tudja:
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Az első kiadás borítója, amit egy magyar grafikuslány tervezett. A könyvesboltban kicsit keménynek találták az eredeti borítót. Persze azután, hogy jól fogyott, már mindegy volt, milyen a borító, csak vigyünk