Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Meg tudjátok mondani hogy melyik kiadvány hanyadik résznél ért véget, illetve hol tartanak vele most a szülőhazájában?
Árnybíró 17 kötet
Kensin 28 kötet
Naruto jelenleg 42 kötet, de még fut
Hellsing jelenleg 9 kötet, állítólag a 10. lesz az uccsó
Nana, 18 kötet, még fut
Death Note 12 kötet.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-05-10 09:19:57
(#1168) Biztos vagyok benne, hogy előkerült már korábban is ez a téma, de had ne olvassam végig az összes kiadvány fórumának összes bejegyzését.
Meg tudjátok mondani hogy melyik kiadvány hanyadik résznél ért véget, illetve hol tartanak vele most a szülőhazájában?
Előre is kösz!
Előre is kösz!
Egy nagyon hülye kérdés: ki a borítón az a kékhajú személy?
Szeméből, arcából rájöhettél volna :) Adzsite... csak kék a haja hogy jobban menjen a borító színvilágához.
Nekem is ez volt az elő számú tippem. Nem gondoltam, hogy színvilág miatt Adzsite haja szőkéből kék lesz. És a borítón nem is lóg a vállára a haja.
Rossz szereplőt még nem utáltam ennyire, mint ezt a szemét Adzsitét.
Akkor ezek szerint a szerzőpáros célt ért
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még egy nagyon hülye kérdés XD Melyik borítóról beszéltek? A 10-esről?
Szeméből, arcából rájöhettél volna :) Adzsite... csak kék a haja hogy jobban menjen a borító színvilágához. Többi borítón is előfordul, pl az elsőnél vagy harmadiknál.
Valódi spoiler a tizedikből, warning:
Amikor a Lou kinyírta a helyőrséget, az igenbrutál volt ahogy a sok fekete gyökérszerű vackon saslik-módra felvoltak tűzve az emberek... Vonszult nagyon sajnálom, ittmaradt a lelke... Dorszo is elég durván halt meg. Az egész csata és az egész könyv nagyon durva epizód lett :) Szandóból is szemétláda lett, kár érte :) És ezek a vadonatúj gonoszok nagyon nyamik, Kaitaden-t szerintem mindenki másképp képzelte el Remélem a három gárda parancsnoka érdekes harcokat és eseményeket fog hozzáadni az eseményekhez, mert külsejük kicsit erőltetettre sikerült. Remélem nagyot adnak történethez... Kaidaten pedig télleg über :) Viszont kérdés, ezek a főgenyák hogyan jutottak vissza? Kaidaten nem halt meg? És valami még foglalkoztat: Amikor azötödik könyvben meggyógyítja Szandó nátháját Adzsite, Szandó hirtelen ábrándos tekintete, a ködös átvezetőép, és a tű használata véletlen? Mert nekem az is eszembe jutott, hogy kicsit hipnózisos cuccot nyomott Szandóba, mert furcsán egyetértő lett vele. Az pedig csak második-harmadik olvasásra esett le az ötödik kötetből, hogy Szandó egész végig embernek látja, viszont adzsite ,,Vajon valaki, aki így gondolkodik...mennyire látja tisztán ezt a világot?" és ekkor mutatják hogy Magot párducnak látja. Tehát ez azt jelzi, hogy Adzsitének van igaza a világot illetően, vagy azt, hogyMago elsődlegesen démonpárduc, másodlagosan, a harci lelkeknek ember?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-08 19:29:27
(#1163) Ha én több dolgot egyszerre veszek, akkor mindig a jobb felé haladok. Ezért olvastam utoljára az Árnybírót. Előbb a 9-et agyfrissítés céljából, aztán a 10-et.
A 10. eddig a legtöbb fordiulatot hozó kötet. Előre látható volt, hogy nem Hong Gildongba szúrta a kardot a fantomlovag, bár én azt hittem, egy Gakksi-tag állította meg. Mi történt Vonszullal? Az egyik kedvenc emberem. Nehogy itt eltűnjön nekem. A végén még Tae-Ju csatlakozik a bandához. Rossz szereplőt még nem utáltam ennyire, mint ezt a szemét Adzsitét.
beküldve: 2008-05-08 16:39:21
(#1162) Én most vettem meg, csak várok a hangulatra, ki akarom élvezni ^^ élvezetért vettem, hát megadom a módját xD
beküldve: 2008-05-08 16:34:59
(#1161) Nos 10.kötet... megrendeltem, megkaptam, elolvastam és nem tudom, hogy írjak róla úgy véleményt, h ne legyen benne egy jó adag spoiler. Pedig "olvasgattam" angolul de így az igazi.
Tehát csak ennyi: jó volt, mikor jön a következő? x]
Tehát csak ennyi: jó volt, mikor jön a következő? x]
beküldve: 2008-05-08 02:51:27
(#1160) Valóban, nem tudom miért emlékeztem, hogy csak az újabb kötetekben van így. Csak, izé, szokatlan. Mitől lehet így csak az Árnybírónal?
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-05-08 02:52:47
Mindig is úgy volt, az eredeti nyersanyagban is.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-07 02:24:04
(#1158) Ez most már általános lesz, hogy fejezetenként van az oldalszámozás?
Laissez faire, laissez passer.
Szerintem először keress fel egy képregény, vagy könyesboltot, és lapozz bele.
Szerintem is ez lessz 576 ban bele lehet lapozni(nem mintha máshol nem lehetne ^¸^° )
A tizedik mikor jön ki?
2008. április 19-én "fog kijönni".
Addig kell várniiii?
*bepakolja a pénzét a holnapi pláza rohamra, amíg anyja nemérti hogy min röhög*
Szerk: Nagashi 2008-05-06 20:54:30