• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... <<>>
beküldve: 2008-06-13 09:26:03
(#1233) Válasz Gilgamesh (#1232) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Na most jöhet a 2. kötet. Csak aztán nehogy vissza kelljen szívnom mindent..

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem kell visszaszívnod, lessz változás, de azért munszu stílusa nemigen változik.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-13 07:35:55
(#1232)
Gilgamesh
Gilgamesh
[ Új arc ]
Üdv-üdv.

Kedden sikerült megvennem az Árnybíró 1-6-ot - irgalmatlan szerencsém volt, hogy az első és egyetlen útbaejtett Alexandrában mindjárt ott sorakozott a polcon az összes kötet. Igazság szerint nem is nagyon terveztem elkezdeni ezt a sorozatot, hisz hosszú, drága, nem közismert, későn kapcsolódom be a beszerzésbe, koreai népmesés, nincs hová pakolni, anyámkínja... de most már egészen örülök, hogy rávettem magam, illetve rávettek/rávettetek itt a neten. Ez a hat kötet egyéb teendőim és kínos olvasói maximalizmusom miatt eltart majd nekem egy-másfél hétig is, még csak az elsőn vagyok túl. (Főleg a képregényekkel haladok csigabigán, mert legtöbbször irreálisan drágának találom őket, próbálom hát fillérenként kiélvezni a tartalmat. ) Nagyon kellemesen csalódtam benne, egyrészt mert eddig a sztorik inkább csavarosságukkal, ötletességükkel tudtak megfogni, mintsem az ordibálós-téridőmegfagyós eksönökkel, másrészt jóval kevésbé infantilis az egész, mint amitől tartottam. És hősünk (sőt hősnőnk) is annyira anti~, hogy azt csak bírni lehet. Bízom benne, hogy a következőkben is visszaköszön mindez, mert eddig totálisan meg vagyok véve az Árnybíróval. Nem tudom, hogy pontosan miért ezt a sorozatot hoztátok be először, mindenesetre hátbaveregetve gratulálok hozzá (meg hogy sikeresnek bizonyult).

Na most jöhet a 2. kötet. Csak aztán nehogy vissza kelljen szívnom mindent..

Szerk: Gilgamesh 2008-06-13 07:40:02
beküldve: 2008-06-12 12:43:53
(#1231) Válasz dimenso (#1230) üzenetére
Lumana
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Azta.. télleg! Észre se vettem de azért ez nem fix... úgy tervezi a kiadó, hogy addig meglesznek ezek a kötetek is, de a csúszás belefér sztem. Szal egyenlőre ne örüljünk annyira ennek . Majd meglátjuk mi lesz... de azért nagyon jó lenne, ha ennyi pénzt hagyhatnék majd a Mangafannál

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-06-12 10:20:51
(#1230)
dimenso
dimenso
[ Rászokóban ]
hello!
Nem tudom, hogy néztétek-e már a Death Note borítóját,
mert az oldalára ez van írva : "Néz bele a többi mangafan kiadványba is!" és itt megtalálható az Árnybíró 1-11, Ruroni Kensin 1-4 és Naruto 1-6
szóval mégis lesz a conra Árnybíró 11, Ruroni Kensin 4 és Naruto 6

Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-06-12 10:23:23
beküldve: 2008-06-11 22:45:30
(#1229)
Misako
Misako
[ Új arc ]
[Link]Sziasztok!
Látom itt többen is szeretitek az árnybírót!
Ha érdekel titeket akkor gyertek fel egy tök jó oldalra ami főleg az árnybíróval foglalkozik! Nemrég indult de nagyon jó!! lehet árnybíró könyveket , pólókat és sok ien cuccot nyerni!! Versenyek is vannak és nagyon jó a csapat!!!
Tényleg megéri felnézni!!
www.anjo-onsi-sama.gportal.hu

Szerk: Misako 2008-06-11 22:47:21
beküldve: 2008-06-11 12:37:05
(#1228) Válasz idk pls delete (#1221) üzenetére
Ray
Ray
[ Új arc ]
***** tényleg off volt, törölve. Ez itt az Árnybíró topikja. - Admin *****

Szerk: Admin 2008-06-11 16:57:44
beküldve: 2008-06-03 18:53:04
(#1227)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én már örülnék, ha a "Megy a nyomdába" felirat felett lenne is valami, ráadásul egy Árnybíró 11. Már nagyon érik, hiszen szabályszerűen a héten kellene kiadni, de most, hogy sok sorozat van, elengedünk a MangaFan-nak 2-3 hét csúszást, ugye?

beküldve: 2008-06-01 20:44:50
(#1226) Válasz miyu (#1225) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Szerintem hirzarlat csak viccelt

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-29 09:59:30
(#1225) Válasz hirzarlat (#1224) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
xD... hát nem egészen. Főleg azért mert aki a képen van
az nem Munszu hanem Tamura Toshio *asszem így hívják* de ez egy másik történet és elmesélésére máskor kerül sor (vagy soha x')). De hogy higgy nekem:[Link] Na, itt már nem hasonlít...

De az ötlet tetszik :]

Szerk: miyu 2008-05-29 10:05:46
beküldve: 2008-05-29 00:28:11
(#1224) Válasz miyu (#1222) üzenetére
hirzarlat
hirzarlat
[ Gyalog ]
Mia....! Jongszil a kezébe vette Munszu életre lehelésének dolgát, és kaptunk egy űbertáp kiber-Munszut, akit meg sem hatnak a Lou-féle praktikák? (Csak nem mehet öt lépésnél messzebb az életben tartó készüléktől) ;-)

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-05-28 21:33:48
(#1223) Válasz miyu (#1222) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Én is rendszeresen átveszek jól sikerült karaktereket régebbi történetekből, amikor mesélek

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-28 20:56:12
(#1222)
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Ez inkább érdekesség mintsem fontos információ:
Jang Kjung-Il egyik mangájában [Zombie Hunter-ben] a főhős a 4. kötet/fejezet(?) borítoján, mintha Munszu ikertestvére lenne, ha leszámítunk egy-két "apróságot".(Vagy csak nekem tünik úgy? xS )
[Link]
Ezt már korábban is feltűnt más mangakáknál is, hogy néha "átvisznek" karakter tipusokat egyik sztoryból a másikba. Persze ha valakinek jellegzetes stílusa van akkor óvatlanul is "hasonlítanak" egymásra a szereplők. Ami nem baj, sőt... szeressem a Jang féle bácsikat xD

Hmm, nem tudtam eldönteni, hogy ide írhatom-e vagy nem, van-e benne valami olyasmi ami nem kénne, szóval inkább spoilerbe tettem (a biztonság kedvéért ).

Szerk: miyu 2008-05-28 20:57:49
beküldve: 2008-05-27 19:00:33
(#1221) Válasz Sakamoto Riku (#1219) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Hülyeség következik: Most valahogy eszembe jutott, hogy a God of War 2. PS2-es játékban a főhős (Kratos) és főellenfele (Zeusz) ugyanígy összetalálkoznak (ők harcolnak is) és úgy fejeződik be a játék, hogy Kratos egy videóban egy titán hátán felmegy az Olymposzra, ahol Zeusz fitten cseverészik az újonnan bezserzett 3 verőlegényével. A következő játékban majd nyilván ők lesznek a kisebb kategóriás enemyk, aztán majd megint jól szét kell rúgni Zeusz hátsóját. Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.

Nos, javítanám.. Kratos visszautazik az időben, mert a jövőben már megölte zeuszt, d emég azelőtt akart vele végezni hog a titánokat elzárta volna..azok meg nem új verőlegények hanem a a régi istenek, köztük Árész is, akit azért akar megölni, hogy ne mentse meg őt a barbároktól

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-27 18:36:39
(#1220) Válasz Sakamoto Riku (#1219) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

[...] Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.

Ööö nem igazán értettem, hogy mégis miért o.O? (Nem értetem a gondolatmenetedet.) A gigászi csatára gondolsz? Nagyából ismerem a játékot (nekünk is megvan) de nem igazán tudnék benne párhuzamot találni. Max annyit, hogy Adzsite is szeretne "istent" játszani. Valamiért ez egy népszerű szerepkör...

Szerk: miyu 2008-05-27 18:38:43
beküldve: 2008-05-26 20:36:53
(#1219)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

Hülyeség következik: Most valahogy eszembe jutott, hogy a God of War 2. PS2-es játékban a főhős (Kratos) és főellenfele (Zeusz) ugyanígy összetalálkoznak (ők harcolnak is) és úgy fejeződik be a játék, hogy Kratos egy videóban egy titán hátán felmegy az Olymposzra, ahol Zeusz fitten cseverészik az újonnan bezserzett 3 verőlegényével. A következő játékban majd nyilván ők lesznek a kisebb kategóriás enemyk, aztán majd megint jól szét kell rúgni Zeusz hátsóját. Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.

Oldalak: ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... <<>>