Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Kedden sikerült megvennem az Árnybíró 1-6-ot - irgalmatlan szerencsém volt, hogy az első és egyetlen útbaejtett Alexandrában mindjárt ott sorakozott a polcon az összes kötet. Igazság szerint nem is nagyon terveztem elkezdeni ezt a sorozatot, hisz hosszú, drága, nem közismert, későn kapcsolódom be a beszerzésbe, koreai népmesés, nincs hová pakolni, anyámkínja... de most már egészen örülök, hogy rávettem magam, illetve rávettek/rávettetek itt a neten. Ez a hat kötet egyéb teendőim és kínos olvasói maximalizmusom miatt eltart majd nekem egy-másfél hétig is, még csak az elsőn vagyok túl. (Főleg a képregényekkel haladok csigabigán, mert legtöbbször irreálisan drágának találom őket, próbálom hát fillérenként kiélvezni a tartalmat.
) Nagyon kellemesen csalódtam benne, egyrészt mert eddig a sztorik inkább csavarosságukkal, ötletességükkel tudtak megfogni, mintsem az ordibálós-téridőmegfagyós eksönökkel, másrészt jóval kevésbé infantilis az egész, mint amitől tartottam. És hősünk (sőt hősnőnk) is annyira anti~, hogy azt csak bírni lehet.
Bízom benne, hogy a következőkben is visszaköszön mindez, mert eddig totálisan meg vagyok véve az Árnybíróval. Nem tudom, hogy pontosan miért ezt a sorozatot hoztátok be először, mindenesetre hátbaveregetve gratulálok hozzá (meg hogy sikeresnek bizonyult).Na most jöhet a 2. kötet. Csak aztán nehogy vissza kelljen szívnom mindent..
Észre se vettem
de azért ez nem fix... úgy tervezi a kiadó, hogy addig meglesznek ezek a kötetek is, de a csúszás belefér sztem. Szal egyenlőre ne örüljünk annyira ennek . Majd meglátjuk mi lesz... de azért nagyon jó lenne, ha ennyi pénzt hagyhatnék majd a Mangafannál
Nem tudom, hogy néztétek-e már a Death Note borítóját,
mert az oldalára ez van írva : "Néz bele a többi mangafan kiadványba is!" és itt megtalálható az Árnybíró 1-11, Ruroni Kensin 1-4 és Naruto 1-6
szóval mégis lesz a conra Árnybíró 11, Ruroni Kensin 4 és Naruto 6Látom itt többen is szeretitek az árnybírót!
Ha érdekel titeket akkor gyertek fel egy tök jó oldalra ami főleg az árnybíróval foglalkozik! Nemrég indult de nagyon jó!! lehet árnybíró könyveket , pólókat és sok ien cuccot nyerni!! Versenyek is vannak és nagyon jó a csapat!!!
Tényleg megéri felnézni!!
www.anjo-onsi-sama.gportal.hu
De az ötlet tetszik :]
;-)
Jang Kjung-Il egyik mangájában [Zombie Hunter-ben] a főhős a 4. kötet/fejezet(?) borítoján, mintha Munszu ikertestvére lenne, ha leszámítunk egy-két "apróságot".(Vagy csak nekem tünik úgy? xS )
[Link]
Ezt már korábban is feltűnt más mangakáknál is, hogy néha "átvisznek" karakter tipusokat egyik sztoryból a másikba. Persze ha valakinek jellegzetes stílusa van akkor óvatlanul is "hasonlítanak" egymásra a szereplők. Ami nem baj, sőt... szeressem a Jang féle bácsikat xD
Hmm, nem tudtam eldönteni, hogy ide írhatom-e vagy nem, van-e benne valami olyasmi ami nem kénne, szóval inkább spoilerbe tettem (a biztonság kedvéért
).
Hülyeség következik: Most valahogy eszembe jutott, hogy a God of War 2. PS2-es játékban a főhős (Kratos) és főellenfele (Zeusz) ugyanígy összetalálkoznak (ők harcolnak is) és úgy fejeződik be a játék, hogy Kratos egy videóban egy titán hátán felmegy az Olymposzra, ahol Zeusz fitten cseverészik az újonnan bezserzett 3 verőlegényével. A következő játékban majd nyilván ők lesznek a kisebb kategóriás enemyk, aztán majd megint jól szét kell rúgni Zeusz hátsóját. Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.
Nos, javítanám.. Kratos visszautazik az időben, mert a jövőben már megölte zeuszt, d emég azelőtt akart vele végezni hog a titánokat elzárta volna..azok meg nem új verőlegények hanem a a régi istenek, köztük Árész is, akit azért akar megölni, hogy ne mentse meg őt a barbároktól
[...] Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.
Hülyeség következik: Most valahogy eszembe jutott, hogy a God of War 2. PS2-es játékban a főhős (Kratos) és főellenfele (Zeusz) ugyanígy összetalálkoznak (ők harcolnak is) és úgy fejeződik be a játék, hogy Kratos egy videóban egy titán hátán felmegy az Olymposzra, ahol Zeusz fitten cseverészik az újonnan bezserzett 3 verőlegényével. A következő játékban majd nyilván ők lesznek a kisebb kategóriás enemyk, aztán majd megint jól szét kell rúgni Zeusz hátsóját. Az Árnybíróban is hasonló a helyzet.