Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha rám hallgatsz konditerembérletre(mondjuk ezt wow mellett is lehet), nem porozol, és mire leérettségizel meg lessz a tisztelet is, meg a csajok is jobban fognak bukni, bár nem muszály megfogadni a tanácsom. Annyi hogy mozdulj ki, és akkor nem harapódzik el a függőség sok wowos haverom van...
Tengermély tisztelettel: itt kezdődik a baj...
csak most leszek 16, mi másra költsek? Nyarat végigwowozom, meg elmegy a randikra meg az animeconra. Mert mi a baj WoWval?
Kenmei - Hát az gáz. Dinnyézni, címerezni meg ha egyedül vagy, szórólapozni ne menjél, szerintem többi meló nem gáz... csak lesz valami :S nézdmeg a melódiák honlapon... És nem csodálom hogy nem jössz, Szeged messze van... én mamámhoz mezőhegyesre hét-nyolc órákat vonatozok
Tengermély tisztelettel: itt kezdődik a baj...
éljen! ^_____^
alig várom, mert voltam dolgozni és már pénzem is lesz rá...csak jönne már ki
Én péntektől megyek majd chipset csomagolni... de nekem elsődlegesen WoWra megy majd el, nem animeconra vagy mangákra... napi 3k, másfél hetet végigdolgozok, lesz itt zsé mindenre :)
jajj de jó valakinek
engem már megint nem hívtak be dolgozni..kevés a munka...
és nem megyek Conra... nincs kivel felmenni... egyedül meg utazni Szegedről...
éljen! ^_____^
Én péntektől megyek majd chipset csomagolni... de nekem elsődlegesen WoWra megy majd el, nem animeconra vagy mangákra... napi 3k, másfél hetet végigdolgozok, lesz itt zsé mindenre :)
éljen! ^_____^
Elég olcsó és megéri, mert irdatlanul jó manga.
Amúgy ha olcsóbban akarod megvenni akkor vatera.hu és keresőbe beírod az árnybírót vagy vmelyik mangá akkor ott fillérekért is árulják őket. Van új is meg használt is.
Én is vettem már a vaterán könyveket de nekem gyorsabb , ha megveszem a könyvesboltban. (nem bírom kivárni míg megjön a csomag )
...későn kapcsolódom be a beszerzésbe...-
én kb. akkor kezdtem olvasni, mikot a kiadó a 6. résznél járt...beteg voltam és beugrottam a könyvesboltba [a patika mellett annyira csábító volt] és annyira megtetszett, amikor beleolvastam, h muszáj volt megvennem az első két kötetet... akkor indult a mangamániám...
Nem tudom, hogy néztétek-e már a Death Note borítóját,
mert az oldalára ez van írva : "Néz bele a többi mangafan kiadványba is!" és itt megtalálható az Árnybíró 1-11, Ruroni Kensin 1-4 és Naruto 1-6
szóval mégis lesz a conra Árnybíró 11, Ruroni Kensin 4 és Naruto 6
Én ezt még nem vettem észre, pedig kecsegtetően hangzik. Bár nem tudom, higyjek-e a mondo-beli manga-előrejelzésnek, ami szerint júliusban jön ki az Árnybíró 11., a Death Note 1., valamint augusztusra várható a Rouroni Kenshin. Mást augusztusról nem ír egyáltalán.
A 11. kötet elvileg NyaConon már lesz.
Szerintem.
Már megvan 7kötet, a többi 3at (4et esetleg akkor már) meg egyben simán megtudom majd venni.
Érdemes volt belekezdened, mert nekem a hazai kedvencem. Nagyon várom a 11. kötete, mert a sztori most nagyon felpörgött és kíváncsi vagyok már a következményekre.
Örülök is, hogy másfél k-val kezdtek és a továbbiakban is meg van kötve a kezük az árat illetően , viszont azért mégiscsak 17 kötet, és a már megelenteket többé-kevésbé egyszerre ildomos venni, ami nem egészen pénztárcabarát. Na de ezen már túlléptem, mert viszont nagyonis olvasóbarát manga, és eddig úgy néz ki, megéri az árát.
Érdemes volt belekezdened, mert nekem a hazai kedvencem. Nagyon várom a 11. kötete, mert a sztori most nagyon felpörgött és kíváncsi vagyok már a következményekre.