Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-05-24 17:46:24
(#1218) Én inkább nem is találgatok, esélyem nincs hogy eltaláljam hogy mi lessz.
Egyébként ami engem zavart az az, hogy szandonak nem is volt gyanús hogy a csóró vándor hülyegyerek egyik pillanatról a másikra nagyember lessz, és minenkinek ő parancsol...
Egyébként ami engem zavart az az, hogy szandonak nem is volt gyanús hogy a csóró vándor hülyegyerek egyik pillanatról a másikra nagyember lessz, és minenkinek ő parancsol...
Szerintem teljesen érthető Szando döntése, hiszen amilyennek ő látja Adzsitét, vagyis amilyennek mutatja magát Adzsite az alapján én már rég beleestem volna a pasiba
Adzsite nagy spíler, és olyan, mint Piszkos Fred: folyton kavarja...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A lényeg az, hogy már kigyógyult, amint a mandragóra hatni kezdett. Csak le kéne győznie a szer "lélekgyógyító" hatását...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
[Nem olyan biztos. Tuti kitalál valamit [vagy ha van pofája végképp elpatkoli akkor legalább "látványosan" tegye >] . A 10. kötet után már nem is lenne olyan meglepő...
Munsz csak szedje össze magát. Aztán majd meglátjuk....
Vajon sikerül neki végleg kigyógyulnia átok-betegségéből?? Mert könnyen meglehet, hogy ezért - is - dobta be a mandragórás trükköt....
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Szerk: hirzarlat 2008-05-24 02:47:39
b, Ugynúgy mint amikor először találkoztak, meglátja Munszut hajpánttal, és rájön, hogy mi a helyzet, és utána Adzsite ellen fordul..
Ez még egy reális helyzet lenne (ha addigra Szando nem lesz agyilag teljesen kaki). Csak ezzel a "vissza a kiinduló ponthoz" motivumal elég sok helyen találkozni. Meg azé' elég valószinűtlen, hogy meglátnia ex-gazdáját és fejbe vágja a rideg igazság. Még azt is eltudnám képzelni, hogy Munszu maga megy el a Szandóért és provokál harcot miegymást... bár mindegy nem láttok a mangaka fejébe xP
... de ha mégis összecsapnak, akkor Munszunak annyi.
Nem olyan biztos. Tuti kitalál valamit [vagy ha van pofája végképp elpatkoli akkor legalább "látványosan" tegye >] . A 10. kötet után már nem is lenne olyan meglepő... Amúgy meg a kissé hippis szőke hapsik a gyengém :3 de kinek nem? XD
xDD Hmmm, sose szerettem szegény szőke hippiket, szal ha láttok egy ilyen figurát és nem esik rá az eső akkor igérem szólok neked ;]
Szerk: miyu 2008-05-24 01:16:12
Hjaj.. Munszu kontra Szando meccs, paff leszek de nagyon ha ez télleg összejön... és ki nyerne?
Lehet, hogy nem lesz Munszu-Szando vidal, mert
a, lehet, hogy Csunhjang rájön, hogy Adzsite kicsoda, és miket fontolgat, aztán lelép, megtalálja Mitot, és onnan egyenes az út, hogy visszatérjen Munszuhoz.
b, Ugynúgy mint amikor először találkoztak, meglátja Munszut hajpánttal, és rájön, hogy mi a helyzet, és utána Adzsite ellen fordul.
... de ha mégis összecsapnak, akkor Munszunak annyi.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Hm.. most gyorsan átlapoztam az összes kötetet, de nem vettem észre, hogy Szando egyszeris néven nevezné Adzsitét... ez furi..
Hjaj.. Munszu kontra Szando meccs, paff leszek de nagyon ha ez télleg összejön... és ki nyerne?
Még 7 kötet. Azért az még sok, addig fel lehet a végére készülni, mert az már csak azért is nagyot fog ütni, mert bombajó vége lesz, az fix, plusz... hjaj vége lesz. Sose szerettem ha vége van egy könyvnek.
Amúgy meg a kissé hippis szőke hapsik a gyengém :3 de kinek nem? XD
Még 7 kötet. Azért az még sok, addig fel lehet a végére készülni, mert az már csak azért is nagyot fog ütni, mert bombajó vége lesz, az fix, plusz... hjaj vége lesz. Sose szerettem ha vége van egy könyvnek.
lumana.wordpress.com
Szerintem teljesen érthető Szando döntése, hiszen amilyennek ő látja Adzsitét, vagyis amilyennek mutatja magát Adzsite az alapján én már rég beleestem volna a pasiba
Ez teljesen jogos hiszen Szando nem tudja, hogy Adzsite a hunyó a történetben. (Nem is tudom, hogy tudja-e a nevét mert nem emlékszem, h Adzsite bemutatkozott volna, vagy ezen csak én problémázok?) Meg egész jó technikával fűzte a csajt xD Nem csoda, hogy Szando átállt a se'tét oldalra...
Tetszenek a kissé hippis szőke hapsik, Lumana? xDD Bocs ez kellett
Valahogy annyira el tudom képzelni, hogy a papas kimagyarázza magát a szituból sőt, valahogy még arra is ráveszi Szandót hogy támadja meg a régi gazdit...
Az szaftos lesz. Szerintem szinte tuti, hogy Adzsite Munszura uszítja a Szandót, mert azzal is beleköphet exhaverja lelkébe.
Hjaj! Már alig bírom kivárni a sztori végét...
Nekem mondod, már csak 7 kötet. De azért sajnálni fogom ha vége lesz. Oda lesz az egyik kedvenc sorozatom.
Szerk: miyu 2008-05-23 20:27:21
Van egy olyan érzésem, hogy ez tuti meg fog történni.
Ha addig Munszu nem adja fel, akkor biztosan lesz még egy összecsapás.
De szerintem nem fogja feladni. Valakinek meg kell állítania Adzsite vidám vacsoravendégeit.
Szerk: hirzarlat 2008-05-23 20:05:12
Ó és azt hogy magyarázza majd ki Adzsite amikor összefutnak a még nagyonis élő Munszuval?
Valahogy annyira el tudom képzelni, hogy a papas kimagyarázza magát a szituból sőt, valahogy még arra is ráveszi Szandót hogy támadja meg a régi gazdit...
Van egy olyan érzésem, hogy ez tuti meg fog történni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én csak arra leszek kivi, hogy mennyire tudják még agymosni szegény Szandót.
Ó és azt hogy magyarázza majd ki Adzsite amikor összefutnak a még nagyonis élő Munszuval?
Én csak arra leszek kivi, hogy mennyire tudják még agymosni szegény Szandót.
lumana.wordpress.com
Meg megígéri a köreinkben többnyire közutálatnak örvendő úriembernek (tömören: Adzsiténak), hogy minden erejével őt szolgálja.....
Én megértem, hogy szegény Szando összetört (többnyire) kedevenc hajpántos szemétládánk állítólágos halálának hírére, de ezt azért mégse vártuk tőle
Igaz, igaz. Ezt kifelejtettem. De ő nem tudja amit mi tudunk. Hogy pont Munszu leghalálosabb ellenfelének hálójába sétált.
Mivel ismét elvesztett egy "családot", hát elszegődik ehhez a "kedves és segítőkész" emberhez. Pont mint amikor Munszu szandoja lett.
Persze engem is idegesít hogy ilyen kis naív és gyanútlan.
"kedevenc hajpántos szemétládánk" Ez jó!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-05-23 00:20:11
meglepődtem a 10. köteten ezt azért nem hittem volna nem hiszem el! mien gáz! minden mindenhol kavarodik és közben szando egy *****(azért az túlzás tudom és bocsánat)
Mi van szandoval? Nem kevered a másik csajjal? Mjo Vol-lal?
Szando alig csinált valamit ebben a részben. Megküzdött a másik szandoval, meg döbbenten bámult mikor közölték a híreket. Ennyi.
Meg megígéri a köreinkben többnyire közutálatnak örvendő úriembernek (tömören: Adzsiténak), hogy minden erejével őt szolgálja.....
Én megértem, hogy szegény Szando összetört (többnyire) kedevenc hajpántos szemétládánk állítólágos halálának hírére, de ezt azért mégse vártuk tőle
Szerk: hirzarlat 2008-05-23 00:07:50
meglepődtem a 10. köteten ezt azért nem hittem volna nem hiszem el! mien gáz! minden mindenhol kavarodik és közben szando egy *****(azért az túlzás tudom és bocsánat)
Mi van szandoval? Nem kevered a másik csajjal? Mjo Vol-lal?
Szando alig csinált valamit ebben a részben. Megküzdött a másik szandoval, meg döbbenten bámult mikor közölték a híreket. Ennyi.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-05-22 21:21:59
(#1204) meglepődtem a 10. köteten ezt azért nem hittem volna nem hiszem el! mien gáz! minden mindenhol kavarodik és közben szando egy *****(azért az túlzás tudom és bocsánat)
Szerk: Csaba 2008-05-22 23:33:56