Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Szerintem először keress fel egy képregény, vagy könyesboltot, és lapozz bele.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-05-06 20:33:48
(#1154) aha...mondom , éncsaknaruto-t ismerem igazán :8 de ha temodod h jó akkor jó mert akkor veszek :Đ
Nem egy kategória a kettő, de részemről az Árnybírónak jobban bejön a sztorija. Nem rétestészta, igényesebbek a rajzok is.
Talán azért is tetszik jobban, mert inkább az én korosztályomnak szól (seinen).
Talán azért is tetszik jobban, mert inkább az én korosztályomnak szól (seinen).
Jó a Narutó, de sok manga van még rajta kívül. Sokkal jobbak...
beküldve: 2008-05-06 18:11:35
(#1152) én nemiserem a sztorit...de ha ien sokaknak bejön..ak énis veszek :Đ nekem am favorit Naruto(mivelcsakoanomvan -_-"
meg pármrégi dragon balll vékonny bigyóm)
meg pármrégi dragon balll vékonny bigyóm)
beküldve: 2008-05-06 17:47:46
(#1150) A tizedik mikor jön ki? Vagy hülye kérdés, kivan írva valahol?:S Csak nagyon várom én is, meg három osztálytársam is, akik állandóan kölcsönkérik a gyűjteményemet -.-
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-01 22:01:22
(#1149) Én mindenre nyitott vagyok :) Legalábbis úgy gondolom, hogy amíg vmi ki nem próbáltál, addig nem tudod milyen ^^ (persze azért mindent nem próbálnék ki, de a mangák jöhetnek).
Kensint is fura szemmel néztem, de aztán megvettem, és nagyon megszerettem :) Árnybírót meg alapból szeretem
Death Note-ról, meg sok jót hallani
Kensint is fura szemmel néztem, de aztán megvettem, és nagyon megszerettem :) Árnybírót meg alapból szeretem
Death Note-ról, meg sok jót hallani
Hát én nem tom
Death note-ot tuti megveszem (ugyan az animét még nem láttam), de nem hiszem hogy lekörözi nálam az árnybírót ^^
Ha igen, akkor az csoda lesz XD Mert mind az 5 kötetem elolvastam legalább 10-szer XD
Death note-ot tuti megveszem (ugyan az animét még nem láttam), de nem hiszem hogy lekörözi nálam az árnybírót ^^
Ha igen, akkor az csoda lesz XD Mert mind az 5 kötetem elolvastam legalább 10-szer XD
Az hogy mennyire fog tetszeni alapvetően attól függ hogy milyen beállítottságú ember vagy. Ha kicsit is nyitott vagy erre a műfajra, akkor be fog kerülni a favoritok közé.
beküldve: 2008-05-01 20:32:07
(#1147) Hát én nem tom
beküldve: 2008-05-01 20:26:43
(#1146) Egyetértek. Jelenleg nekem is ez a kedvenc mangám. Ha kijön a Death Note, akkor az lesz a tuti favorit.
beküldve: 2008-05-01 20:24:18
(#1145) Nem ér! nem ér! XD
Mindenkinek megvan már a 10. kötetig, nekem meg csak most lett meg az 5. kötet -_- Ajjh, pedig ez a kedvenc mangám (jelenleg), és már tök kivi vok hogy mi lesz még
Mindenkinek megvan már a 10. kötetig, nekem meg csak most lett meg az 5. kötet -_- Ajjh, pedig ez a kedvenc mangám (jelenleg), és már tök kivi vok hogy mi lesz még
beküldve: 2008-05-01 20:19:07
(#1144) Én mondtam, szerintem Con-on már a 12.-et is lehet majd venni. Reméljük.
beküldve: 2008-05-01 13:05:34
(#1143) el olvastam a 10. részt is . hmmmmm.....Szando..Szando...milett belőled
élvezném ha a 11. kötetet meglehetne venni a NyáriCon-on
élvezném ha a 11. kötetet meglehetne venni a NyáriCon-on
beküldve: 2008-05-01 08:56:03
(#1142) hát a con-ra most se sikerült kijutnom=( de kis vígaszdíj lesz az új árnybíró amit remmélem még ma meg tudok venni örülök hogy a mangafan jó munkát végez=) és már most várom a következő kötetet
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2008-05-01 07:24:51
(#1141) Úgy számoltam, hogy csúszások nélkül Nyári AnimeCon-ra a 12. kötet is ki fog jönni. De jó lenne.