Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-05-21 19:52:01
(#1203) Barátnak/barátnőnek akiben megbízom én is kölcsönadok cuccost, de ... nehezen azért
MIANEVED?!
Hiába no.. nem figyelnek arra az emberek ami nem az övéké!
Én becsülöm a könyveket, akárkié.
EDIT: tisztelet a kivételnek!
Én is becsülöm más holmiját.
De azért szerinted a nagy többség?...
Bezony, sajnos a nagy többség...
Én egyszer adtam kölcsön 3 Naruto kötetemet, persze borító nélkül, és épségben kaptam vissza, még a 3.-ban a pótlapot se vesztette el az illető.
EDIT: tisztelet a kivételnek!
Én is becsülöm más holmiját.
De azért szerinted a nagy többség?...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-20 19:06:27
(#1199) Igen, én a lentebbi eset előfordulása miatt nem adok kölcsön SENKINEK 1db mangát sem, és 1db eredeti DVD-t sem.
Csak akkor ha ott vagyok, és akkor nézi/nézzük vagy olvassa...
És azért valljuk be, egy eredeti dvd, vagy manga nem 2FT
Csak akkor ha ott vagyok, és akkor nézi/nézzük vagy olvassa...
És azért valljuk be, egy eredeti dvd, vagy manga nem 2FT
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-05-20 19:07:34
Ezt... nem... hiszem... el... x_O
Kedves öcsém végre szíveskedett vissza hozni az Árnybíró első négy kötetét a koleszból, de a mulatság csak ezután jött. Mikor kinyitottam majdnem ríva fakadtam ugyanis a szép színes képek szépen egymás után potyogtak ki a kötetből, *a hajamról festék pigmentek ugyanilyen ütemben kezdtek el tünedezni* Jó néhány lap lekakaózva, lepizzázva meg isten se tudja még milyen kaja meg egyéb maradványok... Pluszba "hol a borító?!"- hát ő azt nem tudja x/. Elgondoltam, hogy elöször megvetettem a nyamvadt kölkivel az összeset azután belehajítom a kölyköt a haverjaival Körösbe egy diszkrét betondarabal a lábukon hadd gondolkodjanak... Bár azt győzhetem kivárni mirre megveszi, meg végül is olvasható leszámítva néhány extrát a lapokon. Szal'... honnan szedjek borítókat?
Kedves öcsém végre szíveskedett vissza hozni az Árnybíró első négy kötetét a koleszból, de a mulatság csak ezután jött. Mikor kinyitottam majdnem ríva fakadtam ugyanis a szép színes képek szépen egymás után potyogtak ki a kötetből, *a hajamról festék pigmentek ugyanilyen ütemben kezdtek el tünedezni* Jó néhány lap lekakaózva, lepizzázva meg isten se tudja még milyen kaja meg egyéb maradványok... Pluszba "hol a borító?!"- hát ő azt nem tudja x/. Elgondoltam, hogy elöször megvetettem a nyamvadt kölkivel az összeset azután belehajítom a kölyköt a haverjaival Körösbe egy diszkrét betondarabal a lábukon hadd gondolkodjanak... Bár azt győzhetem kivárni mirre megveszi, meg végül is olvasható leszámítva néhány extrát a lapokon. Szal'... honnan szedjek borítókat?
Cseszegesd a gyereket amíg meg nem veszi. Ez nem járja. Elb***ta, hát fizesse ki!! Ha én mangáimmal teszik ezt, már javítóban lennék.. Igenis fizesse ki, többi meg az övé. Ez igenis nem járja! Habár ha nagyon hülye/lusta a gyerek, akkor tényleg várhatsz rá... De szerintem mindenképpen fizettesd ki vele. Lekakaózva, lol. Én minden másnap ,,lekajabálom az orcáját" egy kedves osztálytársnak, mert a K***A gamestaromat október óta nem hozza Most komolyan, ha az ember egyet kora délután, egyet este küld neki iwiwen, hogy hozza, egy sms-st este, és velem együtt három ember szól rá, ÉS HOLNAP ELFELEJTI ma is megcsinálom vele az egész procedúrát, de holnap tényleg leverem a fejét. Nemvagyok ideges...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Na, én pont ezért csak úgy engedem az öcsémnek
a mangáimat olvasni, ha itthon teszi, ahol szemmel tudom tartani. A védőborítót pedig előzőleg elkobzom és biztonságos helyre mentem.
a mangáimat olvasni, ha itthon teszi, ahol szemmel tudom tartani. A védőborítót pedig előzőleg elkobzom és biztonságos helyre mentem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-05-20 17:11:52
(#1195) Ezt... nem... hiszem... el... x_O
beküldve: 2008-05-15 18:24:42
(#1194) Ma megtaláltam a postaládánkban a javított eredeti borítós Árnybíró 1-met a hibátlan Rurouni kenshin 3-mal. Nagyon szépen köszönöm, MangaFan.
beküldve: 2008-05-15 12:41:30
(#1193) Andi, írj a webbolt[kukac]mangafan.hu-ra, kicseréljük.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-15 12:27:08
(#1191) visszatérve elöző "kommentemre" ...pocsék napom volt... Kiakartam cseréltetni az Árnybíró 4-et.. (csakhogy most más eladó volt) és nem cserélte ki.... Mit tegyek???
Hehehe, mondasz valamit xD. Én az ilyen jellegű kommentek felett elsiklok.
De ha akkor se jön be lehet, hogy csak simán nem az esete. Ahogy én eddig észrevettem ezt a mangát az első 1-2 kötet után nem is lehet teljesen leírni hiszen az igazi sztory csak a harmadik kötet után indul be.Munszu inkább a szőke herceg kevésbbé szőke haverja ^^°...
Szerk: miyu 2008-05-14 13:55:55
Mit esztekzen az Árnybírón nekem nem tetszik!
Javaslom próbáld meg újra majd kb. 5-6 év múlva!
Borítótéma:
Az tuti Munszu (szem, szemöldök, fő arcvonás), és szerintem azért is ilyen finomított, mert utal a az alatta levő testvérpárra, illetve, arra, hogy az egyik számára ő volt a luvluv. (kék hajú herceg... fehér ló épp nem volt).
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-05-14 13:50:34