Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-05-14 13:09:13
(#1188) Ma szépen rácsesztem... Holnap lesz bnőm szülinapja, így felmentem Pestre megvenni neki az Árnybírót 1-6-ig.. Új borítós 1. kötetet kaptam, semmi gond nem volt vele.. Átnéztem a többit.. a negyedik kötet viszont eléggé úgymond, furcsa.. borító tök "ráhajtogatva" aztán kinyitom, valami fehér a ragasztás mentén kiáll belőle... meg eléggé maszatos 1-2 oldal... hogyha visszavinném, kicserélnék?
A színes kép előállítása közben elég sokat tud változni az arc. Nekem pl. a 4. kötet elején levő lófejű Munszu nem tetszik
Akkor nem csak nekem nem jön be. Ott tényleg olyan nyomorék feje van c'egénynek x). Az első verzió szerintem "cool-abb" volt.^.^/ Másrészt: Adzsite a 10. kötet borítoján? Mégis mi dolga lenne ott?O.o... Má' nem azé' de írassak szemüveget?
Az első Árnybíró 2. kiadása a borítón kívül más még valamiben? És az ismételt vásárláson kívül valahogy esetleg szert tudok tenni arra a 2. féle borítóra?
1. Tudomásom szerint nem
2. Cserélsz valakivel, akinek a 2. féle borítója van, de az 1. félét szeretne ;)
Akkor ezennel felteszem a nagy kérdést: Valakinek nincs égető szüksége egy régebbi féle Árnybíró első kötet borítóra?
(és egyébb alternatívát nem tudtok? )
Szerk: Mikes 2008-05-12 18:44:33
Az első Árnybíró 2. kiadása a borítón kívül más még valamiben? És az ismételt vásárláson kívül valahogy esetleg szert tudok tenni arra a 2. féle borítóra?
1. Tudomásom szerint nem
2. Cserélsz valakivel, akinek a 2. féle borítója van, de az 1. félét szeretne ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-12 15:57:07
(#1183) Mit esztekzen az Árnybírón nekem nem tetszik!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-12 14:24:55
(#1182) Az első Árnybíró 2. kiadása a borítón kívül más még valamiben? És az ismételt vásárláson kívül valahogy esetleg szert tudok tenni arra a 2. féle borítóra?
Talán annyit, hogy a Death Note-nak van még plusz két extra kötete.
Direkt nem írtam az extrákat, nem csak a Death Note-nál, de a Kensinnél és az Árnybírónál se, mert egyáltalán nem biztos, hogy ki fogják adni őket, főleg a regényeket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem is Munszu kicsit idealizált interpretációban.
Jang nem színez, azt külön studió csinálja, ő csak az outline-t adja hozzá. A színes kép előállítása közben elég sokat tud változni az arc. Nekem pl. a 4. kötet elején levő lófejű Munszu nem tetszik
(azért is valószínű, mert a japánok a borító-artokat csoportosítják főbb szereplők szerint is, ez pedig a Munszu taget kapta... Adzsités a 4. meg a 13. elvileg)
Jang nem színez, azt külön studió csinálja, ő csak az outline-t adja hozzá. A színes kép előállítása közben elég sokat tud változni az arc. Nekem pl. a 4. kötet elején levő lófejű Munszu nem tetszik
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ha már kötözködünk, a Kensinből is készült regény, meg a Narutóból is, meg még sorolhatnám...
Nézz rá Adzsite egyik kellemesebb arcára, aztán a borítóra. Aztán munszu és megint borító... az áll, a pofacsont, a szem, és még a haj is teljesen más...az tuti nem Munszu. Ráadásul márcsak azért sem került a borítóra, főleg nem ilyen nagyban, mert a kötetben alig szerepelt, ellenben Adzsitével... Higyj nekem, az Adzsite.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Meg tudjátok mondani hogy melyik kiadvány hanyadik résznél ért véget, illetve hol tartanak vele most a szülőhazájában?
Árnybíró 17 kötet
Kensin 28 kötet
Naruto jelenleg 42 kötet, de még fut
Hellsing jelenleg 9 kötet, állítólag a 10. lesz az uccsó
Nana, 18 kötet, még fut
Death Note 12 kötet.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Talán annyit, hogy a Death Note-nak van még plusz két extra kötete.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-11 08:48:00
beküldve: 2008-05-11 01:37:22
(#1173) Ezek szerint nem csak én vagyok olyan hülye, hogy őt Munszunak gondoljam a borítón.
Laissez faire, laissez passer.
Egy nagyon hülye kérdés: ki a borítón az a kékhajú személy?
Szeméből, arcából rájöhettél volna :) Adzsite... csak kék a haja hogy jobban menjen a borító színvilágához.
Nekem is ez volt az elő számú tippem. Nem gondoltam, hogy színvilág miatt Adzsite haja szőkéből kék lesz. És a borítón nem is lóg a vállára a haja.
Bocsánat, de szerintem a borítón jelen esetben Munszu látható. Ezt a rövid, arcbahulló, tépett, szélfútta hajból - ami nem is látszik teljes egészében - és a kabát gallérjából gondolom, ami elég jellegzetes. Valamint a kép maga is erre enged következtetni. ( Kjevolhjangot vígasztalóan öleli Hong Gildong az előtérben. Ki az a háttérben, akire mindketten gondolhatnak abban a percben? ) A teóriám ellen csak a szemöldök és a haj között lévő jelentős színkülönbség szól.
Egyébként ez is nagyon tetszett.
Ez a mandragórás tűvel való trükközés teljesen kiborít. Munszu pengeélen táncol. Remélem elvei ellenére, nem ilyen áron akarja legyőzni Adzsitét.
Szando még nem csinált semmi visszafordíthatatlant, viszont majdnem összekevertem Mjo Vol-lal ( a "narkolepsziás gyógyítóval" )
. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-05-11 00:49:03
Élni - 1 kötet
Affene! Ez az egy kimaradt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.