Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Ezzel én is így vagyok már a 4. napja Nem akartam megvárni amíg az Alexadrában megérkeznek az új megjelenések, de most már onnan előbb hozzájutottam volna azokhoz ( különösen ha még a posta megérkezésének az idejét is számolom ) . Hm, azért lehetne valamivel gyorsabb is ez a megrendelés-teljesítés
És most jön a hosszú hétvége, utána meg nekem érettségi, szal nemtudom hogy mi lessz az olvasásból de azt tippelem hogy semmi...
Néhány napja rendeltem 2 kötetet, de még a visszaigazoló mailt se kaptam meg. Most akkor mi újság van vele? Gondolom még nem adtátok fel.
Ezzel én is így vagyok már a 4. napja Nem akartam megvárni amíg az Alexadrában megérkeznek az új megjelenések, de most már onnan előbb hozzájutottam volna azokhoz ( különösen ha még a posta megérkezésének az idejét is számolom ) . Hm, azért lehetne valamivel gyorsabb is ez a megrendelés-teljesítés
beküldve: 2008-04-30 14:30:50
(#1138) Néhány napja rendeltem 2 kötetet, de még a visszaigazoló mailt se kaptam meg. Most akkor mi újság van vele? Gondolom még nem adtátok fel.
beküldve: 2008-04-25 12:18:06
(#1137) Befejezett. Hadd ne nézzek már utána neked... Ott a wikipédia. (Az amcsi címe blade of the phantom mask. Jó keresgélést.)
beküldve: 2008-04-25 11:37:09
(#1135) Azt szeretném megtudni a kötetről, hogy ez már befejezett vagy még futtó, és hogy ha még futt hány kötetesre tervezték?
Táncolj Hercegnő!
Eduárd képregénybolt
1061-Bp. Dalszínház u. 8. (az Opera mellett).
Teljes képregénykínálat, 15-25% kedvezmény, könnyen megközelíthető, kellemes környezet.
Teljes képregénykínálat, 15-25% kedvezmény, könnyen megközelíthető, kellemes környezet.
Woah, ezt eddig nem ismertem, de kösz az infót!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hálás köszönet. Akkor itt nyitom a túrát és remélhetőleg itt is zárom... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Nincs véletlenül valakinek valami tipje hogy hol lehet butapesten beszerezni a 10. kötetet? Holnap lesz kb 2-3 órám hogy levadásszam és nem szívesen tölteném ezt az időt fölösleges mérgezetnyúlra emlékeztető rohangálással...
Ha biztosra akarsz menni
Eduárd képregénybolt
Nem tudom, hogy a Sákánytűzzel még mindig fasírtba vannak-e, ott rég jártam. ^^?
Sárkánytűzben elég gyakran megfordulok de már egy jó ideje nem találkoztam az új kötetekkel... :( Köcce az infót akkor körbenéz nagyobb könyvesboltokban...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2008-04-24 09:52:45
Szerintem a nagyobb könyvesboltokba már eljutott, vagy hamarosan lesz (Alexandra, Libri). Nem tudom, hogy a Sákánytűzzel még mindig fasírtba vannak-e, ott rég jártam. ^^?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-24 09:38:33
(#1129) Nincs véletlenül valakinek valami tipje hogy hol lehet butapesten beszerezni a 10. kötetet? Holnap lesz kb 2-3 órám hogy levadásszam és nem szívesen tölteném ezt az időt fölösleges mérgezetnyúlra emlékeztető rohangálással...
Képregényfeszt? Egy hónap múlva lesz, a Gödörben (Deák tér). [Link]
Apropó, a Képregényfesztiválra készültök valami újdonsággal (mondjuk Árnybíró 11 ), vagy addigra még nem?
Szerk: Miyazaki 2008-04-23 15:21:47
Ha el van csúszva a 9. kötet nyomtatása, amit a conon vettem, akkor azt vissza lehet cserélni? Ha igen, akkor mikor? (Személyesen, nem postán.)
Képregényfeszt? Egy hónap múlva lesz, a Gödörben (Deák tér). [Link]
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...