Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-04-05 20:52:12
(#1095) Egy n00b kérdés Csabának vagy aki tudja:
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Elhoztam Eduárdból 8. kötetet, és láttam az elsőt, de rajta olyan borítót, ami nem volt ismerős. Őt. Az enyém olyan borítós, ami itt az oldalon is van. Ennek mi a sztorija?
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-04-05 20:52:43
Gyerünk mindenki mondja az ötletét! Tippem sincs mi lehet Csaba gondolata. Ha az Árnybíró is benne van, akkor rossz nem lehet.
Azt hiszem a visszaszámláló lehetett, meg amiket számlál...
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-03-31 16:37:29
(#1093) Gyerünk mindenki mondja az ötletét! Tippem sincs mi lehet Csaba gondolata. Ha az Árnybíró is benne van, akkor rossz nem lehet.
Szerk: Rudymester 2008-03-31 16:37:47
beküldve: 2008-03-31 09:41:16
(#1092) én is sejtek vmit. de szerintem Csaba nem arra gondolt, mivel amire én gondolok az csak két kötet. és amiatt szerintem nem borulna fel egy éves terv....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-03-31 09:42:59
Már Conon kinn lsz, ha minden jól megy
Horsee: ez volt a terv, de most bekavart néhány más dolog. Nemsokára érteni fogod
Horsee: ez volt a terv, de most bekavart néhány más dolog. Nemsokára érteni fogod
Én nem sejtek semmit, csak nagyon kíváncsi lettem
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-03-29 22:48:49
(#1090) Meglepetés? De jó. Van valami halvány sejtésem, hogy miféle lehet, de semmi biztos alapokon álló elképzelésem sincs. Muszáj lesz hát kivárnom. Mi mást tehetnék?
Én is sejtem, mi az, de én se lövöm le a poént.
Ez itt a nagy közös mangafanos "mind sejtetjük, hogy sejtjük" játék. Csatlakozz te is!
alisterem ez aztán a csavaros mondat.. hogy sikerült kitalálni.. mell én nem sejtek semmit..*türelem nagy eény*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Aztán meg a nagy közös "mind-pofára-estünk" című változat >)
Ahogy mondod
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is sejtem, mi az, de én se lövöm le a poént.
Ez itt a nagy közös mangafanos "mind sejtetjük, hogy sejtjük" játék. Csatlakozz te is!
beküldve: 2008-03-29 14:05:21
(#1085) beküldve: 2008-03-29 14:01:07
(#1084) Tyhűű remélem a meglepi... a meglepi *filozik, hogy le merje-e írni*
nem inkább mégse, mert ha tényleg az, akkor én leszek a poéngyilkos
Aham... szóval az idei terv fel lett áldozva a "nagyobb jó" érdekében(?) Akkor talán nem is járunk rosszul...
"Ha tiszteletre méltó célokat érsz el, az eszközeidet is tiszteletre méltónak fogják tartani"
beküldve: 2008-03-29 13:06:42
(#1082) Horsee: ez volt a terv, de most bekavart néhány más dolog. Nemsokára érteni fogod
Aham... szóval az idei terv fel lett áldozva a "nagyobb jó" érdekében(?) Akkor talán nem is járunk rosszul...