Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Viszont mangafanéknak pont az a legkevésbé jó, hogyha az alexandrától rendelünk...
Akkor elmondanám hogy nem lenne pénzem ennyi mangát megvenni ha nem alexandráról rendelnék, nincs keretem törődni a kiadó lelki világával, meg nyereségével. Beszerzem így is, csak olcsóbban, szerintem ez még korrekt.
Nincs azzal baj, az eltérés nem olyan nagy. A könyveink 90%-át így is az Alexandra adja el, szóval
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Viszont mangafanéknak pont az a legkevésbé jó, hogyha az alexandrától rendelünk...
Akkor elmondanám hogy nem lenne pénzem ennyi mangát megvenni ha nem alexandráról rendelnék, nincs keretem törődni a kiadó lelki világával, meg nyereségével. Beszerzem így is, csak olcsóbban, szerintem ez még korrekt.
Persze tudom, hogy az alexandra online-nál 20% kedvezmény van minden könyvre.
Ezért vásárolok és rendelek szinte mindig könyvet az Alexandrától. A webboltból is most fogok először rendelni. A 18 mangám közül eddig 10 az Alexandrából van, és még sok mást is onnan veszek. Szerintem a legjobb könyvesbolt. Csak ajánlani tudom őket.
Erre az lesz a válasz, hogy inkább rendeld meg a mangafan webboltból.
(Persze tudom, hogy az alexandra online-nál 20% kedvezmény van minden könyvre.)
(Persze tudom, hogy az alexandra online-nál 20% kedvezmény van minden könyvre.)
beküldve: 2008-03-17 13:57:08
(#1030) Kedves akárki aki illetékes: Meg akartam rendelni az árnybíró negyedik kötetés alexandráról, nem volt több társával együtt. Vártam, és most már csak a negyedik nincs, ebből arra jutottam hogy most nyomdázzák. Kérdésem a következő: a naruto 4-el egyszerre kerül a nagykerbe? Előre is kössz.
Más: a fásliba tekert Vonszulról nem tudjátok, honnan szerezhetnék szép, egész alakos képet? Színesben lenne a legjobb, de fekete-fehérben is örülnék neki.
Ittvan pár link, remélem megfelelnek! :) http://ecthelian.deviantart.com/ art/SAO-Delusion-Cover-44899463 http://ecthelian.deviantart.com/ art/Angyo-Onshi-Desire-25030966 http://comichub.deviantart.com/a rt/Shin-Angyo-Onshi-Parody-44279 383
Oké, nem kifejezetten egész alakos, de Vonszul meg fásli ;)
Szerkeszt: Bocsi, vmi miatt nem tudtam rendesen belinkelni T^T
Szerk: きぃちご 2008-03-14 23:40:32
Berni, Szando hajszíne a borítóknál a 3.-on üt el. Biztos csak máshogy vetődik rá a fény. A többin teljesen stimmel.
Hmm hát akkor lehet hogy csak az enyém ilyen (Kicsi az esély) mert nekem az első 3 kötet van meg az elsőn fehér a haja a másodikon barna a harmadikon meg ilyen rózsaszínes Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-14 21:16:47
beküldve: 2008-03-14 21:11:01
(#1027) Berni, Szando hajszíne a borítóknál a 3.-on üt el. Biztos csak máshogy vetődik rá a fény. A többin teljesen stimmel.
beküldve: 2008-03-14 20:34:27
(#1026) megkell hogy mondjam, iszonyatosan szuper az Árnybíró még nem jutottam a végére, merthát képes lennék egy nap alatt kiolvasni az egészet, de az biztos hogy megszerzem majd az egészet körülbelül mikorra várható a 10. kötet???????????
beküldve: 2008-03-12 14:31:07
(#1025) beküldve: 2008-03-12 14:18:11
(#1024) ah az új kötet hatalmas következőt akarom... viszont restellem de beleolvastam a következőkbe:( tudom nemszabadXD de csak annyit értem el vele hogy mégjobban akarok a következőketXD nameg angolul nem olyan érthető:/ amúgy a kiadvány sztem szupi=) van benne 2 hiba azt ennyi=) jó munkát végeztetek...=)
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2008-03-11 01:51:09
(#1023) Jajj. Hiába volt vastagabb, ennek is hamar a végére értem.
Munszu "kúúúlabb" mint valaha. És míg olvastam néha felötlött bennem hogy: "Na, akkor most megyek és átgondolom az életem."
Munszu "kúúúlabb" mint valaha. És míg olvastam néha felötlött bennem hogy: "Na, akkor most megyek és átgondolom az életem."
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-10 20:39:21
(#1022) háát... már sokszor kerestem, de Árnybírós oldalakat alig találok... én Vonszulról képeket a mangából szedtem ki innen: onemanga.com, jobbat nem tudok ajánlani
egyébként olyan szörnyű, hogy Vonszul a kedvencem, és azt akarom, hogy meghaljon... mert ugye az az egyetlen vágya, és azt akarom, hogy neki jó legyen
egyébként olyan szörnyű, hogy Vonszul a kedvencem, és azt akarom, hogy meghaljon... mert ugye az az egyetlen vágya, és azt akarom, hogy neki jó legyen
ja, és a Vonszul fanoknak nem kell kiábrándulni, ha olvassák a 10. kötet elejét... igaz, hogy angolul volt, de nagyjából értettem, és 2 napig nem tudtam aludni. aztán tovább olvastam, és megnyugodhatott a lelkem szóval minden oké. csak nem akarom h úgy járjatok mint én
"I always wanted to say this... Frankly, I've always been envious of you, general... You mean more to me... Than anything else... In this world. That's why it will be fine - because it will be you. I have... no regrets."
beküldve: 2008-03-08 15:02:48
(#1021) Megvettem a 9. kötetet, amit le se tettem, amíg ki nem olvastam.
A befejezés gonooooosz!!! Megint az egyik legizgalmasabb résznél!
A kötet legzseniálisabb jelenete nekem a zombi Vonszul volt, aki a fejét igazgatja, a legjobb beszólásokat pedig ismét Munszu sütötte el a Hvalbindang értelmi képességeivel kapcsolatban ("...erre most kiderül, hogy a leghülyébbek is").
Más: a fásliba tekert Vonszulról nem tudjátok, honnan szerezhetnék szép, egész alakos képet? Színesben lenne a legjobb, de fekete-fehérben is örülnék neki.
A befejezés gonooooosz!!! Megint az egyik legizgalmasabb résznél!
A kötet legzseniálisabb jelenete nekem a zombi Vonszul volt, aki a fejét igazgatja, a legjobb beszólásokat pedig ismét Munszu sütötte el a Hvalbindang értelmi képességeivel kapcsolatban ("...erre most kiderül, hogy a leghülyébbek is").
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...