Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Mert (tudtomal) nincs rajta. De egy képzeletbeli 12-es megérdemel. (Néha még többet is.) Nem mintha olyan sokat számítana.
beküldve: 2008-03-08 14:19:14
(#1019) Az Árnybírón milyen korhatár van? Nem találtam még meg a 8-9 -ig. Miért nem találom sehol???
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-08 14:20:59
bocsi, logisztikai probléma volt... Hétfőn mennek az eheti rendelések mind.
Ahh, akkor megnyugodtam. Köszi a gyors választ
Lesz Osa-Logy(aszem így kell írni) Be jó
Az a chibi-Szando nagyon édes. Azok a szemek *ezentúl lakat a szájra*
Sakamato: lesz one-shot, de nem a conra, kicsit később, és a Mondo-t is belekeverjük. Viszont király lesz
Off: Megint kapunk majd visszaszámlálót a főoldalra?
beküldve: 2008-03-07 21:15:48
(#1016) Ezz az. Új one-shot. Az nem baj, hogy Con utánra. addig úgyis elleszek más könyvekkel, mangákkal.
Én is nagyon várom már. Megrendeltem a webboltból de még nem adták fel postára.*szipp* demilyénem
(Még szegény postást is megtámadtam, h biztos elsumákolta a könyvem, aztán néztem az oldalon: feldolgozás alatt... upssz)
bocsi, logisztikai probléma volt... Hétfőn mennek az eheti rendelések mind.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Admin 2008-03-29 12:07:40
Holnapra már meg lehet venni boltban is(Alexandrában)?
Már minden Alexandrában kell lennie elvileg.
Sakamato: esz one-shot, de nem a conra, kicsit később, és a Mondo-t is belekeverjük. Viszont király lesz
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-07 20:27:57
(#1013) Én is nagyon várom már. Megrendeltem a webboltból de még nem adták fel postára.*szipp*demilyénem i>
(Még szegény postást is megtámadtam, h biztos elsumákolta a könyvem, aztán néztem az oldalon: feldolgozás alatt... upssz)
Szerk: miyu 2008-03-07 20:41:50
Nah én is befejeztem.... és asszem csak Lumana-t tudnám ismételni... Nagyon tetszett ez a kötet, sokkal jobban mint a 8-as. És jöjjön minnél előbb a következő!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-07 16:39:30
(#1011) Végre ő is a polcra került! Juhé!
Kezdjük a borítóval, ez az egyik kedvencem! (még a 15 és a 16os lesz gyönyörű ) A szines oldalak is zseniálisak!
Aztán a sztori... hű, hogy kapásból az első pár oldalon igy ledöbbentsenek, na ilyet se pipáltam még.. aztán innentől nem is fáradtam azzal hogy az államat kapargassam fel a földről, mert az egész kötet nagyon hazavágott!
Munszu nagyot alakított a Hvaldinbanggal szemben, imádtam végig.
De akkoris Vonszul viszi a pálmát! *fangirl sikoly* Nem is tom Szando lelkem hogyan fogja felvenni ellene a versenyt legközelebb..
Hja és ha már Szando,
Az utolsó fejezetek lettek a legjobbak,
Imádom ezt a kötetet! A sztori még mindig irtózatosan jó, csak az zavar, hogy Szandóból keveset látunk , de majd talán legközelebb! Viszont most egy csomó mindenre fény derült Munszu múltjával kapcsolatban.
Már várom a Cont, már csak a 10es kötetért is!
Kezdjük a borítóval, ez az egyik kedvencem! (még a 15 és a 16os lesz gyönyörű ) A szines oldalak is zseniálisak!
Aztán a sztori... hű, hogy kapásból az első pár oldalon igy ledöbbentsenek, na ilyet se pipáltam még.. aztán innentől nem is fáradtam azzal hogy az államat kapargassam fel a földről, mert az egész kötet nagyon hazavágott!
Munszu nagyot alakított a Hvaldinbanggal szemben, imádtam végig.
De akkoris Vonszul viszi a pálmát! *fangirl sikoly* Nem is tom Szando lelkem hogyan fogja felvenni ellene a versenyt legközelebb..
Hja és ha már Szando,
hm.. ajánlom hogy az új mester tényleg jó legyen! Mert nem kerülhet csak úgy bárki mancsába a drága Szando! Bár ő tanította Tae-jut Pek Rjongot is, szal bizti tud néhány praktikát
Az utolsó fejezetek lettek a legjobbak,
Imádtam ahogy a Hvaldinbang megalakult
A másik meg, mindigis kiváncsi voltam, hogy ha két Árnybíró összeugrana, mi lenne a szitu vége... most legalább tudjuk, hogy Munszu pecsétje tényleg überjó! De az tényleg elgondolkoztató, hogy hogyan működhet Hong Gildong kezében a Mahai...
Ó és a végső konklúzió, bizti nem Hong Gildongot érte a kard, hanem mondjuk Pek Rjong beugrott elé, vagy aki még megmaradt a bandából.
A másik meg, mindigis kiváncsi voltam, hogy ha két Árnybíró összeugrana, mi lenne a szitu vége... most legalább tudjuk, hogy Munszu pecsétje tényleg überjó! De az tényleg elgondolkoztató, hogy hogyan működhet Hong Gildong kezében a Mahai...
Ó és a végső konklúzió, bizti nem Hong Gildongot érte a kard, hanem mondjuk Pek Rjong beugrott elé, vagy aki még megmaradt a bandából.
Imádom ezt a kötetet! A sztori még mindig irtózatosan jó, csak az zavar, hogy Szandóból keveset látunk , de majd talán legközelebb! Viszont most egy csomó mindenre fény derült Munszu múltjával kapcsolatban.
Már várom a Cont, már csak a 10es kötetért is!
lumana.wordpress.com
Aki már megvette a 9.-et, azok között van nempesti? Mármint hogy nem is Budapesten vette, és nem rendelte?
Pl.: Én.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-06 21:13:18
(#1009) Aki már megvette a 9.-et, azok között van nempesti? Mármint hogy nem is Budapesten vette, és nem rendelte?
Szerk: A mordályos nyul 2008-03-06 21:14:59
beküldve: 2008-03-06 20:24:46
(#1008) Wow! Ma végre!!! megvettem és nekiálltam! De még csak a feléig tudtam elolvasni és nagyon kiváncsi vagyok a végére. Eddig szupiiii, jobban tetszik, mint az előző kötet. Főleg
Vonszul alakítása ott még az eleje felé, wow de király volt!!!!
meg a színes oldalak is nagyon tetszettek most... Szal eddig minden, de majd ha elolvastam végig még írok. ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-06 20:46:45
beküldve: 2008-03-06 19:16:03
(#1007) Ez jó, hogy legalább Árnybíró 10. lesz a Kenshin 3. mellé a SakuraCon-ra. Nem terveztek egy one-shot mangát? Egy Élni fajta jó lenne.