Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Mert (tudtomal) nincs rajta. De egy képzeletbeli 12-es megérdemel. (Néha még többet is.) Nem mintha olyan sokat számítana.
beküldve: 2008-03-08 14:19:14
(#1019) Az Árnybírón milyen korhatár van? Nem találtam még meg a 8-9 -ig. Miért nem találom sehol???

Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-08 14:20:59
bocsi, logisztikai probléma volt...
Hétfőn mennek az eheti rendelések mind.

Ahh, akkor megnyugodtam. Köszi a gyors választ

Lesz Osa-Logy(aszem így kell írni) Be jó

Az a chibi-Szando nagyon édes. Azok a szemek
*ezentúl lakat a szájra*

Sakamato: lesz one-shot, de nem a conra, kicsit később, és a Mondo-t is belekeverjük. Viszont király lesz

Off: Megint kapunk majd visszaszámlálót a főoldalra?

beküldve: 2008-03-07 21:15:48
(#1016) Ezz az. Új one-shot. Az nem baj, hogy Con utánra. addig úgyis elleszek más könyvekkel, mangákkal.
Én is nagyon várom már. Megrendeltem a webboltból de még nem adták fel postára.*szipp* demilyénem
(Még szegény postást is megtámadtam, h biztos elsumákolta a könyvem, aztán néztem az oldalon: feldolgozás alatt... upssz)
bocsi, logisztikai probléma volt...

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Admin 2008-03-29 12:07:40
Holnapra már meg lehet venni boltban is(Alexandrában)?
Már minden Alexandrában kell lennie elvileg.
Sakamato: esz one-shot, de nem a conra, kicsit később, és a Mondo-t is belekeverjük. Viszont király lesz

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-07 20:27:57
(#1013) Én is nagyon várom már. Megrendeltem a webboltból de még nem adták fel postára.*szipp*demilyénem i> 

(Még szegény postást is megtámadtam, h biztos elsumákolta a könyvem, aztán néztem az oldalon: feldolgozás alatt... upssz)
Szerk: miyu 2008-03-07 20:41:50
Nah én is befejeztem....
és asszem csak Lumana-t tudnám ismételni...
Nagyon tetszett ez a kötet, sokkal jobban mint a 8-as. És jöjjön minnél előbb a következő!!!

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-07 16:39:30
(#1011) Végre ő is a polcra került! Juhé! 
Kezdjük a borítóval, ez az egyik kedvencem! (még a 15 és a 16os lesz gyönyörű
) A szines oldalak is zseniálisak!
Aztán a sztori... hű, hogy kapásból az első pár oldalon igy ledöbbentsenek, na ilyet se pipáltam még.. aztán innentől nem is fáradtam azzal hogy az államat kapargassam fel a földről, mert az egész kötet nagyon hazavágott!
Munszu nagyot alakított a Hvaldinbanggal szemben, imádtam végig.
De akkoris Vonszul viszi a pálmát! *fangirl sikoly*
Nem is tom Szando lelkem hogyan fogja felvenni ellene a versenyt legközelebb..
Hja és ha már Szando,
Az utolsó fejezetek lettek a legjobbak,
Imádom ezt a kötetet! A sztori még mindig irtózatosan jó, csak az zavar, hogy Szandóból keveset látunk
, de majd talán legközelebb! Viszont most egy csomó mindenre fény derült Munszu múltjával kapcsolatban.
Már várom a Cont, már csak a 10es kötetért is!

Kezdjük a borítóval, ez az egyik kedvencem! (még a 15 és a 16os lesz gyönyörű

Aztán a sztori... hű, hogy kapásból az első pár oldalon igy ledöbbentsenek, na ilyet se pipáltam még.. aztán innentől nem is fáradtam azzal hogy az államat kapargassam fel a földről, mert az egész kötet nagyon hazavágott!

Munszu nagyot alakított a Hvaldinbanggal szemben, imádtam végig.
De akkoris Vonszul viszi a pálmát! *fangirl sikoly*

Hja és ha már Szando,
hm.. ajánlom hogy az új mester tényleg jó legyen! Mert nem kerülhet csak úgy bárki mancsába a drága Szando! Bár ő tanította Tae-jut Pek Rjongot is, szal bizti tud néhány praktikát 

Az utolsó fejezetek lettek a legjobbak,
Imádtam ahogy a Hvaldinbang megalakult
A másik meg, mindigis kiváncsi voltam, hogy ha két Árnybíró összeugrana, mi lenne a szitu vége... most legalább tudjuk, hogy Munszu pecsétje tényleg überjó! De az tényleg elgondolkoztató, hogy hogyan működhet Hong Gildong kezében a Mahai...
Ó és a végső konklúzió, bizti nem Hong Gildongot érte a kard, hanem mondjuk Pek Rjong beugrott elé, vagy aki még megmaradt a bandából.

A másik meg, mindigis kiváncsi voltam, hogy ha két Árnybíró összeugrana, mi lenne a szitu vége... most legalább tudjuk, hogy Munszu pecsétje tényleg überjó! De az tényleg elgondolkoztató, hogy hogyan működhet Hong Gildong kezében a Mahai...
Ó és a végső konklúzió, bizti nem Hong Gildongot érte a kard, hanem mondjuk Pek Rjong beugrott elé, vagy aki még megmaradt a bandából.
Imádom ezt a kötetet! A sztori még mindig irtózatosan jó, csak az zavar, hogy Szandóból keveset látunk

Már várom a Cont, már csak a 10es kötetért is!

lumana.wordpress.com
Aki már megvette a 9.-et, azok között van nempesti? Mármint hogy nem is Budapesten vette, és nem rendelte?
Pl.: Én.

beküldve: 2008-03-06 21:13:18
(#1009) Aki már megvette a 9.-et, azok között van nempesti? Mármint hogy nem is Budapesten vette, és nem rendelte?
Szerk: A mordályos nyul 2008-03-06 21:14:59
beküldve: 2008-03-06 20:24:46
(#1008) Wow! Ma végre!!!
megvettem és nekiálltam! De még csak a feléig tudtam elolvasni és nagyon kiváncsi vagyok a végére. Eddig szupiiii, jobban tetszik, mint az előző kötet. Főleg
Szal eddig minden, de majd ha elolvastam végig még írok.

Vonszul alakítása ott még az eleje felé, wow de király volt!!!!
meg a színes oldalak is nagyon tetszettek most... 

Szerk: asx 2008-03-06 20:46:45
beküldve: 2008-03-06 19:16:03
(#1007) Ez jó, hogy legalább Árnybíró 10. lesz a Kenshin 3. mellé a SakuraCon-ra. Nem terveztek egy one-shot mangát? Egy Élni fajta jó lenne.