Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
És várom a 10. kötetet, amit meg is kérdeznék: mikorra várható? Esetleg a SakuraConra?
Igen
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-05 23:37:27
(#1004) Huh!
Na most olvastam el a kilencediket. Azt hiszem jól választottam, h a The Fountain zenéjét tettem be aláfesésnek. De a lényeg: A sztori nagyon jó, mint mindig, ezúttal is kaptunk pár igazán jó jellemet (mindenki az), és egy elég kendőzetlenül feszegetett erkölcsi problémát. Ez tetszett (többekközt) mindig az Árnybíróban; h nincsennek fekete fehér jellemek, nem mindig a főhősnek van igaza (hozzállás kérdése mondjuk), a remek sztori mellett a harcok most is eszméletlen látványosak. Mondjuk nekem ennél a résznél már bekúszott egy kis DragonBall flesh, de nem lógott ki zavaróan, szal príma volt minden. ja és én is megjegyezném, hogy ez eddig a legjobb borító! Ja és az oldalszám növekedés is igen dícséretes
üdv!
Na most olvastam el a kilencediket. Azt hiszem jól választottam, h a The Fountain zenéjét tettem be aláfesésnek. De a lényeg: A sztori nagyon jó, mint mindig, ezúttal is kaptunk pár igazán jó jellemet (mindenki az), és egy elég kendőzetlenül feszegetett erkölcsi problémát. Ez tetszett (többekközt) mindig az Árnybíróban; h nincsennek fekete fehér jellemek, nem mindig a főhősnek van igaza (hozzállás kérdése mondjuk), a remek sztori mellett a harcok most is eszméletlen látványosak. Mondjuk nekem ennél a résznél már bekúszott egy kis DragonBall flesh, de nem lógott ki zavaróan, szal príma volt minden. ja és én is megjegyezném, hogy ez eddig a legjobb borító! Ja és az oldalszám növekedés is igen dícséretes
üdv!
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-03-05 23:38:47
beküldve: 2008-03-05 21:42:18
(#1003) Megérkezett a kilencedik, elolvastam. Nagyon jó történetileg is és a kivitelezés is. Nyomdai hiba egyáltalán nincs (bár a borító nem simul oly' szépen, mint a Kensin 2-nél ), helyesírási/gépelési hiba is csak kettő, egyszóval kiváló kiadvány! És szerintem az eddigi legjobb Árnybíró-kötet, az eddigi legjobb borítóval, nem beszélve a növekedett oldalszámmal! Ezenkívül nagyon örülök, hogy javították a kötet gerincén a rajzoló-író felcserélést, ami miatt már szóltam. Minden elismerésem , csak így tovább! És várom a 10. kötetet, amit meg is kérdeznék: mikorra várható? Esetleg a SakuraConra?
beküldve: 2008-03-05 20:37:38
(#1002) Szívesen.
Én ha minden igaz, és 10-én kosárba lehet tenni a Naruto 4.-et, akkor 10-én megrendelem a 3 újonnan megjelent mangát. Jaj, de várom már, főleg az Árnybírót (Árnybíró mangát olvastam életemben először, és az nagyon jó benyomást keltett bennem).
Én ha minden igaz, és 10-én kosárba lehet tenni a Naruto 4.-et, akkor 10-én megrendelem a 3 újonnan megjelent mangát. Jaj, de várom már, főleg az Árnybírót (Árnybíró mangát olvastam életemben először, és az nagyon jó benyomást keltett bennem).
Csaba azt mondta, hogy 230 oldalas, viszont az adatoknál 212 oldal a terjedelem.
Köszi, javítva 230-ra
Enyém a 999. hozzászólás.
Enyém meg az ezredik! Bontsatok pezsgőt!
Még egy hét és kézbevehetem nagyon várom már a fejleményeket. Bízok a mangafanban, hogy nem lesz ismét csúszás és a conra kijön a következő kötet.
beküldve: 2008-03-03 21:14:12
(#999) Csaba azt mondta, hogy 230 oldalas, viszont az adatoknál 212 oldal a terjedelem. Megbízom Csabában, csak egy kissé furcsának találtam.
Enyém a 999. hozzászólás.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-03 21:32:47
Kijött a nyomdából, szép, jó, meg vagyunk vele elégedve. Jó vastag is lett, ez most 230 oldal a szokásos 208 helyett
Holnap megy a posta az előrendelőknek.
Hétfőn szállítunk a képregényboltokba és a nagykereskedésekbe, tehát kb. egy hét múlva lesz könyvesboltokban.
Hétfőn szállítunk a képregényboltokba és a nagykereskedésekbe, tehát kb. egy hét múlva lesz könyvesboltokban.
Remélem beindúl a szekér és nem kell hónapokat várni a megjelenésekre és beálltok egy ritmusra. Van három kiadványotok, havonta jöhetne 2 kötet bármiből.
Szerkesztős Csaba!
Hadd kérdezzem már meg a 10. kötetet kb. mikorra lehet majd várni?
Tavaszi Conra, ha minden jól megy
Egyébként ezt gondolhattam volna.
ツハベエカフ
beküldve: 2008-02-28 20:51:44
(#996) Helo nekem egy kérdésem lenne nem vagyok még annyira mélyen benne az Árnybíróba szóval hogy a borítón miért van mindig a csajnak más színű haja ezt valahogy nem értem !léécci köszi!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-28 20:07:05
(#995) Látom, most nagyon belehúzott a Mangafan. Ennek nagyon örülök. Ez a Tavaszi Con-os hír is nagyon jó.
Szerkesztős Csaba!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerkesztős Csaba!
beküldve: 2008-02-28 17:50:56
(#992) Szerkesztős Csaba!
ツハベエカフ
beküldve: 2008-02-28 15:11:37
(#991) Kijött a nyomdából, szép, jó, meg vagyunk vele elégedve. Jó vastag is lett, ez most 230 oldal a szokásos 208 helyett