Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Hmm, lehet, hogy hülye kérdés de nem bírom ki, hogy ne informálódjak: Az Árnybíró shonen vagy seinen? Barátosném szerint seinen, szerintem inkább shonen... Nem tudtunk megegyezni
Seinen. Elég ha véggiggondolod a sztorit, bár ezzel inkább várd ki a végét :)
Mellelseg a Sunday Gene-X magazinban jelent meg ami a Shogakukan seninen antológiája.
Amiket én olvastam, azok közül rajzolásügyileg a Rouroni Kenshi közelíti meg
Szerintem nem lehet grafikára összehasonlítani őket mert teljesen más a két mangaka stílusa (háttére, karaktre stb) Max úgy, hogy kinek meilyk tetszik jobban (én Munszuékra voksolok). Kicsit olyan (ezt ne vedd sértésnek^^) mintha a töltött káposztát meg a susit hasonlítanánk->na ez jó hülye példa volt De érted mire akarok kilyukadni
Arra, hogy töltött káposzta meg a szusi is naon finom
Amiket én olvastam, azok közül rajzolásügyileg a Rouroni Kenshi közelíti meg
Szerintem nem lehet grafikára összehasonlítani őket mert teljesen más a két mangaka stílusa (háttére, karaktre stb) Max úgy, hogy kinek meilyk tetszik jobban (én Munszuékra voksolok). Kicsit olyan (ezt ne vedd sértésnek^^) mintha a töltött káposztát meg a susit hasonlítanánk->na ez jó hülye példa volt De érted mire akarok kilyukadni
beküldve: 2008-03-24 11:02:50
(#1061) Sőt, az Árnybíró az eddig kiadott magyar mangák közül a legjobb. Amiket én olvastam, azok közül rajzolásügyileg a Rouroni Kenshi közelíti meg, történetileg a Naruto. De Naruto rajz szempontból kissé silány, a Kenshin története pedig az 1. kötetben nem az igazi.
beküldve: 2008-03-24 11:02:23
(#1060) Váoo én elkezdtem a borítora nyálatcsorgatni, azóta mást se olvasni. Ezek szerint nem vagyok egyedül x)
Hmm, lehet, hogy hülye kérdés de nem bírom ki, hogy ne informálódjak: Az Árnybíró shonen vagy seinen? Barátosném szerint seinen, szerintem inkább shonen... Nem tudtunk megegyezni
Rettenetesen jól néz ki a 10. kötet birítója. Árnybíró a MangaFan legjobb kiadványa.
Sziasztok, Rikum én is így gondolom És télleg gyönyőrű a 10. kötet borítója
beküldve: 2008-03-24 06:38:49
(#1058) Rettenetesen jól néz ki a 10. kötet birítója. *alig várja a Con-t* Ez is olyan vaskos lesz, mint a 9. kötet 16 oldal híján. A Rouroni Kenshin 3. simán elbújhat mellette, szerintem az Árnybíró a MangaFan legjobb kiadványa.
beküldve: 2008-03-24 01:07:29
(#1057) Szuper! Máris jön az új kötet!
(sokkal jobban mutat ott, mint a Kensin )
(sokkal jobban mutat ott, mint a Kensin )
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-03-24 01:08:46
beküldve: 2008-03-23 22:39:39
(#1056) Röviden: Gyönyörű az új borító!
Hosszabban: Fantasztikusan ultra csodálatos ez az új borító. Nagyon várom már!
Hosszabban: Fantasztikusan ultra csodálatos ez az új borító. Nagyon várom már!
beküldve: 2008-03-23 22:19:21
(#1055) beküldve: 2008-03-23 22:13:18
(#1054) beküldve: 2008-03-23 22:09:38
(#1053) Váooooo.. Naon klassz az új kötet Ez is olyan jó vaskos lesz?
Lassan ki kéne bővíteni a "Frissen a nyomdából - Megy a nyomdába" panelt. Nem férnek el adolgok. Tiszta jó
Lassan ki kéne bővíteni a "Frissen a nyomdából - Megy a nyomdába" panelt. Nem férnek el adolgok. Tiszta jó
beküldve: 2008-03-22 21:52:27
(#1052) Ma az Árnybíró 8. kötetét is kiolvastam újból emlékezetfrissítés céljából. A végefele valami nekem nagyon szembetűnő volt.
Azon a képen, amikor Munszuék szembeállnak a Hvalbindanggal észrevettem az alul sunyuló bozontos hvalbindangost. Az Árnybíróból eddig is hiányoltam az alakváltó képességet. A végén a hajón csak 7-en vannak a bozontos nélkül. Valószínűleg ő Kjevolhjanggá változott, és addig az igazi nem tudom, hova ment.
A 9. kötetet olvasók kérem ne árulják el, hogy eltaláltam avagy sem. Köszönöm.Kártya nélkül is van asszem 15%, de kártyát ingyenesen kapsz, csak kérned kell, nincs vásárláshoz vagy ilyesmihez kötve.
Az rendben van, de érted, most pont úgy jönnék ki, ha egy heyről rendelnék mindent. Nem tudok mit csinálni, valszeg halasztva lessz a következő adagig.