Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-04-22 23:45:26
(#1125) Elolvastam, tetszett és majd írok róla bővebb véleményt, ha leülepedett kicsit a sztori. Micsoda fordulatok,. Szandó mi lesz belőled...?
beküldve: 2008-04-22 23:07:37
(#1124) Ha el van csúszva a 9. kötet nyomtatása, amit a conon vettem, akkor azt vissza lehet cserélni? Ha igen, akkor mikor? (Személyesen, nem postán.)
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-04-22 13:17:21
(#1123) A Conon behoztam a lemaradásom és most egyben gyűrtem le 4 kötetet. A 8. végétől kicsit vadul, bár gondoltam, hogy egyszer beindul a daráló, de jó lédús lett a 10. közepére.
Jól szövik a történetet, hogy 8 kötetre visszamenőleg ejtenek el olyan utalásokat, amielyek most lesznek érthetőek és végre összeérnek a szálak.
A rajz még mindig a legjobb az összes Managafan kiadvány közt!
Jól szövik a történetet, hogy 8 kötetre visszamenőleg ejtenek el olyan utalásokat, amielyek most lesznek érthetőek és végre összeérnek a szálak.
A rajz még mindig a legjobb az összes Managafan kiadvány közt!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Vettem. Olvastam. Tetszett
Röviden, tömören, nekem iiis
bár volt pár rész, ahol 'felszisszentem'
pl. a Vonszulos Adzsites résznél, mert a Szandos Adzsites résznél...ááááá... Meg azon filózok, hogy tudja ilyen jól összehozni, hogy megint a legizgibb részeknél kell egy úúújabb kötetre várni. Szóval,
remélem a követező is jön hamar!
szerk.: huh, na csak sikerült beillesztenem a spoilert normálisan
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-21 13:16:11
beküldve: 2008-04-21 08:38:49
(#1121) Szombat délelött sikerült kicsikarnom egy halvány ígértet arra vonatkozóan, hogy az Árnybírós kitűzőkből készülegy újabb adag. Remélem nem felejtik el az illetékesek!
Az Árnybíró 10-et olvasta már valaki? (Megjelent tegnap a conon?)
Vettem. Olvastam. Tetszett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-20 19:05:48
(#1119) Van Árnybíró 10-em. EE örö...e bódottá..eái..örö..e..bódo ttá (lásd: Matisz nagypapa videója ).
Még nem olvastam el, de hamarosan sor kerül rá.
Még nem olvastam el, de hamarosan sor kerül rá.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-20 19:05:56
beküldve: 2008-04-20 09:47:25
(#1118) Nekem is ha minden igaz megvették és már lehet, hogy holnap olvashatom is! Addig újraolvasom a 8-9-et.
Az Árnybíró 10-et olvasta már valaki? (Megjelent tegnap a conon?)
igen, volt conon. nem, nem olvastam mivel nem magamnak vettem, hanem az egyik havernak.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-20 09:33:19
(#1116) Abszolút, ezért mondtam, hogy innen indul igazából a történet. A vége felé már felnőtt fejjel is torokszorul meg szemtörölget az ember...
Felcsigáztál, nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre...
A vége felé már felnőtt fejjel is torokszorul meg szemtörölget az ember...
Esküszöm ez az első sztory amiben azt kívánom, hogy happy legyen a vége. Nem kell teljes, hogy sablonos legyen csak... csak alacsony legyen a halálozási szám ^.^°
Minden fillért megér, és kapsz mellé ajándékot
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A kilencedik kötet annyira tetszett... Teljesen más hangulatú volt, mint az előzőek, remélem hasonlóképp folytatódik a történet. Akkor nagyon örülni fogok.
Abszolút, ezért mondtam, hogy innen indul igazából a történet. A vége felé már felnőtt fejjel is torokszorul meg szemtörölget az ember...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A conon majd ki lehet cserélni a "sötét" kötetet? (Ha jól emlékszem a 7. volt...)
Persze.
Riku: Hozd el azt az 1-est, megnézzük.
Lehet, hogy félreértettük egymást, mert nekem a díszborító van elcsúszva. Meg belül olyan maszatos a gerincénél kicsit. Rendes állapotba hozni a borítót pedig nem akarom, mert nem fogom meghajtogatni, összegyűrködni a díszborítót.
Igazából csak most tűnt fel, hogy az Árnybíró 1. más betűtípussal íródott.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-18 18:02:30