Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
A 4.Képregényfesztiválra meglesz az Árnybíró 10? Én mindenesetre várom a KF -et, mert kb. 14db mangát akarok megvenni.
Már Conon kinn lsz, ha minden jól megy
Horsee: ez volt a terv, de most bekavart néhány más dolog. Nemsokára érteni fogod
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Háát... ahogy elnézem pedálozni kell a Mangafannak, ha idén ki akarják teljesen adni a sorozatot. Jövő hónapban jön a 10-es szám. Utána már 8 hónap marad év végéig és még 7 számot kell kiadni. Majd' minden hónapban ki kéne adni egyet, hogy ez sikerüljön is. És még ott a másik két sorozat is. Szerintem nem lesz év végéig kiadva.
Miért? Úgy tervezték, hogy kiadják még az évben a teljes Árnybíró sorozatot? Én erről nem tudok. Ilyen tempóban (nem azt mondom, hogy ez a tempó rossz) egy év múlva lehet kb. kapni az utolsó kötetet.
Mangaangel, ha nagyon gyorsan olvasol mangát, akkor max. 5 nap 14 manga. Ha olyan gyors vagy, mint én, vagy esetleg lassabb, akkor minimum. 2 hét.
beküldve: 2008-03-29 12:09:53
(#1078) A 4.Képregényfesztiválra meglesz az Árnybíró 10? Én mindenesetre várom a KF -et, mert kb. 14db mangát akarok megvenni.
Egy darabig el leszek velük
Egy darabig el leszek velük
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-29 12:10:44
beküldve: 2008-03-29 08:01:06
(#1077) Háát... ahogy elnézem pedálozni kell a Mangafannak, ha idén ki akarják teljesen adni a sorozatot. Jövő hónapban jön a 10-es szám. Utána már 8 hónap marad év végéig és még 7 számot kell kiadni. Majd' minden hónapban ki kéne adni egyet, hogy ez sikerüljön is. És még ott a másik két sorozat is. Szerintem nem lesz év végéig kiadva.
beküldve: 2008-03-28 20:58:39
(#1076) Ma a 9. köteten is alaposan átrágtam magam. Nagyon jó kiadvány. A tippem, hgy ki leher Kjevolhjang, nagyot bukott. Ez a Vonszul nagyon kemény.
Adzsite visszahozta az élők sorába, hogy Vonszul kinyirassa Munszuval Adzsitét. 2 elírást találtam benne (apróségok, de kissé megkevertek). Az egyik: amikor Munszu a földbe vési a mondatot, az van mellette magyarul, hogy "ki vagyok én?", aztán Hvang kezd el üvöltözni, hogy "nem emlékszek rám?". Munszu véletlenül nem azt véste a földbe, hogy: "Ki vagy te?" a 2. elírás. Asszem Pek Rjong mond amgáról valamit, hogy mit fog csinálni, és kérdő mondatban mondja.
Munszu mi? Ember egyáltalán? Ennyi szenvedéstől meg sem hal? Ő is zombi? Szerintem mire Szando kitanulja a hapki technikát, már a 11. kötet felé járunk.
beküldve: 2008-03-28 20:17:19
(#1075) Bizony-bizony, a téli punnyadás után úgy tűnik, felpörögnek az események
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-27 14:13:10
(#1074) Ejha!!.... Amikor feljöttem az oldalra rögtön megakadt a szemem a 10. kötet borítóján!!!!
És csatlakoznék is az előttem szólókhoz: nagyooon szééép!
14-re várható...vagyis a Conon is kapható lesz elvileg... Juppéééééé!
De lehet nem birom ki addig...
És csatlakoznék is az előttem szólókhoz: nagyooon szééép!
14-re várható...vagyis a Conon is kapható lesz elvileg... Juppéééééé!
De lehet nem birom ki addig...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-27 15:06:34
beküldve: 2008-03-26 22:34:28
(#1073) Nah, megvan a 9. rész is Bár pár kép elég furcsa volt, de a történet kifejezettentetszetős
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-26 22:01:53
(#1072) Ma a MangaFan jóvoltából (és a posta jóvoltából) ma hozzájutottam drágalátos Árnybíró 9.-emhez. Jó vastag lett. Nagyon szép kívülről. Belülről majd olvasáskor vizsgálom meg, mert addig ég be kell fejeznem a Kenshin 2.-t és elolvasnom a Naruto 4.-et.
beküldve: 2008-03-24 14:20:37
(#1071) Meglivornt a Mondofórumon is szoktam látni, mint a Buddha Xlll. reinkarnációja .
beküldve: 2008-03-24 14:08:58
(#1070) olyan rang is van hogy Régi Arc? vagy ez csak megint külön rang?
Meglivorn tiszteletbeli tag minden a fórumon. Sokat köszönhetünk neki, meg a manga.hu-nak.
beküldve: 2008-03-24 14:01:35
(#1068) beküldve: 2008-03-24 13:50:24
(#1067) Miyu, értettem mire akartál kilyukadni. Én totál azt hittem, hogy az Árnybíró shounen. Na mindegy, ha Meglivorn azt mondja, seinen, akkor seinen.
Oksa, érttetem. (Csak én a Berserkhez meg az Akira félékhez hasonlítotam, annyira durvának meg nem tűnt "még". De majd seinen szemmel újra olvasom :])
Mindig tanul valami újat az ember x)
Mellelseg a Sunday Gene-X magazinban jelent meg ami a Shogakukan seninen antológiája.
Mindig tanul valami újat az ember x)
Szerk: miyu 2008-03-24 12:04:04