Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
A 4.Képregényfesztiválra meglesz az Árnybíró 10? Én mindenesetre várom a KF -et, mert kb. 14db mangát akarok megvenni.
Már Conon kinn lsz, ha minden jól megy
Horsee: ez volt a terv, de most bekavart néhány más dolog. Nemsokára érteni fogod
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Háát... ahogy elnézem pedálozni kell a Mangafannak, ha idén ki akarják teljesen adni a sorozatot. Jövő hónapban jön a 10-es szám. Utána már 8 hónap marad év végéig és még 7 számot kell kiadni. Majd' minden hónapban ki kéne adni egyet, hogy ez sikerüljön is. És még ott a másik két sorozat is. Szerintem nem lesz év végéig kiadva.
Miért? Úgy tervezték, hogy kiadják még az évben a teljes Árnybíró sorozatot? Én erről nem tudok. Ilyen tempóban (nem azt mondom, hogy ez a tempó rossz) egy év múlva lehet kb. kapni az utolsó kötetet.
Mangaangel, ha nagyon gyorsan olvasol mangát, akkor max. 5 nap 14 manga. Ha olyan gyors vagy, mint én, vagy esetleg lassabb, akkor minimum. 2 hét.
beküldve: 2008-03-29 12:09:53
(#1078) A 4.Képregényfesztiválra meglesz az Árnybíró 10? Én mindenesetre várom a KF -et, mert kb. 14db mangát akarok megvenni.
Egy darabig el leszek velük
Egy darabig el leszek velük
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
Szerk: Mangaangel 2008-03-29 12:10:44
beküldve: 2008-03-29 08:01:06
(#1077) Háát... ahogy elnézem pedálozni kell a Mangafannak, ha idén ki akarják teljesen adni a sorozatot. Jövő hónapban jön a 10-es szám. Utána már 8 hónap marad év végéig és még 7 számot kell kiadni. Majd' minden hónapban ki kéne adni egyet, hogy ez sikerüljön is. És még ott a másik két sorozat is. Szerintem nem lesz év végéig kiadva.
beküldve: 2008-03-28 20:58:39
(#1076) Ma a 9. köteten is alaposan átrágtam magam. Nagyon jó kiadvány. A tippem, hgy ki leher Kjevolhjang, nagyot bukott.
Ez a Vonszul nagyon kemény.
Ez a Vonszul nagyon kemény. Adzsite visszahozta az élők sorába, hogy Vonszul kinyirassa Munszuval Adzsitét.
2 elírást találtam benne (apróségok, de kissé megkevertek). Az egyik: amikor Munszu a földbe vési a mondatot, az van mellette magyarul, hogy "ki vagyok én?", aztán Hvang kezd el üvöltözni, hogy "nem emlékszek rám?". Munszu véletlenül nem azt véste a földbe, hogy: "Ki vagy te?" a 2. elírás. Asszem Pek Rjong mond amgáról valamit, hogy mit fog csinálni, és kérdő mondatban mondja.
Munszu mi? Ember egyáltalán? Ennyi szenvedéstől meg sem hal? Ő is zombi?
2 elírást találtam benne (apróségok, de kissé megkevertek). Az egyik: amikor Munszu a földbe vési a mondatot, az van mellette magyarul, hogy "ki vagyok én?", aztán Hvang kezd el üvöltözni, hogy "nem emlékszek rám?". Munszu véletlenül nem azt véste a földbe, hogy: "Ki vagy te?" a 2. elírás. Asszem Pek Rjong mond amgáról valamit, hogy mit fog csinálni, és kérdő mondatban mondja.
Szerintem mire Szando kitanulja a hapki technikát, már a 11. kötet felé járunk.
beküldve: 2008-03-28 20:17:19
(#1075) Bizony-bizony, a téli punnyadás után úgy tűnik, felpörögnek az események
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-27 14:13:10
(#1074) Ejha!!....
Amikor feljöttem az oldalra rögtön megakadt a szemem a 10. kötet borítóján!!!!
És csatlakoznék is az előttem szólókhoz: nagyooon szééép!
14-re várható...vagyis a Conon is kapható lesz elvileg... Juppéééééé!
De lehet nem birom ki addig...

Amikor feljöttem az oldalra rögtön megakadt a szemem a 10. kötet borítóján!!!! És csatlakoznék is az előttem szólókhoz: nagyooon szééép!
14-re várható...vagyis a Conon is kapható lesz elvileg... Juppéééééé!
De lehet nem birom ki addig...

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-27 15:06:34
beküldve: 2008-03-26 22:34:28
(#1073) Nah, megvan a 9. rész is
Bár pár kép elég furcsa volt, de a történet kifejezettentetszetős
Bár pár kép elég furcsa volt, de a történet kifejezettentetszetős
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-26 22:01:53
(#1072) Ma a MangaFan jóvoltából (és a posta jóvoltából) ma hozzájutottam drágalátos Árnybíró 9.-emhez. Jó vastag lett. Nagyon szép kívülről. Belülről majd olvasáskor vizsgálom meg, mert addig ég be kell fejeznem a Kenshin 2.-t és elolvasnom a Naruto 4.-et.
beküldve: 2008-03-24 14:20:37
(#1071) Meglivornt a Mondofórumon is szoktam látni, mint a Buddha Xlll. reinkarnációja
.
beküldve: 2008-03-24 14:08:58
(#1070) olyan rang is van hogy Régi Arc? vagy ez csak megint külön rang?
Meglivorn tiszteletbeli tag minden a fórumon. Sokat köszönhetünk neki, meg a manga.hu-nak.
beküldve: 2008-03-24 14:01:35
(#1068) beküldve: 2008-03-24 13:50:24
(#1067) Miyu, értettem mire akartál kilyukadni. Én totál azt hittem, hogy az Árnybíró shounen.
Na mindegy, ha Meglivorn azt mondja, seinen, akkor seinen.
Na mindegy, ha Meglivorn azt mondja, seinen, akkor seinen.
Oksa, érttetem. (Csak én a Berserkhez meg az Akira félékhez hasonlítotam, annyira durvának meg nem tűnt "még". De majd seinen szemmel újra olvasom :])
Mindig tanul valami újat az ember x)
Mellelseg a Sunday Gene-X magazinban jelent meg ami a Shogakukan seninen antológiája.
Mindig tanul valami újat az ember x)
Szerk: miyu 2008-03-24 12:04:04