Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2008-07-28 13:49:34
(#1293) olyan érzésem van érdekes kötetnek nézünk elébe !
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
De jó, hamarosan itt a 11. :)
Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
Nekem nagyon tetszik a borító, csak Vonszul haja olyan furán van... Mármint, lehet hogy csak én látom így, de a homloka picikét nagyra sikeredett, és főleg jobb oldalt olyan mintha parókája lenne ^^''' (De lehet hogy ezt csak én látom így)
Még az is kiderülhet hogy régen parókája voltxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-28 13:40:48
(#1291) De jó, hamarosan itt a 11. :)
beküldve: 2008-07-28 13:29:27
(#1290) Visszaemlékezős? Imádom megtudni a szereplők múltját, kinek mihez volt köze, hogy is került oda ahova. Most már csak a türelmes pozíciót kell felvenni, nyugodtan ülni, és várni a finomságra.
beküldve: 2008-07-28 13:25:12
(#1289) Igen, a fiatal Vonszul van a borítón, fontos szerepe van a kötetben. Valóban visszaemlékezős kötet, és a kedvenc kötetem az egész sorozatból Nagy öröm, hogy végre itt tartunk, amikor kezdtük, még olyan messzinek tűnt
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-07-28 09:16:48
(#1288) Nagyon örülök, hogy nyomdába van! Nemrég újrolvastam az összes eddigi kötetet!
Remélem több részlet is kiderül a következőből!
Nem olvastam vissza a régi hozzászólásokat "lusta" , az Onshilogy meg vog jelenni? Van esetleg másik artbook is?
Remélem több részlet is kiderül a következőből!
Nem olvastam vissza a régi hozzászólásokat "lusta" , az Onshilogy meg vog jelenni? Van esetleg másik artbook is?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Ja...annyit szenvedett már
De sajna szerintem már csak a lelkét fogják felszabadítani valahogyan, (De még az se biztos...sőt...tizedik végefelé elfeledkeztek róla) nemhiszem hogy az a zombifej, amit amúgy ottfelejtettek a harcmezőn, valamikor életrekel még xD
De sajna szerintem már csak a lelkét fogják felszabadítani valahogyan, (De még az se biztos...sőt...tizedik végefelé elfeledkeztek róla) nemhiszem hogy az a zombifej, amit amúgy ottfelejtettek a harcmezőn, valamikor életrekel még xD
Nem felejtették ott Adzsite magával vitte
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
beküldve: 2008-07-28 08:48:50
(#1286) Nagy meglepetés. És nem csak nagy, de mennyire szép is.
Szintén Voszul-párti vagyok, bár ellenszenves volt a 3., 4. kötetben. Legalább halálok halála után még mindig láthatjuk.
Szintén Voszul-párti vagyok, bár ellenszenves volt a 3., 4. kötetben. Legalább halálok halála után még mindig láthatjuk.
Visszaemlékezős kötet lesz? Remélem, mert már ki kellene derülnie annak a sok apró részletnek, amire eddig nem volt idő.
Ja...annyit szenvedett már
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ez a Vonszul odabusz rendesen :)
Hát akkor nem csak én láttom Vonszulnak. Ugye hogy, hogy ugye x'D
Vonszul a kedvenc karakterem, örülök hogy a második halála után is szereplő még
Rokonlélek x]. De nekem van olyan érzésem, hogy még viszont látjuk a "jelenben", még nem sétál azon a bizonyos vadász mezőn, nem dobja fel (sajnos) ilyen könnyen a talpát.
Spekuláció remélem tévedek
Spekuláció remélem tévedek
beküldve: 2008-07-27 22:57:18
(#1283) Már kettőkor hazajöttem Mezőhegyesről, MÁV ismét elintézte hogy hétórás út nyolc legyen. Ráadásul valamiért nemtudtam belépni ide rendesen... na mindegy.
Örülök hogy végre megy az árnybíró a nyomdába...reméljük hamar ki is jön. Ez a Vonszul odabusz rendesen :)
Vonszul a kedvenc karakterem, örülök hogy a második halála után is szereplő még
És ez tényleg masszív visszaemlékezős epizód lesz..
A 10. kötet eseményei után egyértelmű volt, felváltva lesz a hegyen menetelés, csomó visszaemlékezős álom munszutól, esetleg egy kevés eksön Hvang-tól
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-27 22:58:14
Nem utána kell nézni hanem rá x). Az a kardos gyerek a borítón Vonszul. Jóval "suhancabb" kiadásban, kicsit fura fejjel de ő az. Ami a szerelését illeti, nekem olyan katonai szerkónak tűnik...
Szerintem is vissza emlékezések jönnek, mert ha jól emlékszem olyasmit hadováltak, hogy a mandragora hatására Munszu újra álmodja az élete fontosabb pillanatait. Szóval simán belefér x).
Amennyire én tudom most masszív visszaemlékezések jönnek, úgyhogy az simán lehet az ifjú Vonszul.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Vonszul...? Csak a kard miatt mondod, vagy utánna néztél?
Hm... nekem nem tűnik olyannak a feje, de a kard az tuti ugyanaz. Ha télleg ő, akkor ez egy jó kis visszaemlékezéses kötet lesz... nem mintha baj lenne
Hm... nekem nem tűnik olyannak a feje, de a kard az tuti ugyanaz. Ha télleg ő, akkor ez egy jó kis visszaemlékezéses kötet lesz... nem mintha baj lenne
lumana.wordpress.com
Vonszul-chan a borítón, de jó x)... Ejj, de fiatalka... (Remélem augusztusban már lapozgathatom xD)
Én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy a malomkerék-galléros fiatalúr Vonszul lenne. Már csak azért sem, mert eddig úgy tudtam, hogy Vonszul nem járt Nyugaton, így efféle maskarát sem viselhetett...
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)