Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Napok meg gyorsan telnek és már megis jelent a köv kötet.
A mondat első fele korrekt, de a második némiképpen vitatható
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-16 15:08:21
(#1322) Kánikulában jó otthon maradni, de mangák mellett otthon is sok mindent lehet csinálni, családi programok, más könyvek olvasása, konzolozás, cicázás, TVzés stb. Napok meg gyorsan telnek és már megis jelent a köv kötet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Időnként tessék kimozdulni és társadalmi életet élni! Nem jó, ha CSAK egy rajzolt világban élsz.
beküldve: 2008-08-16 07:59:05
(#1320) jóó lehet hogy túlzotanis de nem tehetek róóólla
minden pénzemet ezekre a csodálatos dolgokra költöm egész nap csak ujra és ujra olvasom és lerajzolom öket
beteges.
minden pénzemet ezekre a csodálatos dolgokra költöm egész nap csak ujra és ujra olvasom és lerajzolom öket
beteges.
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-16 08:01:44
Jézus, nem vagy kicsit fanatikus?
Nem kicsit... XD
Jézus, nem vagy kicsit fanatikus?
de!!! Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-14 20:18:35
(#1316) ÚÚÚ én nagyon várom a 11. kötetet . a 10. végén anyira elkeseredtem hogy nem tom mi a fojtatás hogy 2 napig kise jötem a szobámbol(csak enni ) anyira izgulok, a hogy kijön én leszek az elsőőő aki megveszi magyarul !
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ha a MangaFan nagyon betartja az ütemtervet, akkor minden mangasorozatából ki kell még adnia legalább egyet az Árnybíró kivételével. Abból 2 kell.
Mármint úgy érted, hogy még idén, ugye?
Jájj, kihagytam? Pff. Igen, úgy értettem.
Ha a MangaFan nagyon betartja az ütemtervet, akkor minden mangasorozatából ki kell még adnia legalább egyet az Árnybíró kivételével. Abból 2 kell.
Mármint úgy érted, hogy még idén, ugye?
Sziasztok!
Szerintem mindegyik árnybíró király volt eddig és már várom a következő részt. ha valaki tudna valami új infót a legújabb kötetről ossza meg mindenkivel. előre is köszi.
Szerintem mindegyik árnybíró király volt eddig és már várom a következő részt. ha valaki tudna valami új infót a legújabb kötetről ossza meg mindenkivel. előre is köszi.
A leglényegesebb infók:
Árnybíró 11. kötet
Státusz: Előkészületben
Sorozat: Árnybíró
Szerzõ(k): Joun In-Van / Jang Kjung-Il
Isbn szám: 978-963-87303-9-8X
Kiadás dátuma: 2008-08-20
206 oldal, 1500 Ft
A többi nem érdekel, mert nem szertenék spoilert!
Szerk: Rudymester 2008-08-05 09:23:31
beküldve: 2008-08-05 09:02:22
(#1312) Ha a MangaFan nagyon betartja az ütemtervet, akkor minden mangasorozatából ki kell még adnia legalább egyet az Árnybíró kivételével. Abból 2 kell. Kíváncsi leszek, mennyi siekrül, de szerintem mind. Hajrá!
Bocsi, nem tudtam, melyik topicban lenne helye ennek a hsz.-nek.
Sziasztok!
Nagyon új pedig nem kell, mert a végén még megtudjuk a történetet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-04 14:01:32
Olvass vissza, van itt elég infó :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-04 00:57:03
(#1309) Sziasztok!