Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
seinen magyarul mit jelent mert annyira nem vok tisztába az összes műfaj jelentésével^^"
Az idősebb korosztálynak szánt
értem köszi akkor lehet ezt nekem szántákXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
seinen magyarul mit jelent mert annyira nem vok tisztába az összes műfaj jelentésével^^"
Az idősebb korosztálynak szánt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-16 15:13:41
(#1381) seinen magyarul mit jelent mert annyira nem vok tisztába az összes műfaj jelentésével^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
hm ez az árnybíró egy ideje felkeltette az érdeklődésemet...
milyen stílusú a manga ha szabad kérdeznem?
A hivatalos besorolás szerint szeinen (seinen). Aztán van benne akció, misztikum, szerelem, árulás, intrika, ősi titkok és nemezisek, nagy leszámolások, finoman kibomló jellemek, átdolgozott koreai népmesék és történetek, stb.
Szerk: alister 2008-11-16 15:30:54
hm ez az árnybíró egy ideje felkeltette az érdeklődésemet...
Jóféle stílusú :) Sok izgalom, még több titok, és gyönyörű rajzok. Fórumtársaim szerint, és szerintem is seinen mangának mondható. Kezdd el venni nyugodtan, szerintem nem fogsz csalódni benne, mert nagyon jó
beküldve: 2008-11-16 14:48:05
(#1378) hm ez az árnybíró egy ideje felkeltette az érdeklődésemet...
miért is nem tudtak békében lenni a későbbiekben?
Egy szó: Adzsite. Meg abban mi lenne a pláne, ha még 6 köteten keresztül csak teszem, azt olvasgatnának a fa alatt, házi pálinkát kortyolva, szerelmeznek vagy mi t'om én fátylat szőnek xD. Tessék csak bonyolódni.
Röviden, és tömören: jó kis kötet volt, várom a folytatás, de hama' hama'.
'szaporán bólogat'
beküldve: 2008-10-26 17:27:45
(#1376) A 11. kötet valami hihetetlenül jó volt.
Hazugságok rész aranyos volt, sejtettem, hogy Munszunak sikerül rávennie az öreget a "tiltott" szó kimondására. Elején nem igen tudtam hova tenni, hogy ez most mihez kapcsolódik, de rájöttem, hogy a mérges gomba utáni pár oldal.
Mély álomban rész is nagyon aranyos volt, azért csak-csak rájött Onsi-szama, hogy ez már egyszer megtörtént.
Mélybe nyúló gyökerek. Nagyon jó volt látni mindenkit fiatalabb korban. Ez a "kis" csata, és Munszu csapatának lelkesedése a hazájuk iránt, miért is nem tudtak békében lenni a későbbiekben?
Mély álomban rész is nagyon aranyos volt, azért csak-csak rájött Onsi-szama, hogy ez már egyszer megtörtént.
Mélybe nyúló gyökerek. Nagyon jó volt látni mindenkit fiatalabb korban. Ez a "kis" csata, és Munszu csapatának lelkesedése a hazájuk iránt, miért is nem tudtak békében lenni a későbbiekben?
beküldve: 2008-10-03 00:20:53
(#1375) Kibomlik végre az epikus cselekményszál...
...és végre egy csomó minden értelmet kap a korábbi utalások közül!
...és végre egy csomó minden értelmet kap a korábbi utalások közül!
beküldve: 2008-09-30 14:58:54
(#1374) Most a 11. kötet után tényleg elmondható, hogy valami monumentális lesz a befejezés egyszer. Nagyon érdekes, hogy milyen volt anno Munszu és most már csak egy kérdésem van megint: Mikor jön a következő rész?
csak véletlen hogy eddig egy alexandrában vagy libriben sem találtam a 11. kötetet vagy ők ezentúl nem árulják az új megjelenéseket?
(eddig mindig minden volt, tapasztalataim szerint)
Lehet, csak elkapkodták. Én is csak 4-5 Árnybíró 11-et találtam kissé elrejtve a székesfehérvéri Alexandrában. Arra nem emlékszem, hány nappal a megjelenés után vettem meg.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-29 20:22:54
beküldve: 2008-09-26 14:20:02
(#1372) csak véletlen hogy eddig egy alexandrában vagy libriben sem találtam a 11. kötetet vagy ők ezentúl nem árulják az új megjelenéseket?
beküldve: 2008-09-20 17:26:00
(#1371) nem tudom valahogy nekem ez kimaradt az életemből
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2008-09-20 17:19:47
(#1370) Én is kiolvastam nemrég az új kötetet. Nekem nagyon tetszett, egy dolgot bántam benne.
Hogy tudni lehetett, hogy Vonszul végez Kaidatennel és azt is, hogy hogyan.
Ezen kívül minden nagyon ütős volt benne. A jövő évben végre befejeződik, szerintem ez a 17 kötet is elég sok eseményt dolgoz/fog feldolgozni. beküldve: 2008-09-19 23:15:16
(#1369) Ó, istenkém. A 11. kötet valami fenomenális. Egyszerűen alig tudtam letenni, mivel elmélyűlve maszolázgattam a harci jeleneteknél, azaz a 20. történet minden egyes oldalát külön élvezet volt mustrálni. Muszu sama olyan édesen néz ki hosszú hajjal. És meglepődtem Vonszulon is, tök fiatal benne. Ó, és azoka démonok, nekem még nem sikerült ilyennek megálmodnom őket. Hála a szerző párosnak, amiért megalkották ezt a szépséget, és külön köszönet neketek Mangafan, hogy elhoztátok hazánkba. Alig várom a folytatást.
Had mondjam el, bár én mindig is a klasszikusokra buktam, úgy értem a nagy nevű mangákra, amiket sokszor olvastam neten, de mivel ez volt szinte az első manga (mahwa), ami megjelent a magyar piacon, számomra No1, mert minden ízében az én ízlésemnek megfelelő. És had ne mondjam az árát, teljesen de teljesen megér minden pénzt.
Had mondjam el, bár én mindig is a klasszikusokra buktam, úgy értem a nagy nevű mangákra, amiket sokszor olvastam neten, de mivel ez volt szinte az első manga (mahwa), ami megjelent a magyar piacon, számomra No1, mert minden ízében az én ízlésemnek megfelelő. És had ne mondjam az árát, teljesen de teljesen megér minden pénzt.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.