Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >> 
Árnybíró		
 Kapcsolódó tartalom: Árnybíró 
Nyugalom emberek, nem fog összedőlni a világ (remélhetőleg...  ). Tessék mást is olvasni, irgum-burgum... ha meg nincs más még mindig újra lehet lapozni az eddigi 11-et - januárig még ki is tart
 ). Tessék mást is olvasni, irgum-burgum... ha meg nincs más még mindig újra lehet lapozni az eddigi 11-et - januárig még ki is tart  

). Tessék mást is olvasni, irgum-burgum... ha meg nincs más még mindig újra lehet lapozni az eddigi 11-et - januárig még ki is tart
 olvasok én mást is de ooooloyan rég volt már a 11.

beküldve: 2008-12-16 20:59:43
		(#1443) 	Nyugalom emberek, nem fog összedőlni a világ (remélhetőleg...  ). Tessék mást is olvasni, irgum-burgum... ha meg nincs más még mindig újra lehet lapozni az eddigi 11-et - januárig még ki is tart

hát annyi tudtam meg hogy elvileg januárig csúszik,pedig reménykedtem hogy idén meglesz!  

Ejha, csak nem Csaba postjából tudtad meg?  

A kis benfentes  

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-16 20:21:44
		(#1441) 	hát annyi tudtam meg hogy elvileg januárig csúszik,pedig reménykedtem hogy idén meglesz!  

beküldve: 2008-12-15 22:05:09
		(#1440) 	beküldve: 2008-12-15 20:48:09
		(#1439) 	elvileg a AK-n azt mondta az egyik eladó v árus hogy ezen a héten jelenik meg de tuti késni fog és a boltokban nem lehet sztem majd kapni,amit tuti sajnálni fogok!  

beküldve: 2008-12-15 18:32:08
		(#1438) 	beküldve: 2008-12-15 18:18:36
		(#1437) 	beküldve: 2008-12-15 16:21:37
		(#1436) 	A 11. kötet végén szereplő szösszenettel kapcsolataban ha valaki érdekelt Simamoto Kazuhiko Hoeru Pen c. mangájával kapcsolatban és netalántán vágja hogy lehet-e valami nyugati nyelven olvasni, akkor ufnám értékelni az infót...
Eddig abban a tévhitben tengettem napjaimat, hogy csak a Bakuman szól a mangarajzolók életéről, de úgylátszik tévedtem... csak épp arra nem gondoltam, hogy ezt pont az Árnybíróból fogom megtudni...^-^v..
Eddig abban a tévhitben tengettem napjaimat, hogy csak a Bakuman szól a mangarajzolók életéről, de úgylátszik tévedtem... csak épp arra nem gondoltam, hogy ezt pont az Árnybíróból fogom megtudni...^-^v..
beküldve: 2008-12-14 18:08:49
		(#1435) 	Van valami infó arról, hogy előreláthatóan hány napot fog csúszni a megjelenés?  

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-14 17:11:41
		(#1434) 	Most, hogy megláttam a borítót még jobban várom!^_^   

Hajrá Mangafan! 

Hajrá Mangafan!

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-13 20:42:37
		(#1433) 	beküldve: 2008-12-06 19:48:52
		(#1432) 	Talán most ezekről is kiderül valami......
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor) 
beküldve: 2008-12-05 13:09:41
		(#1430)