Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-02-14 21:44:11
(#1473) Amúgy engem durvára idegesít, hogy nincs idefirkantva valami tájékoztatás a kiadó részéről. Kommunikáció nulla.
(ha tévednék, valaki igazítson már útba hol találok ilyet)
(ha tévednék, valaki igazítson már útba hol találok ilyet)
Someday the Dream will End
beküldve: 2009-02-12 22:30:37
(#1472) na egy kis történelem:(nem megyünk vissza az 1. kötetig nyugi )
a 11. kötet ha jól emlékszem valamivel az őszi animecon előtt jelent meg.sokszor volt szó a késésekről de a mondoban arról volt szó:"Animekarácsony!! Anime és manga vásár! Újdonság hegyek! mangák:Hellsing3, Death note3, NANA3, Kensin5, Árnybíró12" ; az animekarácsonyon ahogy én emlékszem senki nem tudott semmit a 12. kötetről.Aztán a karácsonyi akciókor már a megy a nyomdába felirat alatt megtalálhattuk kedvencünk új kötetét. Mindenki örült:"hú de szép az új címlap" meg nem is tudom melyikőtök írta: "Jönnek a flashback-ek ezerrel" mindenki tippelgetett egyre jobban várta mindenkiaztán eltűnt. semmi sehol. se nyomdábamenetelről se várható megjelenésről. aztán szó volt januárról is. aztán január végéről de januárnak vége, mindjrt február felénél járunk, árnybíró sehol.
a 11. kötet ha jól emlékszem valamivel az őszi animecon előtt jelent meg.sokszor volt szó a késésekről de a mondoban arról volt szó:"Animekarácsony!! Anime és manga vásár! Újdonság hegyek! mangák:Hellsing3, Death note3, NANA3, Kensin5, Árnybíró12" ; az animekarácsonyon ahogy én emlékszem senki nem tudott semmit a 12. kötetről.Aztán a karácsonyi akciókor már a megy a nyomdába felirat alatt megtalálhattuk kedvencünk új kötetét. Mindenki örült:"hú de szép az új címlap" meg nem is tudom melyikőtök írta: "Jönnek a flashback-ek ezerrel" mindenki tippelgetett egyre jobban várta mindenkiaztán eltűnt. semmi sehol. se nyomdábamenetelről se várható megjelenésről. aztán szó volt januárról is. aztán január végéről de januárnak vége, mindjrt február felénél járunk, árnybíró sehol.
Szerk: Mothman 2009-02-12 22:31:12
beküldve: 2009-02-06 17:20:38
(#1471) Szerintem ehhez a tologatáshoz meg tájékozatlansághoz simán hozzá kell lassan szokni..
beküldve: 2009-02-04 00:38:44
(#1470) Egyetértek. Mostmár viszonylag régóta semmi infó sincs...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-02-03 10:12:36
(#1469) Hát, úgy látszik. hogy nincs rá esély......
Egyébként nekem semmi bajom a várakozással, csak legalább tudnék egy nagyjábóli határidőt, még ha nem is sikerül betartani......
Egyébként nekem semmi bajom a várakozással, csak legalább tudnék egy nagyjábóli határidőt, még ha nem is sikerül betartani......
beküldve: 2009-01-30 16:27:03
(#1468) remélem hogy hétfőre már a boltokban lesz,mivel holnap január vége,bár ha tovább tolódik akkor is várunk mert hát mi más tud tenni az ember!
Szerk: martin 2009-01-27 21:12:44
Na de álmodik a nyomor
Azt szabad, nem?
Szerk.: nagyon OFF-ok vagyunk, de akkor megragadva az alkalmat (már régóta tervezem) mondanám, hogy nagyon jó az avád! Alpha <33
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-27 20:52:21
Hát igen lassan már kívánságládát nyithatnánk
De akkor már úgy lenne tökéletes ha havonta kijönne1-2 kötet. Na de álmodik a nyomor
De akkor már úgy lenne tökéletes ha havonta kijönne1-2 kötet. Na de álmodik a nyomor
Szerk: martin 2009-01-27 20:50:19
Ez nem erről szól. Egyszerűen csak jobban kéne tájékoztatni közönséget (vevőket). Ha már egyszer igény van rá.
Igazad van, tényleg jó lenne. Viszont késések mindig is voltak, és lesznek is - amit sajnos elég nagy felzúdulással fogad az olvasóközönség. Valahogy azt kéne megoldani, hogy tájékoztatás legyen, csúszás meg nem. ;) (Ergo tartható időpontot megadni)
9/28 NEVER FORGET
Szerintem meg gőzerővel dolgoznak, és attól nem lesz jobb nekik, ha minden nap rákérdeznek ötször, hogy x kötet mikor jön ki. Nyilván már kiadták volna, ha elkészült volna.
Türelem rózsát terem.
Türelem rózsát terem.
Ez nem erről szól. Egyszerűen csak jobban kéne tájékoztatni a közönséget (vevőket). Ha már egyszer igény van rá.
Ez igaz legalább kiírnák hogy naggyából mikorra várható a megjelenés,akkor tudnánk meddig kell még várni.
Szerintem meg gőzerővel dolgoznak, és attól nem lesz jobb nekik, ha minden nap rákérdeznek ötször, hogy x kötet mikor jön ki. Nyilván már kiadták volna, ha elkészült volna.
Türelem rózsát terem.
Türelem rózsát terem.
Ez nem erről szól. Egyszerűen csak jobban kéne tájékoztatni a közönséget (vevőket). Ha már egyszer igény van rá.
Szerk: martin 2009-01-27 20:45:08
Áááá, Watanukis ava!! <3333
Türelem rózsát terem.
9/28 NEVER FORGET
Igen, legalább egy tervezett megjelenési dátumot kiírhatnátok, akkor is, ha nem biztos, hogy tudjátok tartani.
Igen, jó lenne egy hirek menüpont, hogy legalább tudjuk, úton van-e a dolog, vagy esetleg a kiadása vmi gondba ütközik. Meg ugye a gyakori frissités sem túl jellemző erre a weblapra. Az új Mondo már megjelent, az sincs fent, meg állitólag új DN táska is érkezett és azt sem látom
Megjelenési dátummal szolgálhatok, ugyanis, a DN 3. kötet elején (amit az Animekarácsonyon vettem) az van feltüntetve, hogy Árnybiró 1-12. kapható. Szóval az 2008. decembert jelentett
beküldve: 2009-01-27 20:40:03
(#1460) talán ha sokan sokszor leírják hogy rakjanak ki egy megjelenési naptárat, egyszer még a végén csinálnak is...