Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-03-10 20:25:30
(#1518) Na most megint jön a tippelgetés: azt mondom ha e hét akkor 12.-én mert ugye a Mondo is akkor jelenik meg és azt is a Mangafan adja ki, és így egyszerűbb talán nekik
Nah akkor az tök jó lenne ha igy alakulna!
beküldve: 2009-03-10 14:58:50
(#1516) Na most megint jön a tippelgetés: azt mondom ha e hét akkor 12.-én mert ugye a Mondo is akkor jelenik meg és azt is a Mangafan adja ki, és így egyszerűbb talán nekik
Amíg itt nem jelent meg, addig az Alexandrában sem fog Egyelőre a nyomdában van, jövő hét közepe táján végeznek vele.
Akkor miért irtátok hogy 03.05 amikor késik 1 hetet?Ez nem fair,igy tök bele spanoltam magam!Mindegy várok még,mert imádom a kiadványaitok!
Kedves Nanaho! Jobb lenne, ha a kiadó egyáltalán nem írna dátumot? Ugye nem. Persze úgy lenne az igazi, hogy amikor látják, hogy nem sikerül tartani a határidőt, jeleznék itt a fórumon. De gondolom, van elég bajuk, ezért teszik ezt meg olyan ritkán.
Jó igaz elhiszem h sok a munka,meg egyebek!
Nem kritizálni akartam,kibírom én azt a pár napot csak hát ha az ember felspanolja magát akkor nagyon rossz amikor csalódik!
De ettől függetlenül egyet értek hogy szép mangákat adnak ki a kezük közül!
beküldve: 2009-03-08 12:02:21
(#1514) Már december óta csúszik a manga kiadása, úgyhogy egy hetet még csak bírunk várni, nem igaz?
Már alig várom, hogy a kezembe kaparintsam!
Már alig várom, hogy a kezembe kaparintsam!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Amíg itt nem jelent meg, addig az Alexandrában sem fog Egyelőre a nyomdában van, jövő hét közepe táján végeznek vele.
Akkor miért irtátok hogy 03.05 amikor késik 1 hetet?Ez nem fair,igy tök bele spanoltam magam!Mindegy várok még,mert imádom a kiadványaitok!
Kedves Nanaho! Jobb lenne, ha a kiadó egyáltalán nem írna dátumot? Ugye nem. Persze úgy lenne az igazi, hogy amikor látják, hogy nem sikerül tartani a határidőt, jeleznék itt a fórumon. De gondolom, van elég bajuk, ezért teszik ezt meg olyan ritkán.
Szerk: Dala 2009-03-08 10:25:02
Szerintem azért késik, mert Csaba-sensei is mondta Csúzásók
és Egyebek cikkbe, hogy csak a becsült időt teszik fel.
Én is imádom a Mangafan munkáit! Tényleg érdemes várni a munkáikra, hiszen Minőségileg jobb nem is lehet.
Nem volt az Alexandrában,szóval majd csak hétfőn remélem!
Nem volt az Alexandrában,szóval majd csak hétfőn remélem!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-03-07 21:20:50
(#1509) beküldve: 2009-03-07 10:40:52
(#1508) Hmmm hol lehet az új kötet?
Ma megyek könyvesboltba,lehet ott lesz csak az oldalon nem jelent még meg!
Ma megyek könyvesboltba,lehet ott lesz csak az oldalon nem jelent még meg!
beküldve: 2009-03-06 07:46:46
(#1507) Ma megnézem munka után az Alexandrában hátha van már,szeretném mert úgy terveztem h 3 mangát megveszek(árnybíró 12,bizenghast 5,káosz kapui 2)
beküldve: 2009-03-05 17:51:33
(#1505) ötödike van
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-03-05 07:41:52
(#1504) Ma jelent meg,jujj remélem hamarosan a boltokba is kerül,vagy csak a webboltban lehet majd megvásárolni?