Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-03-22 12:07:22
(#1533) hali én azt kérdezném hogy ugyebár még 5kötet van hára mert 17 kötetes és az még körülbelül mennyi idő? 1év 2ő?
Elvileg jövőhéten lesz a boltokban! Szóval
csak türelem!
csak türelem!
ohh ak fére kell teni már rá! kiváncs vagyok hogy alakul tovább a rendkívűűl izgalmas és fantasztikusan nagyszerűűen jóóó story!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-03-22 11:26:32
(#1531) Köszi az infót, mert már vagy 1 hónapja várok rá remélem most már tényleg kiadják
Elvileg jövőhéten lesz a boltokban! Szóval
csak türelem!
csak türelem!
köszönöm az infót!!! ez a mai nap legjobb híre! boldog boldogság
beküldve: 2009-03-20 11:36:00
(#1529) beküldve: 2009-03-20 10:50:22
(#1528) beküldve: 2009-03-17 21:30:57
(#1527) Hát ma én is a kezembe kaptam, elég gyorsan ki is olvastam.
1. Kérdés: Csak szerintem lett tartalmában kicsit soványkább, mint a többi?
2. Kérdés: Sakuraconra jöhet esetleg a 13. kötet?
1. Kérdés: Csak szerintem lett tartalmában kicsit soványkább, mint a többi?
2. Kérdés: Sakuraconra jöhet esetleg a 13. kötet?
beküldve: 2009-03-17 17:11:02
(#1526) beküldve: 2009-03-17 17:09:52
(#1525) Én ezt nem hiszem el, végre itt van a kezemben...Gyönyörűű nagyon szépen köszönöm
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
nem is az a baj, hanem, hogy nem válszolt. Tehát: ma se jelent mrg (ezt a Csaba bácsi még én sem gondoltam komolyan
NAgyon sok a meló mostanság, nem tudok minden threadet végigolvasni De kijött, láttam, nagyon szép lett
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-03-13 23:37:33
(#1523) MANGAFAN WEBBOLT: kijött az ÁB 12, egyelőre csak a webboltban kapható, a jövő héten már a boltokba is szállítunk. (chat-üzenet)... mégis csak lesz valami jó dolog a jövő hetemben. XD ^^
Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??
Csaba bácsi.... hihi
nem is az a baj, hanem, hogy nem válszolt. Tehát: ma se jelent mrg (ezt a Csaba bácsi még én sem gondoltam komolyan
Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??
Csaba bácsi.... hihi
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-11 18:57:45
(#1520) Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??
beküldve: 2009-03-10 22:31:33
(#1519) Úristen,úristen,úristen,úris ten,úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Elsem hiszem!Ez hihetetlen végre megjelent!Azt hittem már soha nem jelenik meg több! Esküdtem volna rá hogy ha nem én kiutazok japánban hogy megtudja mi lesz a vége.Még szerencse hogy nem kellet! Itt baján már mindenki nagyon nagyon nagyon várja szoval Juhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiij!
Elsem hiszem!Ez hihetetlen végre megjelent!Azt hittem már soha nem jelenik meg több! Esküdtem volna rá hogy ha nem én kiutazok japánban hogy megtudja mi lesz a vége.Még szerencse hogy nem kellet! Itt baján már mindenki nagyon nagyon nagyon várja szoval Juhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiij!
HangyXD