Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-03-22 12:07:22
(#1533) hali én azt kérdezném hogy ugyebár még 5kötet van hára mert 17 kötetes és az még körülbelül mennyi idő? 1év 2ő?
Elvileg jövőhéten lesz a boltokban!
Szóval
csak türelem!

csak türelem!
ohh ak fére kell teni már rá! kiváncs vagyok hogy alakul tovább a rendkívűűl izgalmas és fantasztikusan nagyszerűűen jóóó story!!

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-03-22 11:26:32
(#1531) Köszi az infót, mert már vagy 1 hónapja várok rá
remélem most már tényleg kiadják

Elvileg jövőhéten lesz a boltokban!
Szóval
csak türelem!

csak türelem!

beküldve: 2009-03-20 11:36:00
(#1529) beküldve: 2009-03-20 10:50:22
(#1528) beküldve: 2009-03-17 21:30:57
(#1527) Hát ma én is a kezembe kaptam, elég gyorsan ki is olvastam.
1. Kérdés: Csak szerintem lett tartalmában kicsit soványkább, mint a többi?
2. Kérdés: Sakuraconra jöhet esetleg a 13. kötet?
1. Kérdés: Csak szerintem lett tartalmában kicsit soványkább, mint a többi?
2. Kérdés: Sakuraconra jöhet esetleg a 13. kötet?
beküldve: 2009-03-17 17:11:02
(#1526) beküldve: 2009-03-17 17:09:52
(#1525) Én ezt nem hiszem el, végre itt van a kezemben...Gyönyörűű nagyon szépen köszönöm

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
nem is az a baj, hanem, hogy nem válszolt. Tehát: ma se jelent mrg

NAgyon sok a meló mostanság, nem tudok minden threadet végigolvasni

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-03-13 23:37:33
(#1523) MANGAFAN WEBBOLT: kijött az ÁB 12, egyelőre csak a webboltban kapható, a jövő héten már a boltokba is szállítunk. (chat-üzenet)... mégis csak lesz valami jó dolog a jövő hetemben. XD ^^

Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??

Csaba bácsi.... hihi
nem is az a baj, hanem, hogy nem válszolt. Tehát: ma se jelent mrg

Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??

Csaba bácsi.... hihi
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-11 18:57:45
(#1520) Csaba bácsit mostanában elég gyakran látni a fórumon megkérdezem hátha nekem is válaszol: Amit múlt héten hallottunk az Árnybíró e heti megjelenéséről az jelenthet mondjuk... ő holnapot??

beküldve: 2009-03-10 22:31:33
(#1519) Úristen,úristen,úristen,úris ten,úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Elsem hiszem!Ez hihetetlen végre megjelent!Azt hittem már soha nem jelenik meg több!
Esküdtem volna rá hogy ha nem én kiutazok japánban hogy megtudja mi lesz a vége.Még szerencse hogy nem kellet! Itt baján már mindenki nagyon nagyon nagyon várja szoval Juhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiij!
Elsem hiszem!Ez hihetetlen végre megjelent!Azt hittem már soha nem jelenik meg több!

HangyXD