Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-05-27 20:20:29
(#1593) beküldve: 2009-05-27 19:39:43
(#1592) beküldve: 2009-05-27 17:39:53
(#1591) beküldve: 2009-05-26 18:57:31
(#1590) Én 2006 karácsonyára kaptam meg az első két kötetet anyukámtól, amire abszolút nem számítottam.Az akkori őszi conon láttam, hogy van magyar manga, de nem foglalkoztam vele különösebben. Így ha nem kapom meg, lehet nekem sem lenne most meg 12 kötet. Ezúton is szeretném megköszönni anyukámnak! ^^
beküldve: 2009-05-26 17:47:26
(#1589) Igen csak ha az ember egyszer megveszi azt a négy kötetet akkor akarni fogja a korábbról elmarad nyolcat is. Kicsit későn fedeztem fel így elkéstem azzal, hogy folyamatában vegyem. De ez aranyo volt, egy darabig nem eszem.
Sötétség nélkül nincs fény.
6000 Ft-ért már meg tudod szerezni az elmaradt köteteket. Pár hónapig nem eszel, nyári munkára mész, és már a négyszeresét is lazán ki tudod fizetni.
beküldve: 2009-05-25 19:40:44
(#1587) Hajaj. Én nagyjából a nyolcadik kötetig olvastam el és állatira tetszett. De sajnos az akitől kölcsönkértem csak ezzel a nyolc kötettel rendelkezett a többi nem volt meg neki. Mangára nem hajlandó pénzt kiadni és arra vár, hogy majd valaki megveszi neki. Szerintem azt lesheti. Én meg nem rendelkezem túl nagy tőkéval plusz le is kötöttem magam egy másik manga mellé. Ja és lenne még valaki akitől elkérhetném de az meg ajánlotta csak, de nem adja. Jól meg vagyok lőve, pedig annyira tetszett és nagyon kíváncsi is lennék a folytatásra. De így egy darabig csak álmodik a nyomor.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hány kötetes az Árnybíró?
17 kötet + az Osa-logy (ami egy bónusz kötet, ami rövidebb melléksztorikat tartalmaz)
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Megkaptam végre.:) Hamar kivégeztem,mert nagyon kíváncsi voltam rá.Szerintem egyre szebb a rajzolása, nem? Az első kötethez képest.... XD
Az biztos, hogy nagyon sokat változott a rajzstílus, a szerplők kinézete az első kötethez képest. Ezen kívül a karakterek is sokat fejlődtek. Monszuból az első kötetben nem néztem volnak ki, hogy ő is képes elpirulni(annyira aranyos) és, hogy ilyen kedves mosolya is van. (kifejezetten jól áll neki)
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-05-25 14:32:57
(#1584) beküldve: 2009-05-21 19:16:13
(#1583) Megkaptam végre.:) Hamar kivégeztem,mert nagyon kíváncsi voltam rá.Szerintem egyre szebb a rajzolása, nem? Az első kötethez képest.... XD
beküldve: 2009-05-19 14:28:31
(#1582) Nagyon tetszik ez a kötet! Bár
elég durva részek vannak benne...
Jó volt végre látni a császárt is közelebbről és Munsu szerelmét is.
Jó volt végre látni a császárt is közelebbről és Munsu szerelmét is.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-04-29 16:01:38
(#1581) Mondjuk én még a 12. részt sem olvastam, de már a 13. várom XD Ha minden jól megy, a napokban kapom meg a 12.-et ^^ Nagyon kíváncsi vagyok már a folytatására....
nah én most írok először átolvastam 3x minda 12-őt és érdekelne hogy mi a véleményetek a jó és rossz szimbólumról
majd írjatok
majd írjatok
Nekem az a benyomásom,hogy ez is egyfajta életfelfogás,hogy a jó és a rossz között nincsen lényegi különbség, de ez az emberi világban egyáltalán nem igaz. Mondjuk szerintem Munszu nem a világ törvényeit védi, ahogy elmondta a 10. kötetben hanem az emberi világ által alkotott törvényeket. Mellesleg szerintem egész jópofa a szimbólum.
Nagy vágyam,hogy egyszer fotocellás ajtónyitogató lehessek :P
Szerk: Moderátor 2009-05-28 09:26:18