Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-08-02 07:44:41
(#1608) Japánban most adják ki bunkoban formátumban a köteteket.
Ez egy újrakiadás, új borítókkal és 280-320 oldalas kötetformátummal. Jó lenne, ha újranyomásnál ti is ezt adnátok ki. Eddig 5 kötet jelent meg és valószínű, hogy 10-11 kötet lesz összesen (a megnövelt oldalszám miatt).
Szerk.: Mivel egyszer már kiadtátok, ezért már nincs is (ilyen jellegű) akadálya.
Borítók:
Ez egy újrakiadás, új borítókkal és 280-320 oldalas kötetformátummal. Jó lenne, ha újranyomásnál ti is ezt adnátok ki. Eddig 5 kötet jelent meg és valószínű, hogy 10-11 kötet lesz összesen (a megnövelt oldalszám miatt).
Szerk.: Mivel egyszer már kiadtátok, ezért már nincs is (ilyen jellegű) akadálya.
Borítók:
Szerk: Horsee 2009-08-02 07:59:11
beküldve: 2009-07-27 20:05:13
(#1607) Bocsánat, hogy nem értettem a problémádat, de ott ahol lakom minden könyvesboltban van Árnybíró. Inkább a Naruto olyan, hogy sosincs az a kötet amit az ember keres.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-07-27 11:31:35
(#1606) A jogtulajdonossal kötött szerződésben vállaltunk egy adott mennyiség eladását. Ezt legyártottuk, kiszállítottuk a könyv nagykereskedőknek, azok kiosztották a hálózatukba. Legtöbb helyen elfogyott, így a mi készletünk is. Ettől még lehet elvétve valamely város valamely boltjában találni. A készlet statisztikát látjuk és mindössze 40-60 darab van a boltokban. Azt ellenben nem tudjuk konkrétan hol.
Az újranyomás újabb engedélyt, ártárgyalást jelent. De nem is ez a baj. A lelassult kereslet mellett jól meg kell gondolni, hogy újabb több ezer kötet költségét vállaljuk-e. Megnyugtató, hogy vállaljuk, sőt a most bekapcsolódó Árnybíró olvasóknak meglepit is tartogatunk.
Az újranyomás újabb engedélyt, ártárgyalást jelent. De nem is ez a baj. A lelassult kereslet mellett jól meg kell gondolni, hogy újabb több ezer kötet költségét vállaljuk-e. Megnyugtató, hogy vállaljuk, sőt a most bekapcsolódó Árnybíró olvasóknak meglepit is tartogatunk.
Igazából a nagyobb könyvesboltokban még megvannak azok a kötetek amelyek neked kellenek Igaz, hogy itt az van írva hogy utánnyomás alatt, de ez valószínüleg azt jelenti, hogy a raktárról elfogyott, de sok a megrendelés, ezért utánnyomják Szerintem keress fel egy nagyobb könyvesboltot(én pl. Debrecenben mindegyik kötetet láttam egy boltban) és hátha szerencsével jársz!!!
beküldve: 2009-07-27 03:13:21
(#1604) Talán azért kéne, hogy megtudjam rendelni neten vagy megvegyem boltban. Képzeld ha lenne akkor nem érdeklődnék, hogy az utánnyomás mikorra várható ( mert az van írva hogy utánnyomás alatt ). Valószínüleg olyan nincs utánnyomás alatt ami még kapható.
beküldve: 2009-07-25 22:30:37
(#1603) Ezt nem értem. Miért kéne újra kijönniük? Vagy megrendeled őket neten vagy megveszed boltban. Valahol biztos ogsz kapni. Én pl most vettem meg az elsőt. Ami azért is érdekes mert tízig már elolvastam csak annyira tetszik, hogy mindenáron be akarom szerezni magamnak is mert ugye a kölcsön könyveket vissza kell szolgáltatni.
beküldve: 2009-07-25 18:49:25
(#1602) Nagyon szeretném már elolvasni, de az 1, 4, 5 kötetek még hiányoznak Azok kb mikor jönnek ki újra?
beküldve: 2009-07-21 19:03:04
(#1601) Köszönöm a segítséget, de sikerrel jártam. Találtam egy oldalt ahol az egész fenn van angolul. Végignéztem és nagyon oda lettem meg vissza. Annyit mondhatok, hogy a történet továbbra is kiváló. Szerintem hozni fogja azt amire várunk és számítünk na meg azt is amire nem.
beküldve: 2009-07-20 17:17:18
(#1600) Szerinetm is nagyon klassz. XD
Remélem ebben már Szando is lesz, mert hiányoltam őt az előző kötetből.
Remélem ebben már Szando is lesz, mert hiányoltam őt az előző kötetből.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-20 15:45:24
(#1599) Nekem nagyon bejön a 13.kötet borítója,remélem ha aranyosak a Mangafan-nál akkor a Conra kihozzák! (Reménykedem benne)
17 kötetes....
Eris... nézegetek majd
Eris... nézegetek majd
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Kérdés: Hány kötetes?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-19 19:52:13
(#1596) Help me! Valaki legyen olyan kedves aki ebben jártas, adni nekem egy olyan oldalcímet ahol az egész manga fenn van. Amit én ismerek ott majdnem az egész megvan kivétel az utolsó egy vagy kettő fejezetet és pont az tartalmazza a lényeget. Please!
beküldve: 2009-07-19 13:48:59
(#1595) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-19 11:55:05
(#1594)