Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-10-10 16:56:18
(#1668) MÁr megy a nyomdában
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-09-23 16:04:49
(#1667) Én pont ezért csábultam el. Na meg nem bírtam már ki, hogy nem tudom meg, hogy vajon Munsu le tudja-e győzni Adzsitét ha annak ilyen képességei vannak. Már nagyon érdekelt a bosszú.
Sötétség nélkül nincs fény.
Csak az nem tudja, aki nem akarja tudni. Sejtéseim vannak, de megvárom az utolsó kötetet, így sokkal izgalmasabb. (Bár ha ilyen faszányos ütemben halad a kiadás, lehet, hogy elcsábulok x"D.)
És ha valaki ezt bemeri linkelni az készüljön fel, hogy szarrá oltom...
Nem is kértem, hogy linkeljék Nem ment el az eszem. Csak kérdeztem. Amúgy én is ismerem a végét...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-22 19:33:20
(#1664) Én tudom mi a vége. és tudok olyan linket is ahol az egész fenn van angolul. A plusz kötetet meg szerintem kiadják, elvégre az is az Árnybíróhoz tartozik.
beküldve: 2009-09-22 18:12:55
(#1662) Hm... valaki már olvasta az egész történetet? Mindegyik kötetet?
Szóval van aki tudja mi lesz a vége?
Szóval van aki tudja mi lesz a vége?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-22 18:04:55
(#1661) Remélem kiadják a plusz kötetet is. Én nagyon kiváncsi vagyok rá. Biztos jó.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-09-22 14:25:29
(#1660) Igaz a bangdzsát valóban kihagytam, de a Munsus történet alatt én Hemosut is meg Kjevolhjangot is értettem.
beküldve: 2009-09-22 12:05:47
(#1659) Nem csak hármat, mert van egy történet a Bangdzsáról, meg van történet benne a fiatal Munszuról, Kyewolhyangról, és Hemosuról is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-09-22 12:06:07
beküldve: 2009-09-22 11:18:28
(#1658) 17 kötet. A plusz három történetet tartalmaz. Munsuról, Vonsulról, meg Csunhjangról. Talán képek is vannak benne. Vázlatok vagy lehet az plusz kötet lesz vagy ki sem adják.
beküldve: 2009-09-21 23:24:38
(#1657) 17 kötetes, és tényleg van egy plussz kötet. a "Gaiden", amiben rövidebb történetek vannak főbb szereplőkkel.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-09-21 21:47:05
(#1656) Jön a 13. kötet!:)Már nem kell sokat kiadni,hogy meglegyen a teljes sorozat.Tulajdonképpen hány kötetes?17?Mert valami plussz kötetekről is hallottam, és nem vagyok képben...
beküldve: 2009-09-21 15:06:37
(#1655) Azt hiszem az ilyen megjelenéseket komolyan vehetjük. Végre megjelenik mindkét kedvencem következő kötete.
... és kezdjünk buzgón imádkozni, hogy így is legyen. Lehet, sutyerák genyó vagyok, de engem jelenpillanatban csak az ÁB érdekel.