Legutóbb kommentezett topikok
5. Magyar Képregényfesztivál
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-10-15 09:02:42
(#1670) Jaja! Határozottan fantáziadús. Bár nekem az össze tetszik, meg merem kockáztatni, hogy ez a legjobb.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-10-12 13:06:32
(#1669) beküldve: 2009-10-10 16:56:18
(#1668) MÁr megy a nyomdában

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-09-23 16:04:49
(#1667) Én pont ezért csábultam el. Na meg nem bírtam már ki, hogy nem tudom meg, hogy vajon Munsu le tudja-e győzni Adzsitét ha annak ilyen képességei vannak. Már nagyon érdekelt a bosszú.
Csak az nem tudja, aki nem akarja tudni. Sejtéseim vannak, de megvárom az utolsó kötetet, így sokkal izgalmasabb. (Bár ha ilyen faszányos ütemben halad a kiadás, lehet, hogy elcsábulok x"D.)
És ha valaki ezt bemeri linkelni az készüljön fel, hogy szarrá oltom...
Nem is kértem, hogy linkeljék

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-22 19:33:20
(#1664) Én tudom mi a vége. és tudok olyan linket is ahol az egész fenn van angolul. A plusz kötetet meg szerintem kiadják, elvégre az is az Árnybíróhoz tartozik.
beküldve: 2009-09-22 18:12:55
(#1662) Hm... valaki már olvasta az egész történetet? Mindegyik kötetet?
Szóval van aki tudja mi lesz a vége?
Szóval van aki tudja mi lesz a vége?

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-22 18:04:55
(#1661) Remélem kiadják a plusz kötetet is. Én nagyon kiváncsi vagyok rá. Biztos jó.

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2009-09-22 14:25:29
(#1660) Igaz a bangdzsát valóban kihagytam, de a Munsus történet alatt én Hemosut is meg Kjevolhjangot is értettem.
beküldve: 2009-09-22 12:05:47
(#1659) Nem csak hármat, mert van egy történet a Bangdzsáról, meg van történet benne a fiatal Munszuról, Kyewolhyangról, és Hemosuról is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-09-22 12:06:07
beküldve: 2009-09-22 11:18:28
(#1658) 17 kötet. A plusz három történetet tartalmaz. Munsuról, Vonsulról, meg Csunhjangról. Talán képek is vannak benne. Vázlatok vagy lehet az plusz kötet lesz vagy ki sem adják.
beküldve: 2009-09-21 23:24:38
(#1657) 17 kötetes, és tényleg van egy plussz kötet. a "Gaiden", amiben rövidebb történetek vannak főbb szereplőkkel.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-09-21 21:47:05
(#1656) Jön a 13. kötet!:)Már nem kell sokat kiadni,hogy meglegyen a teljes sorozat.Tulajdonképpen hány kötetes?17?Mert valami plussz kötetekről is hallottam, és nem vagyok képben...