Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-01-07 09:12:24
(#1698) Hmm. Támogatom a szörnyű halállal kapcsolatos terveket. Éljen a szörnyű halál. Javasolnám a karóba húzást mint finom falatot. Mondjuk néha Munsu és Adzsite véleménye olyannyira egyezik, hogy nem tudom eldönteni, hogy ki volt az értelmi szerző. Például a hó hiába keveredik sárral mindig fehér marad, meg ez ami most történt nem fog újra megismétlődni. Adzsite szájából ezek mindig olyan kétrételműen hangzanak.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-01-04 18:16:03
(#1697) Adzsitének valami szörnyű kínokkal teli halált kéne halnia. (Phű, már csak három kötet..)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-01-02 17:29:30
(#1696) Az utolsó részeket egyben olvastam el, így az ellenszenvem Adzsite iránt minden kötettel egyre csak fokozódott. Az még hagyján, hogy kis nyomi létére még ő papolt a szépségről, de
amikor megette Hemoszut, akkor végképp megutáltam. A császár volt a legjobb fej, erre ő csak úgy elfogyasztja és a helyére lép. Ezek után már alig várom, hogy valaki brutálisan megölje.
beküldve: 2010-01-02 17:02:47
(#1695) Karácsonyra kaptam a 14.-et. Annyira örültem neki, hogy azzal aludtam.
Én az elején úgy voltam vele, hogy Adzsite nem annyira vészes figura. De most... Egyszerűen gyűlölöm!
Viszont volt egy olyan rész, ami nagyon tetszett:
Én az elején úgy voltam vele, hogy Adzsite nem annyira vészes figura. De most... Egyszerűen gyűlölöm!
Mikor azt mondta, Munsuék a kedvenc játékszerei, komolyan mondom, majdnem falnak szaladtam.
Viszont volt egy olyan rész, ami nagyon tetszett:
A 14. rész végén Adzsite ugyanazt mondja, amit Munsu az elsőben.
beküldve: 2009-12-06 21:41:13
(#1694) Hát igen, lehet lányt sajnálni, mert Adzsite mindkettőjüket jól kihasználta. Mármint őt is meg Munsut is. De mondjuk én Hemosut sem irigylem. Eddig Adzsite csak unszimpatikus volt, mert nem ismertük a múltat ezért az is elképzelhető volt, hogy Munsu téved. de most már ott tartok, hogy szívesen vállalkoznék a kizsigerelésére.
beküldve: 2009-12-06 15:54:51
(#1693) Ez hihetetlenül klasz volt! A 14. kötet hihetetlenül jó és egy kicsit zavaros volt de nem baj egyszerüen imádni való bár sajnálom kjevolhjangot ő az egyik kedvenc szereplőm de már eleve tudtam hogy megfog purcanni ugyhogy nem volt gáz. Igazából a végkifejletre vagyok nagyon kiváncsi mert itt már jól összekuszálták a szállakat de szerintem szando biztosan visszatér Munszuhoz és talán a bangja is meggyógyul. Talán... Na sebaj ennyi XD
HangyXD
beküldve: 2009-12-05 19:35:32
(#1692) beküldve: 2009-12-05 10:48:54
(#1691) A 14. kötet még csak a webboltban elérhető?
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-11-26 17:04:11
(#1690) Geg, én azt sem tudtam, hogy megjelent O.O *gyors megrendeli ő is*
Ejnye, Szandonak meg mikor volt mellműtéte? Nem emlékszem, hogy az előző kötetekben ekkora lökhárítója lett volna a leányzónak.
Ejnye, Szandonak meg mikor volt mellműtéte? Nem emlékszem, hogy az előző kötetekben ekkora lökhárítója lett volna a leányzónak.
beküldve: 2009-11-26 11:26:13
(#1688) beküldve: 2009-11-26 09:19:32
(#1687) beküldve: 2009-11-22 11:31:27
(#1686) Jézus, nemsokára jön a 14. kötet, nekem meg még a 13. sincs meg >.< Remélem ugyanilyen ütemben folytatódik a kiadás,mert akkor hamarosan kezünkben lehet az összes kötet.17 rész?Vagy nem is tudom pontosan mennyi...
beküldve: 2009-11-01 17:10:41
(#1685) Ezek számomra érthetőek! Ami kérdés még!
A probléma az, hogy az a Gallimard nevű tiszt mi volt tulajdonképpen és azok után, hogy a nem emberi énje el lett távolítva, hogy lehetett ugyanolyan erős mint volt ha nem erősebb. Plusz Asdzsite is érdekes démon lehet ha várt egészen addig Hemoszu megszálásával amíg Munszu el nem utazott. Micsoda bájos egy démon! És nem utolsó sorban olyan, hogy szívesen kizsigerelném!
Hát tényleg nem de szerintem:
végül is nem láthatjuk Adzsite mi is valójában. Munszu álmaiban látjuk hogy gyermekkorukban Hemonszu a barlangban kiszabadít egy lepecsételt démont és utána érdekes mód senkiből császár lesz. Adzstie magát itt úgy jellemzi mint egy ember feletti lény emberi testben. Így elég sok mindenre képes lehet, minél inkább erősödik a benne lévő valami. Pl illúziók, halottak feltámasztása, vagy a hozzá hasonlóak magába olvasztása (persze itt nem sem az emberi oldalt olvasztotta magába szerintem ezért maradt ami az emberi porhüvely nem változott). És tényleg a teste sebezhető, emberi csak épp el is kell érni mielőtt egyetlen pillantással darabokra tép. Mit a legtöbb ilyen sorozatban itt ő az abszolút gonosz akinek az a terve hogy romlásba dönti a világot, káoszt teremt a rendbe, tagadja a társadalmi szabályokat, erkölcsöt, jót és rosszat ami a mi gondolkozásunk alapja
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:18:31