Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Helyes,helyes.
Én meg túlóráztam már megint annyit,hogy pár kötettel meglepem majd magam,legyen már vmi értelme az egésznek.Lehet beruházok Árnybíró kötetre is.
Én meg túlóráztam már megint annyit,hogy pár kötettel meglepem majd magam,legyen már vmi értelme az egésznek.Lehet beruházok Árnybíró kötetre is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-16 08:29:41
(#1757) Ezzel fogom jutalmazni magam a vizsgaidőszak kínjaiért.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-15 13:45:06
(#1756) beküldve: 2010-05-14 22:22:33
(#1755) Na már egyre izgalmasabbakat olvasok az Árnybíró-ról, érdekes lehet, egyszer már el kéne kezdeni.
Azt még megkérdezhetném, hogy neten hol lehet elolvasni? Előre is köszönöm.
Azt még megkérdezhetném, hogy neten hol lehet elolvasni? Előre is köszönöm.
,,Hitler fején ugrálok!"
Ajjaj...ez tényleg nem hangzik valami bíztatóan. De ne mondd el légyszi. ;)
Nyugi nem lövöm le a végét. Izguljatok csak.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-05-14 20:17:45
(#1752) És mikor lesz megrendezve a 16. képregénybörze?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
El ne mondd!
Remélem azért, hogy Adzsite hatalmas kínok közt, dicstelenül megdöglik.
Remélem azért, hogy Adzsite hatalmas kínok közt, dicstelenül megdöglik.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-14 17:18:39
(#1749) jááááj XD el sem hiszem . A borító egyszerűen gyönyörű. Annyira várom, már csak a pénzt kéne valahonnan összekaparni rá.
Én már olvastam a végét, azt hiszem az érzéseitek elég vegyesek lesznek.
Én már olvastam a végét, azt hiszem az érzéseitek elég vegyesek lesznek.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Hasonlóan érzek. Szeretném, ha az a **** Adzsite végre megdöglene, de Munszu szerencsétlenkedését nézném még jó sok fejezeten keresztül.
Az Árnybíróból kb. mindenkit lehetne vinni a bokorba.XD (Kivételt képez Adzsite... Meg a bangdzsa )
És a császárt is szívesen látnám viszont
Az Árnybíróból kb. mindenkit lehetne vinni a bokorba.XD (Kivételt képez Adzsite... Meg a bangdzsa )
Egészen rákapcsoltak most a végén, ennek örülök is meg nem is ^^"
Fiszi: jáj, én úgy félek, hogy
Fiszi: jáj, én úgy félek, hogy
valamelyik jó pasi megmurdál itt nekem a végére, mert van olyan elvetemült a mangaka *remeg a szája széle* Bár Munszut még holtan is vinném a bokorba, de ez részlet kérdés x]
De remélem, hogy nem bántsa, bár ha tényleg a Berserk inspirálta...
beküldve: 2010-05-14 11:55:35
(#1746) ahhh tök jo és utánna már csak 1 kötet:)
(csak azt sajnálom kicsit h nem a death Note-ot adják ki)
de ennek is örülök:)
(csak azt sajnálom kicsit h nem a death Note-ot adják ki)
de ennek is örülök:)
beküldve: 2010-05-14 11:30:53
(#1745) Ez az! Nem kell neten elolvasni! Csak majd ha ezt a részt kiolvastam....omg úgy drukkolok, hogy ne legyen elcseszve a vége...annyira jó ez a sztori, nagy kár lenne érte!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-14 11:11:52
(#1744) Annyira jó ez a nap!! A borító meg vmi gyönyörűséges, kell kell kell!! És ím ez lesz a MangaFan 60. kiadott mangája. (Ha jól számoltam.)