Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró

Tulajdonképpen nincs különbség, csak a borító. Ez volt a kiadó első mangája, és csináltak egy ilyen borítót is az eredeti japán mellett, hogy több vevőt csaljanak magukhoz. Merthogy valami olyasmi volt, hogy a lenge Szando miatt lehetséges, hogy a szülők nem veszik meg a gyereknek. Vagy valami ilyesmi volt, rég volt már. (Esetleges téves információért bocsi, erre emlékszem.) Amúgy semmitől sem különbözik, ugyanaz van benne. :)
beküldve: 2010-06-18 18:52:46
(#1816) Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy e között a kiadás között ([Link]) és a webbolti között mi a különbség?
Szeretném megkérdezni, hogy e között a kiadás között ([Link]) és a webbolti között mi a különbség?
beküldve: 2010-06-16 12:51:35
(#1815) Áááááááörgh!
Akkor már csak egy kötet. A fenti a kötet végigolvasása után keletkezett, amikor remeg a kezem a folytatásért.
Akkor már csak egy kötet. A fenti a kötet végigolvasása után keletkezett, amikor remeg a kezem a folytatásért.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:39:40
beküldve: 2010-06-09 20:27:32
(#1813) Hali!
én csak azt szeretném kérdezni, hogy a 3-at fizetsz , 4-et vihetsz akció a webboltra is vonatkozik? (bocsi hogyha rossz helyen kérdezek....
)
én csak azt szeretném kérdezni, hogy a 3-at fizetsz , 4-et vihetsz akció a webboltra is vonatkozik? (bocsi hogyha rossz helyen kérdezek....

hidd el pazar lesz csak...szomorú
bár nálam már a 4. kötet már szomorú volt mert Vonszul-Rang meghalt

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:39:17
beküldve: 2010-06-07 19:54:04
(#1811) Köszi szépen a választ:) Ezek szerint jól tippeltem:)
Hát, igen, aki már másodjára is császár lesz, az már tud valamit az már biztos
Nagyon kíváncsi vagyok már a végére...Remélem nem lesz elrontva
A készítők eddig mindig megleptek minket valamivel meg nagyon jól építették fel a történetet, szóval remélem, hogy ez az utolsó kötetben is visszaköszön majd...
Hát, igen, aki már másodjára is császár lesz, az már tud valamit az már biztos

Nagyon kíváncsi vagyok már a végére...Remélem nem lesz elrontva

Bocsika, remélem nem zavarom meg az aktuális témát, de ahogy láttam, már páran olvasták a 17. kötetet és tudják, hogy mi lesz a vége...
Bár én sajna nem tudom, hogy hogy fog végződni ( most már csak egy kötet, csak kivárom
) azért volt időm arra, hogy elgondolkodjak Adzsite erején...
Szal szerintem ebben áll a hatalma... Igazság szerint nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy igazan van-e, ha nem én kérek elnézést

Bár én sajna nem tudom, hogy hogy fog végződni ( most már csak egy kötet, csak kivárom

Szerintem nem olyan erős, mint amilyennek beállítja magát... A hatalma annyiban rejlik, hogy belelát az emberi lelkekbe és ezt használja ki...Úgymond pszichológiai támadást indít ellenük. A másik hatalma- "Pusztulj" szóval kiírtja az embereket-szerin"csak" hapki technika magas fokon, amit úgy ad elő mintha isteni hatalommal rendelkezne...Ez magarázná azt is, hogy annó miért nem hatott Munsura( Mivel annó Hong Gildongra sem hatott a hapki az erős akarata miatt)
Szal szerintem Adzsite ezt a két dolgot használja ki, de rendesen, főleg a pszichológiát-ezzel akarja megtőrni musu akaratát, ami ahogy látható volt, elég jól megy neki...(és ha az erős akaratának vége, akkor hatna rá a Hapki...stb)
Szal szerintem Adzsite ezt a két dolgot használja ki, de rendesen, főleg a pszichológiát-ezzel akarja megtőrni musu akaratát, ami ahogy látható volt, elég jól megy neki...(és ha az erős akaratának vége, akkor hatna rá a Hapki...stb)
Szal szerintem ebben áll a hatalma... Igazság szerint nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy igazan van-e, ha nem én kérek elnézést

van benne valami....de hidd el Adzsite nem egy 16 éves kisfiú és sokat megélt és tapasztalt

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-06-07 14:16:10
(#1809) Elnézve az eddigi hozzászólásokat én még igen le vagyok maradva mert én még csak most vettem meg és olvastam el az 5. kötetet. Nagyon bejön a manga mikor anno kijött az első kötet egyből meg is vettem így volt a 2-nél is csak aztán ahogy bővült a piac és nőtt a választék többfelé kellett osztanom a zsebpénzem (+ én még képregényrajongó is vagyok ami egymagában sem olcsó hobbi) De most igyekszem behozni a lemaradást. Nagyon zsír kis story-ja van és kedvelem a főszereplőt na meg persze Szandót
És olybá tűnik hogy Magyarország első hosszabbacska mangája eljut lassan a végére amit a többi hosszabb (10-nél több kötetes: Rurouni Kenshin, Angyalook Menedéke stb.) manga még közel sem mondhat el magáról. Egyszóval az utolsó kötetetig számomra van még pár kötet de én tuti beszerzem mind mert megéri.

A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Nem derül ki, vagy legalábbis számomra nem. De alaposabban belegondolva, igazad lehet. Sőt, tök okos meglátás, valószínűleg így is van.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-07 11:31:48
(#1807) Bocsika, remélem nem zavarom meg az aktuális témát, de ahogy láttam, már páran olvasták a 17. kötetet és tudják, hogy mi lesz a vége...
) azért volt időm arra, hogy elgondolkodjak Adzsite erején...

Szerintem nem olyan erős, mint amilyennek beállítja magát... A hatalma annyiban rejlik, hogy belelát az emberi lelkekbe és ezt használja ki...Úgymond pszichológiai támadást indít ellenük. A másik hatalma- "Pusztulj" szóval kiírtja az embereket-szerin"csak" hapki technika magas fokon, amit úgy ad elő mintha isteni hatalommal rendelkezne...Ez magarázná azt is, hogy annó miért nem hatott Munsura( Mivel annó Hong Gildongra sem hatott a hapki az erős akarata miatt)

Hát jah, csúnyán elbánt vele az író is meg a rajzoló is.
Meg tudná valaki magyarázni amúgy, miért vannak oda olyan sokan Vonszulért?

mert ö a világ leghelyesebb pasija én 3 éve szerelmes vagyok belé

Rosetta-ch@n
Hát jah, csúnyán elbánt vele az író is meg a rajzoló is.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-04 14:46:20
beküldve: 2010-06-02 17:04:22
(#1804) megvan az árnybíróóóóó szupi
imádom!!bár Vonszul-Rang
én picit kíméletesebb lettem volna

Rosetta-ch@n