Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-05-29 21:20:18
(#1877) köszi a választ igazad lehet amúgy már végigolvastam mind a 18 kötetet és fantasztikus volt :) Az eddig olvasott mangáim közül ez lett a kedvenc :)
Én is most tartok a 4. kötetnél és szerintem tudom a kérdéseidre a választ.
Először is,
Másodszor meg, a fantomsereg meg szerintem szimplán a történet miatt nem bír a démonokkal, hogy Munszu ne legyen "túl erős", vagy másik lehetőség: amikor még állt a birodalom, akkor mit csináltak az árnybírók? Hát bíráskodtak a helytartók felett. Lehet, hogy a birodalom vezetői úgy gondolták, hogy a helytartókkal szemben csak nem kell "démoni ellenerő"
Először is,
a női árnybíró (a madám) kalapja is elfért "valahogy"
a szoknyája alatt, ők is nagyot néztek,
szerintem erre nem kell több magyarázata szoknyája alatt, ők is nagyot néztek,
Másodszor meg, a fantomsereg meg szerintem szimplán a történet miatt nem bír a démonokkal, hogy Munszu ne legyen "túl erős", vagy másik lehetőség: amikor még állt a birodalom, akkor mit csináltak az árnybírók? Hát bíráskodtak a helytartók felett. Lehet, hogy a birodalom vezetői úgy gondolták, hogy a helytartókkal szemben csak nem kell "démoni ellenerő"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:36:04
beküldve: 2012-03-21 18:01:19
(#1875) Sziasztok
Nemrég kezdtem el és most járok a 4. kötetnél.Szerintem nagyon király történet.Viszont lehet hogy ostoba vagyok de 2 dolgot nem értek.Ugyhogy az okosabbak válaszolnának?
Az első hogy Szandonak az a "démonkarja" mikor épp nincs a kezén akkor hol van?Csak nem fér be az alá a köpeny alá vagy nem tudom... :)
A másik,hogy Munszunak a fantomserege miért hatástalan a démonokra?A fantomok nem tudnak hozzáérni a démonokhoz vagy mi?
A válaszokat elöre is köszönöm.
Nemrég kezdtem el és most járok a 4. kötetnél.Szerintem nagyon király történet.Viszont lehet hogy ostoba vagyok de 2 dolgot nem értek.Ugyhogy az okosabbak válaszolnának?
Az első hogy Szandonak az a "démonkarja" mikor épp nincs a kezén akkor hol van?Csak nem fér be az alá a köpeny alá vagy nem tudom... :)
A másik,hogy Munszunak a fantomserege miért hatástalan a démonokra?A fantomok nem tudnak hozzáérni a démonokhoz vagy mi?
A válaszokat elöre is köszönöm.
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:36:20
beküldve: 2012-02-16 14:06:50
(#1873) Tekintve, hogy a Mangafan a kiadó, ez talán annyira nem meglepő. Talán máshonnan elfogyott és nem rendeltek újabb szállítmányokat.
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:36:42
beküldve: 2012-02-05 19:58:52
(#1871) A 17. kötetet miért csak erről az oldalról lehet rendelni? Eltűnt minden más webboldból
A díszdobozzal, újabb megjelenésekkel kapcsolatban jelzem, hogy ebben a megváltozott gazdasági helyzetben a túlélés a cél.
MangaFan.hu >> Kérdések a Mangafanhoz
(#1042) MangaFan Webbolt / beküldve: 2011-12-21 09:38:15
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
beküldve: 2012-01-19 01:29:23
(#1869) Sziasztok!
Valamikor volt szó róla, hogy lesz az árnybírókhoz gyűjtő mappa. Ez a projekt tervben van még? Csak mert már vagy egy éve emlegették. Jó lenne tudni, én tuti vevő lennék rá.
Valamikor volt szó róla, hogy lesz az árnybírókhoz gyűjtő mappa. Ez a projekt tervben van még? Csak mert már vagy egy éve emlegették. Jó lenne tudni, én tuti vevő lennék rá.
Idővel biztosan bővítik majd, szerintem azért a régebbi számokra vonatkozik, mert azokat már elég régen adták ki. Logikus, hogy nem az újabb köteteket adják olcsóbban, hanem a régieket. Vagy esetleg érdeklődj a kiadónál, hogy mennyit kell várnod még :)
5 éve karácsonyra kaptam meg az első részt. Tegnap a karácsonyfa alatt pedig ott volt a legutolsó kötet, a Gaiden....:)
5 éve karácsonyra kaptam meg az első részt. Tegnap a karácsonyfa alatt pedig ott volt a legutolsó kötet, a Gaiden....:)
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:37:14
beküldve: 2011-06-27 20:18:59
(#1867) Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a felzárkózási akció miért csak a 15. kötetig érvényes? Éppen csak egy köteten múlik. Ugye idővel bővítik majd?
beküldve: 2011-06-26 10:24:25
(#1866) nekem ez volt az első mangám amit olvastam, és nagyon tetszett. A vége tényleg egy kicsit elszomorított, de jól lett vége szerintem . Ez örökre kedvenc manga marad. És a Gaiden kötet is nagyon tetszett. Azt is nagyon érdemes elolvasni.
beküldve: 2011-06-25 23:17:42
(#1865) egy kicsi szomorú voltam, hogy így lett vége, de összességében ez egy hiper szuper Manga a maga nevében, szóval örültem, hogy elolvastam, mert nagyon szórakoztató volt és a történet kidolgozása, nagyszerű. Gratulálok a Manga szerzőnek
Am láttátok már az első kötetből készült animét?Ha nem akkor írjátok be youtube-on hogy Shin Angyo Onshi part 1 és kidobja.Nagyon jól lett megcsinálva.
Szerintem is egész jó ^^
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:38:28