Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2011-03-16 21:53:21
(#1862) Hmm, a movie tényleg jó
( jöhetne egy rendes anime sorozat is belőle )
Itt egy jó kis AMV a mangából :
( jöhetne egy rendes anime sorozat is belőle )
Itt egy jó kis AMV a mangából :
beküldve: 2011-03-11 16:38:03
(#1861) Fuuu ez az Árnybíró movie nagyon nagyon jóóóó
Nagyon tetszik!!!!
Nagyon tetszik!!!!
"Dattebayo"
Am láttátok már az első kötetből készült animét?
Én megnéztem és nagyon bejött egyszerűen tetszik:)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:39:31
beküldve: 2010-12-23 21:50:27
(#1859) Nekem kell a 18 bónusz kötet is és teljes lesz az Árnybíró gyűjteményem... áááá dejó lesz *_*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-12-13 22:36:31
(#1858) Alig várom hogy elolvassam a 17-est is eddig 1-et sem vettem meg de egy haverom mindig veszi az újakat és tőle van meg.A 16. kötet vége eszméletlen jó volt.Am láttátok már az első kötetből készült animét?Ha nem akkor írjátok be youtube-on hogy Shin Angyo Onshi part 1 és kidobja.Nagyon jól lett megcsinálva.Mindenkinek ajánlom!!!
beküldve: 2010-12-07 15:23:06
(#1857) Bocsánat
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Szerk: Yukimushi 2010-12-07 15:51:59
Semmi doujin... Csak a szerzők munkái vannak benne.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Moderátor 2012-10-19 01:39:53
beküldve: 2010-12-06 20:28:50
(#1855) Vannak benne az eredeti rajzoló/író által kreált történetek is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Igen, a 17. a befejező kötet. A Gaiden egy ugymond ráadás kötet amiben doujinshik vannak a mellékszereplőkről ( ha jól tudom).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:33:46
beküldve: 2010-12-04 13:40:16
(#1853) Én nem veszem az árnybíró mangát de tervezem és arra lennék kíváncsi , hogy most vége a sorozatnak a 17. kötettel ?
Csak azért gondolom , hogy vége van mert animekarácsonyra nem a 18. kötet jelenik meg hanem a Gaiden.
Csak azért gondolom , hogy vége van mert animekarácsonyra nem a 18. kötet jelenik meg hanem a Gaiden.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-10-31 15:48:50
(#1852) Jó látni , hogy az utolsó kötet milyen jól fogy (alexandra lista alapján) Karácsonyra kijön a Gaiden és teljes lesz a sorozat ami azért szerintem nem semmi. Fura visszanézni még a kezdetekre (nem mellesleg Hellsingnek is vége lesz DN és CC pedig közelít a végéhez)
Amúgy az alexandra toplistái a hetente eladott (bolti vagy csak csak netes) vagy összeségében nézi az eladásokat? (bárcsak a pontos darabszámot is lehetne tudni)
Amúgy az alexandra toplistái a hetente eladott (bolti vagy csak csak netes) vagy összeségében nézi az eladásokat? (bárcsak a pontos darabszámot is lehetne tudni)
beküldve: 2010-10-28 15:52:26
(#1851) Az utolsó fejezet királyság volt!
A fordítás is nagyon jó lett, hála a Mangafan-nak.
Közel ez a legjobb és legérettebb manga a Monster után.
Csak remélni tudom, hogy a Mangafan megcsinálja a Gainden-t is (mert az is nagyon jó)...
A fordítás is nagyon jó lett, hála a Mangafan-nak.
Közel ez a legjobb és legérettebb manga a Monster után.
Csak remélni tudom, hogy a Mangafan megcsinálja a Gainden-t is (mert az is nagyon jó)...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-10-23 20:13:31
(#1850) Mindenkinek ajánlom,mert ritka jó manga.
Ehhez van egy story-m. Barátnőm az nem szerette az Árnybírót,de aztán kapót egy kötet kint a mondo conon,és elolvasta. Ekkor eldöntötte hogy megveszi a maradék 16.kötetet is.
Ehhez van egy story-m. Barátnőm az nem szerette az Árnybírót,de aztán kapót egy kötet kint a mondo conon,és elolvasta. Ekkor eldöntötte hogy megveszi a maradék 16.kötetet is.
Szerintem Munszu számára feloldozás volt a halál,mert már túl sokat szenvedett,igazságtalanul.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2010-10-23 20:14:52
Igen kiadják, az egyik topicban írták
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:55:48