Legutóbb kommentezett topikok
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-10-23 20:13:31
(#1850) Mindenkinek ajánlom,mert ritka jó manga.
Ehhez van egy story-m. Barátnőm az nem szerette az Árnybírót,de aztán kapót egy kötet kint a mondo conon,és elolvasta. Ekkor eldöntötte hogy megveszi a maradék 16.kötetet is.
Ehhez van egy story-m. Barátnőm az nem szerette az Árnybírót,de aztán kapót egy kötet kint a mondo conon,és elolvasta. Ekkor eldöntötte hogy megveszi a maradék 16.kötetet is.

Szerintem Munszu számára feloldozás volt a halál,mert már túl sokat szenvedett,igazságtalanul.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2010-10-23 20:14:52
Igen kiadják, az egyik topicban írták

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:55:48
beküldve: 2010-10-23 17:50:59
(#1848) Szerintetek kijön anime karácsonyra a Gaiden? A 17. könyv végén az van írva, hogy "Keresd a könyvesboltokban és a webboltban"
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-10-19 22:24:31
(#1847) Elolvastam. Részben számítottam valami ilyesmire, de azért, de azért...
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-16 16:03:35
(#1846) Olvasnám, de Békéscsabán nem lehet kapni, Békésen meg még könyvesbolt sincs :(

"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Én is sírtam a végén. Kicsit.
De amúgy nekem pont azért tetszik annyira, mert nem teljesen happy end.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:34:40
beküldve: 2010-10-14 22:05:49
(#1844) Elolvastam.Hát...én a végére megkönnyeztem:)Nem tudom miért.^^ Olvassa el mindenki.Csak ennyit tudok mondani (:
Amennyire rémlenek Csaba akkori szavai, amikor erről szó volt, a válasz határozottan "de igen".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem hamarosan jön a díszdoboz. Azért nem kezdtem bele a mangába, hogy emgvárjam, amíg kiadják a díszdobozos egybegyűjtött változatot x)
Csak lehet majd külön kapni, nem? o.o
Vasárnap megrendeltem 16.és 17. kötetet, szóval a héten még elolvasom:) Amúgy szerintem az extra kötet Animekarácsonyra kijön:) (legalábbis nagyon remélem).Utána pedig jöhet a díszdoboz!:P
Jaja a extra kötet,nekem már mind megvan és kezem lábam leteszem a Mangafan előtt,ha nem adják ki nem is ismertem volna meg

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-10-12 14:37:59
(#1840) Remélem hamarosan jön a díszdoboz. Azért nem kezdtem bele a mangába, hogy emgvárjam, amíg kiadják a díszdobozos egybegyűjtött változatot x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-12 14:00:06
(#1839) Vasárnap megrendeltem 16.és 17. kötetet, szóval a héten még elolvasom:) Amúgy szerintem az extra kötet Animekarácsonyra kijön:) (legalábbis nagyon remélem).Utána pedig jöhet a díszdoboz!:P
beküldve: 2010-10-07 15:59:56
(#1838) Nagyon jól sikerül... alig várom az extra kötetet mert elvileg olyan is lesz xD
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
Szerintem kifejezetten jól sikerült a manga befejezése. A szálakat lezárták, az események hátterére fény derült, és egészen a végjátékig tartogattak az alkotók csavarokat.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-05 21:18:38
(#1836) Egyszerre vagyok boldog és szomorú, de már alig várom, hogy a kezemben legyen...!!!

Janesz