Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-10-23 17:50:59
(#1848) Szerintetek kijön anime karácsonyra a Gaiden? A 17. könyv végén az van írva, hogy "Keresd a könyvesboltokban és a webboltban"
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-10-19 22:24:31
(#1847) Elolvastam. Részben számítottam valami ilyesmire, de azért, de azért...
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-16 16:03:35
(#1846) Olvasnám, de Békéscsabán nem lehet kapni, Békésen meg még könyvesbolt sincs :(
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Én is sírtam a végén. Kicsit. De amúgy nekem pont azért tetszik annyira, mert nem teljesen happy end.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:34:40
beküldve: 2010-10-14 22:05:49
(#1844) Elolvastam.Hát...én a végére megkönnyeztem:)Nem tudom miért.^^ Olvassa el mindenki.Csak ennyit tudok mondani (:
Amennyire rémlenek Csaba akkori szavai, amikor erről szó volt, a válasz határozottan "de igen".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem hamarosan jön a díszdoboz. Azért nem kezdtem bele a mangába, hogy emgvárjam, amíg kiadják a díszdobozos egybegyűjtött változatot x)
Csak lehet majd külön kapni, nem? o.o
Vasárnap megrendeltem 16.és 17. kötetet, szóval a héten még elolvasom:) Amúgy szerintem az extra kötet Animekarácsonyra kijön:) (legalábbis nagyon remélem).Utána pedig jöhet a díszdoboz!:P
Jaja a extra kötet,nekem már mind megvan és kezem lábam leteszem a Mangafan előtt,ha nem adják ki nem is ismertem volna meg !!ÁrnyBíró 4ever
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-10-12 14:37:59
(#1840) Remélem hamarosan jön a díszdoboz. Azért nem kezdtem bele a mangába, hogy emgvárjam, amíg kiadják a díszdobozos egybegyűjtött változatot x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-12 14:00:06
(#1839) Vasárnap megrendeltem 16.és 17. kötetet, szóval a héten még elolvasom:) Amúgy szerintem az extra kötet Animekarácsonyra kijön:) (legalábbis nagyon remélem).Utána pedig jöhet a díszdoboz!:P
beküldve: 2010-10-07 15:59:56
(#1838) Nagyon jól sikerül... alig várom az extra kötetet mert elvileg olyan is lesz xD
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
Szerintem kifejezetten jól sikerült a manga befejezése. A szálakat lezárták, az események hátterére fény derült, és egészen a végjátékig tartogattak az alkotók csavarokat.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-05 21:18:38
(#1836) Egyszerre vagyok boldog és szomorú, de már alig várom, hogy a kezemben legyen...!!!
Janesz
beküldve: 2010-10-05 17:38:35
(#1835) Tényleg ott van az Árnybíró 17. köteténél a felirat, hogy "frissen a nyomdából" vagy csak a szemem káprázik? Remélem nálunk is lesz nemsokára a boltokban.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-10-02 09:30:09
(#1834) Akinek sikerül ma megvenni az írja le a véleményét Én sajnos majd csak a boltból tudom majd beszerezni.