• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>
beküldve: 2010-06-02 13:39:08
(#1803)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Szerintem van rá esély, tekintve, hogy régen, az egyik mondo-ban volt az egyik fejezetéből részlet. Ezért elképzelhetőnek tartom, hogy az egészet kiadják majd magyarul.
Amúgy az a Gaiden kötet. Több kisebb történetet tartalmaz az eredeti történet szereplőinek múltjáról.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-06-02 11:13:56
(#1802)
Ayumibaba
Ayumibaba
[ Rászokóban ]
Szerintem én egy ideig még nem veszem meg az Árnybírót,de nagyon kíváncsi vagyok már rá...Csak mostanában eléggé le vagyok égve,így szerintem megvárom,míg összegyűjtök négy mangát, hogy kihasználjam az akciót(Árnybíró 16-17,CC 4-5) Baromira érdekel a vége.Szerintetek van rá esély,hogy azt a speciláis izét is kiadják még?Ha jól tudom,van valami bónusz kötet vagy mi...

beküldve: 2010-06-02 10:10:27
(#1801) Válasz Yaven (#1799) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Sokáig én is így voltam vele, mivel nem rajongok a harcolós mangákért (főleg amikben félmeztelen nők kardoznak

Pedig az jól szokott kinézni.
És Szandó ruhatára Adzsiténél előnyére változott. Még mindig szinte ugyanannyi látszik belőle, de a szíjak jobban helyezkednek el.
Egyedül a szopósszájú, ám férfias nőket nem szeressük.

és durva képű fickók

Az meg főleg nyammm.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-01 16:54:53
(#1800) Válasz Yaven (#1799) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Majd utánanézek, megpróbálom valakitől kölcsönkérni az első pár kötetet, vagy valami... Mondjuk kívülálló szívesen maradnék, ROFL.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-01 16:55:06
beküldve: 2010-06-01 16:43:07
(#1799) Válasz Háté (#1798) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sokáig én is így voltam vele, mivel nem rajongok a harcolós mangákért (főleg amikben félmeztelen nők kardoznak és durva képű fickók robbantgatnak ). De aztán elolvastam az 1. kötetet és rájöttem, hogy ennek értelme is van, nem csak úgy random öldökölnek. Na meg a poénok nagyon ütnek. Személyes kedvencem a bangdzsa vs szarvas harc az 5. kötetben. XD
Szóval sztem érdemes elkezdened olvasni. Persze ha továbbra is szeretnél kívülálló lenni...

Szerk: Yaven 2010-06-01 16:47:19
beküldve: 2010-06-01 16:35:16
(#1798) Válasz Yaven (#1797) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

ROFL, tényleg. De aranyos.

Egy jóbarátom veszi folyamatosan, az ő válla felett pillantottam bele pár kötetbe, szóval kb. semennyit... Lehet, hogyha elkezdeném olvasni, akkor tetszene, de nincs keret arra, hogy belekezdjek.

Meg akkor megtörném annak a varázsát, hogy gyakorlatilag semmi keresnivalóm itt

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-01 16:26:17
(#1797) Válasz Háté (#1795) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

Hehe, egyre jár az eszünk.

Hogy hagyhat hidegen Szando? Am. mennyit láttál eddig belőle?

Gaunt: szépen kértem valamit.

Szerk: Yaven 2010-06-01 16:26:45
beküldve: 2010-06-01 16:15:39
(#1796) Válasz Yaven (#1794) üzenetére
Gaunt
Gaunt
[ Új arc ]
Szeretem megosztani a véleményem

beküldve: 2010-06-01 16:15:09
(#1795) Válasz Gaunt (#1793) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

Véleménye mindenkinek lehet, senki nem akarja neked megtiltani, hogy negatív véleményed legyen, vagy hogy ezt tudasd a világgal( bár sok értelme nincs, mindenki tesz rá magasról igazából)... A stílussal volt egyedül gáz, ahogy csináltad, ezért ugrottak itt többen is. Hasonlítani egy teljesen más dologhoz random módon, majd kijelenteni, hogy az sokkal tartalmasabb, csak úgy, minden további nélkül nem túl fair. Leírhattad volna, hogy miért nem szereted a szériát, vagy akármi, ha ennyire rajongsz az ilyesmiért, de sokkal jobb időtöltés az, ha olyan topicokba írsz, amiket úgy szeretsz is, szvsz.

Ja igen, offend részemről, takarodok a topic közeléből is, mert amúgy hidegen hagy a dolog.

Szerk: Háté 2010-06-01 16:15:54
beküldve: 2010-06-01 16:10:01
(#1794) Válasz Gaunt (#1793) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

Véleménye mindenkinek lehet, de illene normálisan megfogalmazni. Azt meg nem értem, hogy ha ennyire szeretsz egyes mangákat, akkor miért nem azok topicjába írogatsz olvadozásokat a helyett, hogy itt rontod a hangulatot.
Sztem te sem örülnél neki, ha a miatt, mert szeretsz egy mangát bemutatnának neked. Légyszíves moderáld már magad, de legalább menj át a Társalgó topicba, hogy ne offoljuk ezt szét. Köszönöm.

beküldve: 2010-06-01 16:04:04
(#1793) Válasz Háté (#1791) üzenetére
Gaunt
Gaunt
[ Új arc ]
Igazából szeretem az animékat, mangákat és mindent ami japánból jön. De az "árnybíró" cim hallatán idegbajt kapok mivel utálom mint a sz*rt... És mivel én őszinte vagyok,
leírtam rövid, tömör véleményem a témához kapcsolódóan.

*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-06-16 19:39:42
beküldve: 2010-06-01 15:57:12
(#1792) Válasz miyu (#1787) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Yavan: lapot osztok dimensonak, én is százszor jobban örülnék valami ismeretlenebb, kevésbé felkapott műnek, mint egy-egy... mindegy. Anno valóban az Árnybíró is így kezdte, mondjuk még akkor nem volt ilyen a piac :/

Én sem azt mondtam, hogy felkapottat akarnék látni, csak a mostani viszonyokat elnézve ez a verzió tűnik reálisabbnak. Am. meg a hype-oltak is közt vannak jók, csak meg kell őket találni. Én mindenesetre bízom a kiadó ízlésében.

Gaunt: SAC manga van? Én csak a novellákat láttam az Animeland oldalán.

Muffta: higgadjál le szépen! Ha nem tetszik valami a másik hozzászólásában, akkor használd a moderátor gombot, de ne csináld ugyanazt.

Am. ne offoljuk már szét szegény topicot, inkább a Társalgóban folytassuk ezt.

beküldve: 2010-06-01 15:56:04
(#1791) Válasz Muffta (#1788) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

Nem kell adni alá az alapot... Főleg nem ilyen stílusban, ez így egyszerű flame.

Gaunt: Muszáj itt trollkodni? Biztos van olyan Warhammer közösség, ahol szívesen fogadnak.

beküldve: 2010-06-01 15:49:39
(#1790) Válasz Muffta (#1788) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

Khm, Muffta, egy szó: kultúra. Nézz utána szótárban.

Szerk: miyu 2010-06-01 15:56:08
beküldve: 2010-06-01 15:49:05
(#1789) Válasz Muffta (#1788) üzenetére
Gaunt
Gaunt
[ Új arc ]
Ha nem tuddsz értelmesen kommunikálni akkor inkább ne is próbálkozz köszönöm.

*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-06-16 19:26:43
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>