Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Amúgy az a Gaiden kötet. Több kisebb történetet tartalmaz az eredeti történet szereplőinek múltjáról.
Pedig az jól szokott kinézni.
És Szandó ruhatára Adzsiténél előnyére változott. Még mindig szinte ugyanannyi látszik belőle, de a szíjak jobban helyezkednek el.
Egyedül a szopósszájú, ám férfias nőket nem szeressük.
Az meg főleg nyammm.
Szóval sztem érdemes elkezdened olvasni. Persze ha továbbra is szeretnél kívülálló lenni...
ROFL, tényleg. De aranyos.
Egy jóbarátom veszi folyamatosan, az ő válla felett pillantottam bele pár kötetbe, szóval kb. semennyit... Lehet, hogyha elkezdeném olvasni, akkor tetszene, de nincs keret arra, hogy belekezdjek.
Meg akkor megtörném annak a varázsát, hogy gyakorlatilag semmi keresnivalóm itt
Hehe, egyre jár az eszünk.
Hogy hagyhat hidegen Szando? Am. mennyit láttál eddig belőle?
Gaunt: szépen kértem valamit.
Véleménye mindenkinek lehet, senki nem akarja neked megtiltani, hogy negatív véleményed legyen, vagy hogy ezt tudasd a világgal( bár sok értelme nincs, mindenki tesz rá magasról igazából)... A stílussal volt egyedül gáz, ahogy csináltad, ezért ugrottak itt többen is. Hasonlítani egy teljesen más dologhoz random módon, majd kijelenteni, hogy az sokkal tartalmasabb, csak úgy, minden további nélkül nem túl fair. Leírhattad volna, hogy miért nem szereted a szériát, vagy akármi, ha ennyire rajongsz az ilyesmiért, de sokkal jobb időtöltés az, ha olyan topicokba írsz, amiket úgy szeretsz is, szvsz.
Ja igen, offend részemről, takarodok a topic közeléből is, mert amúgy hidegen hagy a dolog.
Véleménye mindenkinek lehet, de illene normálisan megfogalmazni. Azt meg nem értem, hogy ha ennyire szeretsz egyes mangákat, akkor miért nem azok topicjába írogatsz olvadozásokat a helyett, hogy itt rontod a hangulatot.
Sztem te sem örülnél neki, ha a miatt, mert szeretsz egy mangát bemutatnának neked. Légyszíves moderáld már magad, de legalább menj át a Társalgó topicba, hogy ne offoljuk ezt szét. Köszönöm.
leírtam rövid, tömör véleményem a témához kapcsolódóan.
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Én sem azt mondtam, hogy felkapottat akarnék látni, csak a mostani viszonyokat elnézve ez a verzió tűnik reálisabbnak. Am. meg a hype-oltak is közt vannak jók, csak meg kell őket találni. Én mindenesetre bízom a kiadó ízlésében.
Gaunt: SAC manga van? Én csak a novellákat láttam az Animeland oldalán.
Muffta: higgadjál le szépen! Ha nem tetszik valami a másik hozzászólásában, akkor használd a moderátor gombot, de ne csináld ugyanazt.
Am. ne offoljuk már szét szegény topicot, inkább a Társalgóban folytassuk ezt.
Nem kell adni alá az alapot... Főleg nem ilyen stílusban, ez így egyszerű flame.
Gaunt: Muszáj itt trollkodni? Biztos van olyan Warhammer közösség, ahol szívesen fogadnak.
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*