Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-09-29 20:21:16
(#1833) Olvastam a 17. kötet fülszöveget, és hát ezen a részen olyan jót vidultam: "a vihar szemében könnyen lehet, hogy Munszu mélybe nyúló gyökerei is kevesek."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-09-29 08:59:45
(#1832) Oké, conra megy a final kötet, de boltokba mikor? És nem Pesten, hanem a világvégén. Hú-hú-hú! örömtánc, örömdal.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-09-17 21:52:59
(#1831) Én is nagyon várom már, hogy megjelenjen a 17. rész,mert akkor végre kihasználom az akciót,és a 16.-at is meg tudom venni végre.Nektek van kedvenc kötetetek?Nekem Ondal és Pongjan története tetszett,szóval a hatodik kötet,de amúgy a hetedik a kedvencem,nálam az viszi a pálmát Főleg mikor Ulphaszo mondja hogy éhes vagyok,Munszu meg:"Miattad van az egész,dögölj éhen!" Hát én azon órákig röhögtem,lehet, hogy most hülyének néztek,de ez így történt ^^
Jaja, ezzel egyetértek. Az Árnybíró vége úgy jó, ahogy van. Remélem tényleg kijön végre a 17.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:48:15
beküldve: 2010-09-12 12:21:44
(#1829) AZ Árnybíró az eddigi legjobb Seinen manga, amit kihagytak, elolvastam volna még belőle + 5-10 mangakönyvet, de ugye ami valóban jó, azt nem szabad tovább nyújtani, mert akkor elveszítheti a varázsát.
Már alig várom a 17-ik és utolsó kötetet! Remélem valamikor a MondoCon után jön ki.
Már alig várom a 17-ik és utolsó kötetet! Remélem valamikor a MondoCon után jön ki.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-08-04 17:03:49
(#1828) Hát nekem megvan az eddigi összes kötet amit kiadtak magyarul... van olyan is amit többször is elolvastam :P És már nagyon várom h kijöjjön a 17 *_*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-08-02 09:57:14
(#1827) jaja bár igaz most egy csomó manga sorozat a végére ér de nekem mind közül az ÁrnyBíró fog hiányozni...ebben nem vagyok biztos de állítólag Koreában több extra kötetet meg vázlatokat adtak ki azokra is kíváncsi lennék
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-07-29 11:19:54
(#1826) Azért még ne temessétek, el, még van egy kötet. Meg szerintem nagy esély van rá, hogy kiadják a gaident, legalábbis bízom benne. :) Én is nagyon várom már a 17-et, bár már tudom a befejezést, de mégis jobb, ha a kezedben van a könyv, mintha a netről olvasnád.
Csak 17 kötet, és már rég nem fut.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én úgy gondolom hogy az Árnybíró helyére már megérkezett egy sorozat ami a LOVE*COM,mivel az is sok kötetes és még most is fut japánban.
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:40:34
beküldve: 2010-07-18 13:05:46
(#1823) Szerintem idén csak egyet jelentenek be, az Árnybíró helyére.
Aztán jövőre jön majd egy újabb bejelentés, a Hellsing helyére. Aztán lassan véget ér a Chrno Crusade, és a Deathnote is, de azok is majd csak max jövő év végén szerintem.
De addigis idén csak egy bejelentés lesz, az én elképzelésem szerint (ami szerintem: Bleach, Fullmetal Alchemist, One Piece, Fairy Tail, vagy Soul Eater lesz).
Aztán jövőre jön majd egy újabb bejelentés, a Hellsing helyére. Aztán lassan véget ér a Chrno Crusade, és a Deathnote is, de azok is majd csak max jövő év végén szerintem.
De addigis idén csak egy bejelentés lesz, az én elképzelésem szerint (ami szerintem: Bleach, Fullmetal Alchemist, One Piece, Fairy Tail, vagy Soul Eater lesz).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
szerintetek hány ujj mangát hoznak ki? (uj soroztot)
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:48:48
beküldve: 2010-07-18 12:34:39
(#1821) Szerintem őszi conra fog kijönni, azért is tervezik akkorra az új bejelentéseket.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
szerintem mivel ez az utolsó kötet még várnak a kiadásával vagy nagy meglepi közepette kijön a nyáriconra.
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:40:11
beküldve: 2010-07-18 07:40:51
(#1819) ti tudjátok hogy az utolsó kötet mikor jelenik meg? amúgy én is igy tudom nekem is elsőre mert amikor az ÁrnyBíró bejött Magyarországra az évben karácsonyra kaptam meg és elsőre nekem is tiltakoztak....de aztán megvették
Rosetta-ch@n