Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Damage Report
Mermaid Melody PPP & Pure
Szamurájok és a japán kard
Ruróni Kensin
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Damage Report
Mermaid Melody PPP & Pure
Szamurájok és a japán kard
Ruróni Kensin
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-10-05 17:38:35
(#1835) Tényleg ott van az Árnybíró 17. köteténél a felirat, hogy "frissen a nyomdából" vagy csak a szemem káprázik?
Remélem nálunk is lesz nemsokára a boltokban.

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-10-02 09:30:09
(#1834) Akinek sikerül ma megvenni az írja le a véleményét
Én sajnos majd csak a boltból tudom majd beszerezni.

"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-09-29 20:21:16
(#1833) Olvastam a 17. kötet fülszöveget, és hát ezen a részen olyan jót vidultam: "a vihar szemében könnyen lehet, hogy Munszu mélybe nyúló gyökerei is kevesek." 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-09-29 08:59:45
(#1832) Oké, conra megy a final kötet, de boltokba mikor? És nem Pesten, hanem a világvégén. Hú-hú-hú! örömtánc, örömdal.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-09-17 21:52:59
(#1831) Én is nagyon várom már, hogy megjelenjen a 17. rész,mert akkor végre kihasználom az akciót,és a 16.-at is meg tudom venni végre.Nektek van kedvenc kötetetek?Nekem Ondal és Pongjan története tetszett,szóval a hatodik kötet,de amúgy a hetedik a kedvencem,nálam az viszi a pálmát
Főleg mikor Ulphaszo mondja hogy éhes vagyok,Munszu meg:"Miattad van az egész,dögölj éhen!" Hát én azon órákig röhögtem,lehet, hogy most hülyének néztek,de ez így történt ^^

Jaja, ezzel egyetértek. Az Árnybíró vége úgy jó, ahogy van.
Remélem tényleg kijön végre a 17.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:48:15
beküldve: 2010-09-12 12:21:44
(#1829) AZ Árnybíró az eddigi legjobb Seinen manga, amit kihagytak, elolvastam volna még belőle + 5-10 mangakönyvet, de ugye ami valóban jó, azt nem szabad tovább nyújtani, mert akkor elveszítheti a varázsát.
Már alig várom a 17-ik és utolsó kötetet! Remélem valamikor a MondoCon után jön ki.
Már alig várom a 17-ik és utolsó kötetet! Remélem valamikor a MondoCon után jön ki.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-08-04 17:03:49
(#1828) Hát nekem megvan az eddigi összes kötet amit kiadtak magyarul... van olyan is amit többször is elolvastam :P És már nagyon várom h kijöjjön a 17 *_*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-08-02 09:57:14
(#1827) jaja bár igaz most egy csomó manga sorozat a végére ér de nekem mind közül az ÁrnyBíró fog hiányozni...ebben nem vagyok biztos de állítólag Koreában több extra kötetet meg vázlatokat adtak ki azokra is kíváncsi lennék

Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-07-29 11:19:54
(#1826) Azért még ne temessétek, el, még van egy kötet.
Meg szerintem nagy esély van rá, hogy kiadják a gaident, legalábbis bízom benne. :) Én is nagyon várom már a 17-et, bár már tudom a befejezést, de mégis jobb, ha a kezedben van a könyv, mintha a netről olvasnád.

Csak 17 kötet, és már rég nem fut.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én úgy gondolom hogy az Árnybíró helyére már megérkezett egy sorozat ami a LOVE*COM,mivel az is sok kötetes és még most is fut japánban.
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:40:34
beküldve: 2010-07-18 13:05:46
(#1823) Szerintem idén csak egyet jelentenek be, az Árnybíró helyére.
Aztán jövőre jön majd egy újabb bejelentés, a Hellsing helyére. Aztán lassan véget ér a Chrno Crusade, és a Deathnote is, de azok is majd csak max jövő év végén szerintem.
De addigis idén csak egy bejelentés lesz, az én elképzelésem szerint (ami szerintem: Bleach, Fullmetal Alchemist, One Piece, Fairy Tail, vagy Soul Eater lesz).
Aztán jövőre jön majd egy újabb bejelentés, a Hellsing helyére. Aztán lassan véget ér a Chrno Crusade, és a Deathnote is, de azok is majd csak max jövő év végén szerintem.
De addigis idén csak egy bejelentés lesz, az én elképzelésem szerint (ami szerintem: Bleach, Fullmetal Alchemist, One Piece, Fairy Tail, vagy Soul Eater lesz).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
szerintetek hány ujj mangát hoznak ki? (uj soroztot)
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:48:48
beküldve: 2010-07-18 12:34:39
(#1821) Szerintem őszi conra fog kijönni, azért is tervezik akkorra az új bejelentéseket.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar