Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
Áruló, csalódtam benned... Ne már, mindenki tudja, csak én nem? D: Ceh, azért se keressek rá.
Túl sok yaoit olvasol :'D (?) Amúgy meg persze x3.
Muszáj volt, a 16-17. kötet összetartozik. Am. kíváncsi vagyok, hogy ki fogod-e bírni, hogy ne olvasd el angolul.
Rátapintottál a lényegre. XD És örülök, hogy nem csak mi vagyunk ilyen elvetemültek Fiszivel.
Szerk: Yaven 2010-05-29 12:19:26
1 számú törvény Vonszul az isten!
2 számú törvény IZIRÁJDER ÖCSÉM IRÁNY A KÖNYVESBOLT
....ugye jól tudom hogy nemsokára jelenik meg én ma megyek és megnézem és megveszem!!! az ÁrnyBíró a legjobb!
....ugye jól tudom hogy nemsokára jelenik meg én ma megyek és megnézem és megveszem!!! az ÁrnyBíró a legjobb!
szerintem is
és már megszereztem !!!
Kamilla
beküldve: 2010-05-29 10:04:30
(#1771) 1 számú törvény Vonszul az isten!
Rosetta-ch@n
de ha ő Adzsite halálát akarja, akkor mégis miért a másik felet támadja?
Am, talán mert már nem volt uralma a... teste (nevezzük annak) felett? Amúgy nem tom :'D
Vonszul, Dzsusin legjobb kardforgatója igazából meleg.
Te ezen meglepődtél? : DDD Eddig is gyanús volt a srác x3
Lehet, hogy ha majd visszaolvasom kevésbé letargált hangulattal, én is azt mondom, jó, ez itt most sok volt, de frissen, frontálisan nem esett jól x) És az már szinte szánalmas, én ezt találtam ironikusnak, hogy bármelyik történetre gondolok is, mindig a kedvenc szereplőim végzik randa halállal.
Lehet, hogy ha majd visszaolvasom kevésbé letargált hangulattal, én is azt mondom, jó, ez itt most sok volt, de frissen, frontálisan nem esett jól x) És az már szinte szánalmas, én ezt találtam ironikusnak, hogy bármelyik történetre gondolok is, mindig a kedvenc szereplőim végzik randa halállal.
Am. én is olvastam már a 17-es kötetet és...
Áruló, csalódtam benned... Ne már, mindenki tudja, csak én nem? D: Ceh, azért se keressek rá.
ugye másnak is feltűnt, hogy Adzsite elpirult, mikor Munszu a szájára tette a kezét?
Túl sok yaoit olvasol :'D (?) Amúgy meg persze x3.
beküldve: 2010-05-28 14:24:31
(#1769) Régen jártam már erre, annál is jobban kigúvadt a szemem, hogy megjelent a következő Árnybíró. Na ezt most sürgősen be kel szerezni. Csak előbb pénz kéne hozzá.
Sötétség nélkül nincs fény.
A Vonszulos rész belőlem pont az ellenkezőjét hozta ki; kb. röhögőgörcsöt kaptam a nagy vallomástól.
Am. én is olvastam már a 17-es kötetet és szomorú volt, de sztem az Árnybíróhoz pont olyan keserédes befejezés illett.
Még a 16-os kötethez visszatérve;
Ok, az tényleg durva volt, hogy mivé változott, meg én is sajnáltam valamennyire, de ha ő Adzsite halálát akarja, akkor mégis miért a másik felet támadja? Na aztán jött a bekötözős rész, ami lol volt, és a váratlan 2 oldalon keresztül tartó vallomás...pff...Vonszul, Dzsusin legjobb kardforgatója igazából meleg.
Am. én is olvastam már a 17-es kötetet és szomorú volt, de sztem az Árnybíróhoz pont olyan keserédes befejezés illett.
Az is igaz, hogy az utána levő nap végig gyászolós hangulatban voltam.
Még a 16-os kötethez visszatérve;
ugye másnak is feltűnt, hogy Adzsite elpirult, mikor Munszu a szájára tette a kezét?
beküldve: 2010-05-28 08:26:04
(#1767) Én most akarom elkezdeni mert nagyon érdekel:))
lehet azt kapok gyereknapra:))
lehet azt kapok gyereknapra:))
"Dattebayo"
beküldve: 2010-05-28 05:08:48
(#1766) olvastátpk már a 16-os kötetet? joo?
én sajna még csak a 13-nál tartok de nekem naon teccik
én sajna még csak a 13-nál tartok de nekem naon teccik
No, megérkezett a 16-os kötet, végre kitudtam olvasni ügyesen, okosan. Mondjuk a borító szép meg csini usw. de mikor először megláttam az jutott eszembe, hogy basszus ennek a nőnek nőtt a melle... Igen, örülök, hogy megoszthattam veletek.
Mellnövekedés sosem jön rosszul egy hölgynél, még akkor se, hogyha az, az életünk értelmét jelentő személy, csak egy agyszülemény, fikció. Csak figyeljünk oda, hogy ne nőjenek túlzottan azok a szemlegeltető csodák, nehogy a túlzott terhek hátfájáshoz vezessenek.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-05-27 20:54:29
(#1764) No, megérkezett a 16-os kötet, végre kitudtam olvasni ügyesen, okosan. Mondjuk a borító szép meg csini usw. de mikor először megláttam az jutott eszembe, hogy basszus ennek a nőnek nőtt a melle... Igen, örülök, hogy megoszthattam veletek.
A tartalom meg
Ahh, de ezt a Munszut még mindig dugnám, mint a lopott biciklit, egyre szekszibb <3 Miért nem vagy 3d-s? Az élet kegyetlen...
A tartalom meg
ilyesvalamire számítottam, de
a Vonszulkás résznél nagyokat szipogtam :'C
de végre nyugta van szerencsétlennek. Ezzel ámítottam magam, hogy be ne bőgjek *béna*
de végre nyugta van szerencsétlennek. Ezzel ámítottam magam, hogy be ne bőgjek *béna*
És valami azt súgja, hogy acéloznom kell kicsi harangviráglelkemet a végére, mert... *nagyot nyel* Ez tiszta 22es csapdája, csesszék meg a mangakák
Ahh, de ezt a Munszut még mindig dugnám, mint a lopott biciklit, egyre szekszibb <3 Miért nem vagy 3d-s? Az élet kegyetlen...
Így van, én is fogok hasonlót csinálni
Nem mintha megvettél volna akár egy kötet Árnybírót is.
Már előre látom, hogy a Képregényfeszt ideje alatt el fogod kunyerálni és kiolvasni a kis drágámat. De hazavinni én fogom!
beküldve: 2010-05-19 20:49:30
(#1762) Én kibírom azt a pár hónapot, nem szeretem a poéngyilkosságot. Így is folyton mondogatni kell körülöttem azoknak, akik már olvasták, hogy el ne csiripeljék a végét.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-18 19:59:41
(#1761) beküldve: 2010-05-18 19:22:49
(#1760) sztem én nem élem meg sokkot kaptam már megint IMÁDOM AZ ÁRNYBÍROT!!és most hogy egyre jobban felforr minden!eddig csak Vietnámiul láttam végig... de magyarul még jobb
Rosetta-ch@n
Ezzel fogom jutalmazni magam a vizsgaidőszak kínjaiért.
Így van, én is fogok hasonlót csinálni De ezután már muszáj lesz valahol interneten is rákeresni, nem állapot, hogy ez az utolsó előtti kötet, és hónapokat kell majd várni a nagy befejezésig XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.