Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-03-05 15:57:49
(#1728) Megvétóznám, hogy rondák lettek volna az első kötetbe. Jó nekem sem tetszettek Munsu lefelé konyuló szemei, de a második kötetben már nem olyanok, így én nem szólom le. Sőt nekem jobban tetszett amíg még nem ment át olyan változáson amilyenen. Így is tetszik de úgy jobb volt.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-03-05 15:52:05
(#1727) Szerintem most már gyorsan le akarják zavarni, úgyhogy valszeg igen, lesz conra a kövi rész.
Miyu: ne tedd....
Miyu: ne tedd....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-03-05 15:52:20
beküldve: 2010-03-05 15:09:03
(#1726) Végre beszereztem 13-15-ig a köteteket.Elkezdtem előlről olvasni az egészet,mert sok részre nem emlékeztem, tök jó volt így egybe olvasni a sztorit^^ Nagyon várom már a végét.^^
Szerintetek van esély arra, hogy a következő kötet kijön conra?Sztem elég kicsi a valószínűsége,de gondolom sokan örülnének neki.
Amúgy fura, hogy az első kötetben olyan rondán voltak megrajzolva a szereplők,de így a végére azért kikupálódtak XD
Szerintetek van esély arra, hogy a következő kötet kijön conra?Sztem elég kicsi a valószínűsége,de gondolom sokan örülnének neki.
Amúgy fura, hogy az első kötetben olyan rondán voltak megrajzolva a szereplők,de így a végére azért kikupálódtak XD
Ó, de drága vagy :3 Ha jelentkeztem volna fanvicc versenyre, akkor talán, de mivel arra sincs időm, így felejtős :/. (Főleg, hogy kaptam egy olyan mailt valakitől, hogy ő csak akkor jelentkezik a versenyre, ha én _nem_. Erre mit lehet mondani...?
És hogy ne csak off: amúgy megint árnybíros történet lett volna, enyhe shonen-ai-jal, szóval várom a köveket : D
Azt tudom milyen, most nyögöm a végét. Emlékeztem, hogy mondtad, de reménykedtem, hátha mégiscsak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Evidens is lenne, hogy kiengesztelj, de nem megyek conra. Mondtam még neked a jómúltkor (asszem), hogy nem megyek. Szakdoga írás van most, nem conozás :) UP: a mosolygós számjli nem jó, valami ilyesmi kell emiatt: :C
Szerk: miyu 2010-03-05 00:20:26
DDDDD: UTÁLLAK! *bőgve elrohan*
Majd levezeklem a conon...
beküldve: 2010-03-04 18:08:58
(#1721) Ma végre a a kezemben tarthatom és hazafele már el is olvastam a felét:)Nagyon várom már én is a végét csak nehogy szomorú legyen!!
Azért azt érzitek, hogy már csak két kötet?
Na igen, szépen felgyorsultak az események. Már kíváncsi vagyok a végére, csak ugye akkor nem lesz tovább... Viszont újraolvasni bármikor lehet.
Vajon mit fog a Mangafan kihozni "helyette"?
DDDDD: UTÁLLAK! *bőgve elrohan*
És bosszantó, hogy a 15. kötet majd 200km-re van tőlem. Mikor lesz már hétvége? *morcos*
És bosszantó, hogy a 15. kötet majd 200km-re van tőlem. Mikor lesz már hétvége? *morcos*
Szerk: miyu 2010-03-04 01:51:36
beküldve: 2010-03-03 23:33:05
(#1718) Azért azt érzitek, hogy már csak két kötet?
beküldve: 2010-03-03 21:05:36
(#1717) Fiszi
Na igen az a rész nekem is nagyon szimpatikus volt. Megkapta a magáét. De a legjobban az tetszett, hogy félt Munsutól. Hogy azzal bíztatgatja magát, hogy ő tökélete Munsu meg csak egy ember.
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2010-03-03 21:06:04
beküldve: 2010-03-03 15:41:32
(#1716) Gyönyörű volt ez a 15. rész. Nekem az volt a kedvenc részem
amikor Munszu szétverte a rohadt kis Adzsite beképzelt pofáját! Örömsikollyal üdvözöltem azt a részt, az előző részek után végre egy kicsit kielégült az igazságérzetem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-03 14:36:37
(#1715) Nem mintha fikázni akarnám a könyvesbolt-láncokat, de rohadtul le vannak maradva. Egy csomó régen megjelent könyvről, nem csak mangáról még nem is hallottak, ha érdeklődöm.
Én majd az 576-ban fogom megvenni, mert oda mindig hamar kerülnek az újdonságok. Ajánlom másnak is. Ah, jövő héten már kezeimbe foghatom a saját példányomat. *3*
Én majd az 576-ban fogom megvenni, mert oda mindig hamar kerülnek az újdonságok. Ajánlom másnak is. Ah, jövő héten már kezeimbe foghatom a saját példányomat. *3*
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-03-03 13:44:22
(#1714) Mikor fog megjelenni a boltokban,mert már hétfő óta keresem de sehol nincs semelyik nagy könyvesboltban.