Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2009-10-29 17:47:23
(#1683) Jaja az egy kicsit homályos volt. Bár én még mindig nem értem micsoda is valójában Garimald és ha azt csinálta
Adzsite amit csinált
akkor, hogy maradt olyan amilyen. Gondolom ezt most nem fogalmaztam meg túl érthetően. Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-10-28 21:33:01
(#1682) Most komolyan nem a reklám kedvéért és nem is fizet ezért senki, de szerintem érdemes itt megrendelni, már megvan, el is olvastam.
Plusz:
Van benne egy rész ami angolban elég zavaros volt. De már így már megértettem:
Plusz:
A GLS futár nagyon rendes volt. Ahhoz képest hogy nem kapott borravalót a kutya még le is akarta tépni a fejét, de ő: "hagyd csak olyan aranyos"...
Van benne egy rész ami angolban elég zavaros volt. De már így már megértettem:
Mikor Adzsite magába olvasztja azt a másikat
beküldve: 2009-10-27 14:58:28
(#1681) Én meg hiába járom a könyvesboltokat még sehol semi. helyette megvettem a negyediket, mert az egy ideig hiába kerestwem, most meg hirtelen volt. Mondjuk azért meg kell vallani, hogy aki arra vállalkozna, hogy szandonak öltözik az jó pár órát elbíbelődne azzal a ruhával, hiába takar olyan keveset.
Sötétség nélkül nincs fény.
Akkor már ezért is megéri.
Tegnap előtt megrendeltem a 13. kötet, tegnap postára is adták, remélem ma már kézhez is kapom :) Most Pesten vagyok gondoltam gyorsabban ideérnek...
Tegnap előtt megrendeltem a 13. kötet, tegnap postára is adták, remélem ma már kézhez is kapom :) Most Pesten vagyok gondoltam gyorsabban ideérnek...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:18:50
beküldve: 2009-10-26 17:48:19
(#1679) Az már tuti. Én mondtam is még korábban, ha valaki bevállalná a Szando cosplayt (mindenképpen a szíjjakból álló cuhájára gondolok), akkor azzal engem újra rá lehetne venni CON-ra járásra
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-24 21:53:43
(#1678) Az biztos. De szerintem nem a hölgyek hanem az urak reakcióit lenne érdemes figyelni.
beküldve: 2009-10-22 21:18:06
(#1677) Én sem bírtam magammal és végigolvastam angolul, de ettől függetlenül megveszem majd végig, érdemes. Cosplay ügyben én a hölgyek reakcióit várnám Szerintem igen merész és magabiztos hölgynek kellene lennie aki ezt bevállalja
beküldve: 2009-10-21 15:42:09
(#1676) Lehet, hogy nem volt véletlen. Az ilyenkor keletkező pánik olykorr nagyobb pusztításokat idéz elő.
Kijött. Szép is, jó is, bár
Dzsusin még mindig áll, és még mindig nem teljesen világos a háttértörténet - szerencsére a következő két kötetben már muszáj lesz virítani. Amúgy azt hiszem, hogy Szando csúnya félmunkát végzett a hegycsúcson...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-10-20 11:54:51
beküldve: 2009-10-18 17:13:01
(#1674) Mond nekem valaki valamit? Mármint, hogy kijött-e a 13as kötet, vagy sem. Ha igen, akkor milyen? Szép, jó? *.*
Ha nem akkor meg ez van. Legalább mindenki mással 1szerre kapom majd kézhez
Ha nem akkor meg ez van. Legalább mindenki mással 1szerre kapom majd kézhez
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-10-16 16:07:27
(#1673) Mondjuk való igaz, hogy szandóra nem nehéz hasonlítani. Elég ha valakinek hosszú barna haja van meg kék szeme és nem elhanyagolhato ha egy kis alakja is. De ha valaki mégis neki öltözne be, lehet, hogy be se engednék a Con területére, kiskorúak megrontása, közszeméremsértés és egyéb bűnök miatt. És szandóra különben is szinte mindig tangát rajzolnak. dehát már megjegyezték, hogy az Árnybíró női karakterei fura módon mindig alulöltözöttek.
Na csajok, ki vállalja be cosplaybe...?
Kiora-csant már jó ideje győzködöm, hogy vállaljon be egy Szando-cosplayt.. .
Nem mintha bármi esélyem lenne, de tekintve az előnyeit (pölö én sokkal jobban érezném magam tőle, mint az n+1 Naruto-cp-től), megéri az áldozatot
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-15 23:09:15
(#1671) Szép-szép mi tagadás, bár Szandóra az a tanga teljesen felesleges. Komolyan, kár volt az a pár vonalat meghúzni, így is ki van az ülepe a leányzónak. Na csajok, ki vállalja be cosplaybe...? (Nem lepődnék meg túlzottan, ha néhányan ezt vennék fel "ruhának". Egy-két entitáns odavágott a gyerekoromnak a nyári conon.)
beküldve: 2009-10-15 09:02:42
(#1670) Jaja! Határozottan fantáziadús. Bár nekem az össze tetszik, meg merem kockáztatni, hogy ez a legjobb.
beküldve: 2009-10-12 13:06:32
(#1669)