Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Árnybíró
Kapcsolódó tartalom: Árnybíró
beküldve: 2010-05-14 10:58:57
(#1743) Igen-igen-igen!!! Megjelenik a 16-os a Képregényfesztiválra! *örömujjongás* Pedig már fontolgattam, hogy weben angolul elolvasom a maradék 2 kötetet.^^"
Szerk: Yaven 2010-05-14 12:29:36
beküldve: 2010-05-14 10:37:27
(#1742) beküldve: 2010-05-02 22:36:12
(#1741) Várom már az utolsó két kötetet (plusz a Gaident)
Kíváncsi vagyok nagyon a végére.
Kíváncsi vagyok nagyon a végére.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-19 12:29:42
(#1740) Végre be tudtam szerezni a 14-15. kötetet. Nem kellett volna, mert most még jobban várom a befejező köteteket. Nagyon durván alakul a sztori, kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
Remélem a Sakuraconra kijön a 16. kötet, bár erre túl nagy esélyt nem látok. Az feltűnt valakinek, hogy az utoljára a 8. kötetben szereplő Marlene-féle cselekményszál megszakadt? Vajon látjuk még újra a nőt, és kiderül, hogy mi köze Munszuhoz?
igen lesz benne,kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá magyarul is nagyon szeretném a kezemben fogni.én Vonszult sajnálom a legjobban (amugy nem szakadt meg a szál(bocsi)egy picit már bocsi nézd át mert van egy férfi aki 1 nemcsak hasonít rá,de feltűnik a továbbiakban) nekem a kedvencem!(bocsi)
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-11 18:38:32
(#1737) Téynleg valószinütlen, pedig én is nagyon vágyok a 16. kötetre.
Egyébként ez a + 1 kötet, a Gaiden miről szól?
Egyébként ez a + 1 kötet, a Gaiden miről szól?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-11 18:16:15
(#1736) Vsz Marlene volt az, akit nyugaton edzett...És úgy tűnik, hogy Munszu rá is nagy hatás gyakorolt, csak mint a többi nőre
beküldve: 2010-04-06 22:25:32
(#1735) Remélem a Sakuraconra kijön a 16. kötet, bár erre túl nagy esélyt nem látok. Az feltűnt valakinek, hogy az utoljára a 8. kötetben szereplő Marlene-féle cselekményszál megszakadt? Vajon látjuk még újra a nőt, és kiderül, hogy mi köze Munszuhoz?
Szerk: Yaven 2010-04-06 22:27:57
beküldve: 2010-03-15 16:54:03
(#1734) Kjevoljhang a csaj neve. Munsut nem irigylem Adzsite meg egy görény. A kis játékának túl sok áldozata volt.
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2010-03-15 16:54:22
beküldve: 2010-03-11 13:51:58
(#1733) Jelentem, elolvasva a 15. Asszem, neki kéne ülni, mint maratoni Árnybíró-olvasás. Bah, már csak két kötet.
Adzsitét még sosem utáltam ennyire.
Adzsitét még sosem utáltam ennyire.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Küldök egy mailt :))
És végre elolvashattam és határozottan nagyon tetszett (és nemcsak a borító). Nekem is a kedvenc jeleneteim
a Munszu vs Adzsite fight volt. Főleg mikor lefejelte, ahh, imádom azt a karaktert ~~
De miután felébredt olyan kis furcsa volt, mintha tényleg megfiatalodott volna, ami persze nem baj, csak wtf Oo Mondjuk biztos örült, hogy végre szaltózhat félmeztelenül - aminek én is határozottan örültem :'DD.
Kye-chant nagyon sajnáltam (sose fogom megjegyezni a nevét) és igaz a közhely, miszerint minden erős pasi mögött egy erős nő áll, mert neki köszönhetően nyílt ki Munszu csipája, ha jól szűrtem le a dolgokat.
De miután felébredt olyan kis furcsa volt, mintha tényleg megfiatalodott volna, ami persze nem baj, csak wtf Oo Mondjuk biztos örült, hogy végre szaltózhat félmeztelenül - aminek én is határozottan örültem :'DD.
Kye-chant nagyon sajnáltam (sose fogom megjegyezni a nevét) és igaz a közhely, miszerint minden erős pasi mögött egy erős nő áll, mert neki köszönhetően nyílt ki Munszu csipája, ha jól szűrtem le a dolgokat.
És már csak két kötet és vége DDD: Ez most olyan kegyetlenül hangzik...
beküldve: 2010-03-07 17:15:12
(#1731) Miyu nem szeretnéd megosztani velem, hogy az általad említett mű hol megtekinthető? Hallottam már róla csak éppen még megtalálni nem tudtam.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2010-03-07 12:41:34
(#1730) Na elolvastam a 15. kötetet.Tényleg eléggé ugrálnak az időben,szóval oda kell figyelni nagyon,mert volt mikor elvesztettem a fonalat...Remélem Adzsite megdöglik,mert már nagyon elegem van belőle >.<
Miyu: ne tedd....
Sejtettem De az az érzésem, hogy nem fogsz szeretni, srry. C'est la vie.
Az első kötetben tényleg kissé kiégett alkesz feje volt Munszunak, de Szando már ott is szépen volt megrajzolva. És evidens ugyebár, hogy fejlődik menetközben a rajzstílus. (A Zombie Hunterben például néha szabályosan randára volt rajzolva a főszereplő arca.)